- Konu Sahibi minikcadimm83
sen kan testinemi gidiyorsun canım?
anneme gitcem birasdan orda hastane var yakında sıra olmassa incem oraya gtcem ilk ama yalnızgtsem nasıl olur diyom,kan aldırmaktan korkarım da ben-tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kan testinemi gidiyorsun canım?
dua edn bana kittycat ben kaçtım grş.
XSULTANX Canim sen idrar testini kaynatipmi yaptin? sanki oyle okudum gecmis yazilari,,,Biz o sekilde yapmamistik sadece karbonatin uzerine idrar yapmistik o anda kopurecek diye,,,,yada seninki baska,,,ilk firsatta kaynatcam bakalim ne kadar dogru bu,,,eger dogruysa insanlari hemen ilk suphede test almalarini onlemis oluruzzz,maddi acidan yerimseniben Bende zamaninda testlere verdigim parayla birsuru burma bilezik alirdimm:roflol:
xsultanx tebrik ederim canım darısı olmayanların başına çok sevindim allah tamamna erdirsin inşallah.
cok tesekkur ederim cnm.Insallah sende en kisa zamanda alirsin bu mutlu haberi
canım yaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun:lepi:
sagol cnm insallah sende bugun mutlu haberle donersin :Saruboceq:
amin canım inşallah:Saruboceq:bende bekliyorum valla burcuyu, insallah burdan herkesin guzel haberlerini aliriz
kıslaarr ben geldim ama test yaptıramadım geç gttim die çok sıra vardı.ama adet olmadım.bana mı öyle geldi bilmiyorum ama belirtiler çoğaldı gbi bilmiyom artık:))))
hakkımızda hayırlısı olsun. Bende hep bu konuyu araştırırdım topiği açan arkadaş sağolsun ve inşallah belirtiler seni yanıltmaz hamilesindir :))) Benim de akıntım çok az 4-5 günüm var tahminen adetime. Ama diğer aylarda bazen kuru oldum bazen akıntı oldu. Bence bir kriteri yok bunun. Yani akıntı olmadan da hamile kalınabilir. Çok örnekleri var. İnşallah buradaki tüm isteyenler en kısa zamanda hamiş olur.
amin canım inşallah:Saruboceq:
hosgeldin canım bizde seni bekliyorduk:1hug: olmazsın inşallah canım:Saruboceq:
kıslaarr ben geldim ama test yaptıramadım geç gttim die çok sıra vardı.ama adet olmadım.bana mı öyle geldi bilmiyorum ama belirtiler çoğaldı gbi bilmiyom artık:))))