How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

canım ben en son birkac gun önce test yapmıstım yoktu birsey canım bence bekle bir kac gun sonra yap

ben beklicem canım sen yapamak istiyorsun fakat sonrasında erken oldugu icin cıkmayabilir üzülürsün onun icin bekle diyorum

merhaba kızlar,
burcu cum bende meraktan girdim ne olmuş sonuç diye yoksa valla akşamları bilgisayarın başına geçmem bütün gün işte uğraştığım için ama hayırlısı inşallah yakında hepiniz alırsınız güzel haberleri bende tabikideeee.
bendede bir üşüme bir üşüme ısıtıcıyı çalıştırdım valla hırkaylayım ve acayip uykum var ya çok kötü hasta olcam yadaaaa:)))) aman ne bilim işte kasıklarımda ara ara batma falan var karnıma bugün bir noktadan sancı girdi eve dönerken belim ve sırtım ağrıyor uuufffffffffffff

neyse arkadaşlar yatıcam çok uykum varrrr yarın ama takipte olucam umarım güzel haberler verirsiniz.

gunaydın canım ilk hamıleıgımda sadece karnım ve sasıkalırm agrıyodu sankı adet olckmışım gıbı.cayı çok sverım ama canım cay istemıyordu.
onun harıcınde hıçbi beliritm olmadı.cunku hamielık belirtisinedirbılmıyodum.bnce bırazda psikolojık durum bunblar.gercı akıntı farklı elbette ama.
12gunluk bı gecıkmem var akıntımda var.inş buay bebegımz bızımledır.

Back