- Konu Sahibi minikcadimm83
-
yaptım negatif çıktı hormonlarımdan kaynaklanıyo bence yaa adet belirtim hiç yok umudumu yitirmedim kittycatı dinlemedim
millet kaç gün önceden ööreniyo hormonlardan mıdır nedir((
ben msjda yazdım yaa en belirgin özellik koyulaşma bende inş.yanıltmas ama günüm geçcek ööle hissediyom hayırlısı yaaa napalımm
hayırlısı olsun kızlar sonunda iyice üşütücez öylemi böylemi diye...
canım onların ögrendigi test erken gösterenlerdenmiş yani fiyatı pahalı olanlardan bendeki ucuz olanlardan bunlardada biraz gec gösteriyor sonucu bir kac gun daha gecsin hala olmazsa kan testi yaptırırsın onda kesin sonuc cıkar üzme kendini bos yere :1hug:
pazartesi kan testii yaptırım yaa inş.tabii.benimde ucuz testlerden ama pahalı testlerde tek kullanımlık galiba alcamdaa
sultanda kayıp yaa
Günaydın Kızlar
üzülme canım ya erken daha :1hug: ayrıca kelin ilacı olsa kendi basına surermiş canım :roflol:bende bugun şeytan durttu yaptım test sonuc sıfır biz bu testi gecemicezmi yaw :roflol::roflol: bugunku tek degişiklik uzayan akıntı vardı bugun iyimi kötümü orasını bilemicem artık :1no2:
millet kaç gün önceden ööreniyo hormonlardan mıdır nedir((
ben msjda yazdım yaa en belirgin özellik koyulaşma bende inş.yanıltmas ama günüm geçcek ööle hissediyom hayırlısı yaaa napalımm
beni guldurdun ya Allah da seni guldursun delikafadulden ..biraz daha bekle bakalim cnm sen ne zaman kan testi yaptirmayi dusunuyorsun?
canım sen cosmopoliyle konus canım oda senin gibi 2 gun gecti testte cıkmaıstı kan testinden ögrenmişti ona özelden sor istediklerini bence yardımcı olur sana eminim :1hug:
geldim cnm biraz rahtsizdim bugun yatiyordum.
geçmiş olsun tatlımm neyin varr?
beni guldurdun ya Allah da seni guldursun delikafadulden ..biraz daha bekle bakalim cnm sen ne zaman kan testi yaptirmayi dusunuyorsun?
bilmiyom belki yarın belki dah a yakın:))))))))
cnm moralini bozma,belki gec dollenme olmustur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?