Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

minikcadimm83

MeLeĞiM BeNiMLe..
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
316
Yer
Diğer
hamile arkadaşlar belirtilerinis arasında akıntı oluyor genellikle,pekii akıntı olmadan hamile olduğunuzu öğrendiniz mi??

arkadaşlar... konu mihim valla.

gebe olup da, ilk belirtiler arasında olması gereken akıntıyı gömeyen, aksine kuruluk olup da gebe olduğunu öğrenen var mı hiç?

yeni topicigin hayırlı ve ugurlu olsun canım a.s. acılısa gelirken elim bos gelmedim bak sana ciçekte getirdim a.s. :roflol:
canım walla akıntısız bir belirti olsa iyi olacak bende bu ay akıntı falan olmadı o yüzden pek umdudum yok :çok üzgünüm:

teşekkürler tatlım Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı??? başlığımız,hadi hayırlsı bende korktum valla yalel sordu aklıma geldi benimde:delphin:

hayırlı olsun cnmm topikin :lepi:
kimse bişi yasmamış
şuan tamda buna ihtiyacım var

sağolasın tatlım,arada bi bakınırıs hamileler de görür belkii.
yazarıs bişeler,bende çatlıcam,ümitsizlik oldu şimdiide:delphin:

yeni topiğin hayırlı olsun canım
yalel için ii oldu bu topik
çok merak ediyordu bu konuyu...:)))

yeni topiğin hayırlı olsun canım
yalel için ii oldu bu topik
çok merak ediyordu bu konuyu...:)))

aynen öyle :)

çatlıcam meraktan.

kızlar... bilimum belirtiler var üstümde... kasıklarım ağrıyor.. göğüslerim acıyor.. ne biliyim işte... bişiler var.
akıntım kesildi.. kupkuru...
ne iş bu iş?

bir bilen varsa.. nolursunuz yazsın yaa

size bişey diyim mi?
ben var ya... bu forumla tanışmadan evvel, bu akıntı-kuruluk.. ne zaman olur falan hiç bilmezdim.
daha doğrusu dikkat etmemiştim.
bazen çok akıntım olurdu... ayaklarımı üşüttüm sanırdım.. akıntım yoksa, sevinirdim falan :)

sonra bi baktım.. birileri anlatıyor burda... ''sever'' diye bir arkadaştı.. su gibi olucak.. sonra kremsi olacak.. sonra yapışkan olacak... sonra yeniden kremsi ve su gibi olacak.. kuruyacaksınız-regl olacaksınız..

şeklinde sıralamasını bile yapmıştı. o ay bi kontrol ettim kendimi.. hakkatten kadının dediği gibi oldu.. aynı sırayla :) kurudum ve regl oldum.

dedim, millet gidiyor aya, ben hala yaya :)))))

kızlar olumlu düşünün birinin belirtisi herkese olmaz
herkes farklı oluyor farklı belirtiler yaşıyor bence..biraz sabırlı olun kızlar nasıl olsa öğreneceğiz

walla canım bende o belirtileri takip ettigim icin bu ay akıntım falan olmadı her zman olurdu hatta ozamanlşar gunluk pedlerden kulanırdım bu ay ates,ovulasyon testi akıntı takibi yaptım biride tutmadı hersey biribirine karıstı walla:roflol:

walla canım bende o belirtileri takip ettigim icin bu ay akıntım falan olmadı her zman olurdu hatta ozamanlşar gunluk pedlerden kulanırdım bu ay ates,ovulasyon testi akıntı takibi yaptım biride tutmadı hersey biribirine karıstı walla:roflol:

:)))))hayırlısı canım yaaa

bilmiyorum ama aklıma yattı benim kuru olurmu yaa:(((
bakalım yarın ne dicekler..

aklına yatan nedir? ne kuru olur mu?

ben var ya... gebe olmak istediğim için, psikolojik olarak... regl günümü tam 10 gün geciktirdim bir keresinde.. :)

aman stres yok... tamam mıdır?

Back