• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

brccim günaydın benimde beş gün kaldı reglime acık akıntım var ama silerken çok az hissediyorum hayırlısı inşallah normalde olmazdı yumurtlama dönemi dışında ama neyse
rüyamda da çift çizgiyi gördüm şaşırdım yaw dedim daha beş gün var nasıl olur ki gerçektende beş gün var hayırlısı artık ne diyim sapıttık iyice:))))

brccim günaydın benimde beş gün kaldı reglime acık akıntım var ama silerken çok az hissediyorum hayırlısı inşallah normalde olmazdı yumurtlama dönemi dışında ama neyse
rüyamda da çift çizgiyi gördüm şaşırdım yaw dedim daha beş gün var nasıl olur ki gerçektende beş gün var hayırlısı artık ne diyim sapıttık iyice:))))

günaydın çiçekçimm görmedim kusura bakma yaa,,inş.bizde bu ay hamiş kalırıs,benim göğüsler şişti nedense hassas biras ama umut etmicem hüsran olmasın.kasığım arada bi ağrıyo.bu ay da olmassa doktora gtcem jinekoloji + psikiyatr:roflol:

canım geldinmi benim adet tarihim 16 sıydı yani bir hafta geçti 2 gün önce falan yapmıştım işte çıkmamıştı bugun yine yaptım hafif çıktı bilmiyorum ne kadar dogru inansammı inanmasammı kafam karıştı

canım yaa bence kan testi yaptır,silik çıktıysa hamişsin bence ama ne diim yarına kadar beklersen yarın iice koyulaşır çizgi.
yaa bnde çıkcak o silik çizgi gtmiştim şimdi test yaptırmaya:)))))

canım yaa bence kan testi yaptır,silik çıktıysa hamişsin bence ama ne diim yarına kadar beklersen yarın iice koyulaşır çizgi.
yaa bnde çıkcak o silik çizgi gtmiştim şimdi test yaptırmaya:)))))

yaptırdım canım kan tesi ama akşam saat 5 te alabileceğimi söylediler adet olcakmışım gibi bel agrım var korkuyorum

canım belirtilerim yumurtlama gününden beri kasık agrım hiç geçmedi anidden oturup kalktıkca ara sıra kramp giriyo kasığıma ateşim hiç düşmedi 36.6 sabit kaldı gögüslerimin ucu adet günümde acımıştı şişme falan olmadı ama şimdi o aıda geçti miğdemde eğilip kalktıkca ekşime vardı aslında adet belirtileriyle aynı akıntımda var beyaz su gibi bu kadar

canım belirtilerim yumurtlama gününden beri kasık agrım hiç geçmedi anidden oturup kalktıkca ara sıra kramp giriyo kasığıma ateşim hiç düşmedi 36.6 sabit kaldı gögüslerimin ucu adet günümde acımıştı şişme falan olmadı ama şimdi o aıda geçti miğdemde eğilip kalktıkca ekşime vardı aslında adet belirtileriyle aynı akıntımda var beyaz su gibi bu kadar

benim ateşim dün 36.4tü bugün 36.2 falan.olmayacak galiba yine bu ay:1no2:

kaçıncı ayın canım olsun vardır herşeyde bi hayır ben bu ay incir kürü yaptım bide eşimle ben arı sütü bal polen çörek otu karışımı yedik sende dene bu ay bende pco vardı bide

herzman yapmadım ama çörekotu karışımını bende yedim,eşimede arada bir keçiboynuzu pekmezi içirdim okadar.Allah nasip etmişse olur canım eskiden kürmü vardı dmii:roflol:

herzman yapmadım ama çörekotu karışımını bende yedim,eşimede arada bir keçiboynuzu pekmezi içirdim okadar.Allah nasip etmişse olur canım eskiden kürmü vardı dmii:roflol:

herşeye bi sebep varmış işte buda ondan biri rabbim istedikten sonra allah herşeyin hayırlısını versin sıkma canını canım

Back