How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

valla aslında bende çoktan üşüttümde sizlerle paylaşmaya yeni başladım.
birde size oluyormu bilmiyorum hayatımda da bu merakımı endişemi kimseyle paylaşmıyorum ay hamilemiyim ay bu ay olmadı falan diye iş arkadaşıma ki çok severim kendisini bişey demiyorum yani heyecanımı sadece sizle paylaşıyorum kaydirigubbakcemile4

çok bitkinim kıslarr:a015:

canim bol bol dinlen ve uzan.

valla aslında bende çoktan üşüttümde sizlerle paylaşmaya yeni başladım.
birde size oluyormu bilmiyorum hayatımda da bu merakımı endişemi kimseyle paylaşmıyorum ay hamilemiyim ay bu ay olmadı falan diye iş arkadaşıma ki çok severim kendisini bişey demiyorum yani heyecanımı sadece sizle paylaşıyorum kaydirigubbakcemile4

aynen cnm ben daha hala kimseye soyleyemedim pozitif ciktig halde bile, bir utrasonda goreyim de ondan sonra soylerim diye dusunuyorum, ailelerimizin bile haberi yok daha. gerci benim ailem turkiye'de zaten..

5 yıl defalarca test yapıp tek çizgi görmenin insanı ne hale getirdiğini çok iyi biliyorum arkadaşlar.:çok üzgünüm:Psikolojim öyle bir hale gelmiştiki 2 test yaptım ve ikiside iki çizgi çıktığı halde inanamamıştım kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde..Test yapana kadar tam 22 günüm geçmişti.Arkadaşlar benimde aynı adet olacakmışım gibi aşırı sancım vardı,hatta adet olacağım diye ağrı kesici bile içtim ben..Lekede gelmişti ayrıca çok az.Yani hiç belli olmuyor,adet olacağım derken hamile olabiliyorsunuz.:CüvCüv:Birde çoook dua etmiştim o ay,isteyipte bebiş sahibi olamayan arkadaşlarıma bende tavsiye,çok ama çok dua edin mucizenizi verecektir Allah'ım er geç inşallah..:Saruboceq:

aay hadi inşallahhhhhh senden de güzel haberler alırız......

benimde sol kasığıma ara ara sancı giriyor ama kısa sürüyor. uuuff birde nefes alırken sanki alamıyormuşum gibi bir sıkıntı içimdeee

kasık ağrsı giip çıkar çiçek kısa sürüyo uzun sürse kötü olurus.buçukta çıkcam yarın c.tesi sonuç verirler dmi kızılayda yaptırcam

ben iki ay önce yaptırdığımda 1 saat beklemiştim sadece.
hayırlısı olsun arkadaşımmm sakin ol hayırlısııııı inşallah cümlemize yarabbimmmmmmm

bende 2 gundur adet olcamkisim gibiyim, kan testinde pozitif cikmasa adet olacagim zannederdim bende..
:nazar:bebişin hayırlı olsun canıma.s. allah sag saglim kucagına almayı nasipetsin inşallah :1hug:

kıslar ben test yaptırmaya gdiyom dua edinn
hadi canım dualarım seninle güzel haberlerle gel inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

5 yıl defalarca test yapıp tek çizgi görmenin insanı ne hale getirdiğini çok iyi biliyorum arkadaşlar.:çok üzgünüm:Psikolojim öyle bir hale gelmiştiki 2 test yaptım ve ikiside iki çizgi çıktığı halde inanamamıştım kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde..Test yapana kadar tam 22 günüm geçmişti.Arkadaşlar benimde aynı adet olacakmışım gibi aşırı sancım vardı,hatta adet olacağım diye ağrı kesici bile içtim ben..Lekede gelmişti ayrıca çok az.Yani hiç belli olmuyor,adet olacağım derken hamile olabiliyorsunuz.:CüvCüv:Birde çoook dua etmiştim o ay,isteyipte bebiş sahibi olamayan arkadaşlarıma bende tavsiye,çok ama çok dua edin mucizenizi verecektir Allah'ım er geç inşallah..:Saruboceq:

insanın morali bozuluyor haklısın canım:çok üzgünüm: sana cok tesekkürler moral oldun bana a.s.

kasık ağrsı giip çıkar çiçek kısa sürüyo uzun sürse kötü olurus.buçukta çıkcam yarın c.tesi sonuç verirler dmi kızılayda yaptırcam

canım sen iyice uçmuşsun yarın cuma bugun verirsen aksam haberini alırsın bence:1hug:

Back