- Konu Sahibi minikcadimm83
yarını bekliyorum canım ama karnım ağrıyo yaaa((((
bukadar belirtiden sonra çıkmasmış bideee:çok üzgünüm:
çikar çikar,inşallah canım yarın güzel haberini bizede verirsin :CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarını bekliyorum canım ama karnım ağrıyo yaaa((((
bukadar belirtiden sonra çıkmasmış bideee:çok üzgünüm:
kıslaaarr çook mutsuzum yaaa çıkmamışşş nasıl olur anlamadım helesana söyledğimi şey kittycat:çok üzgünüm:
bidaha belirtiye falan bakmıcam ağlıya ağlıya heba oldum belirti olsa da umrumda olmas bundan sonra:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
brc cim canım yaa sıkma canını her işte bir hayır vardır mutlaka, hepimiz için hayırlısı hepimiz deliriyoruz ha oldu ha olacak diye ama aslında biraz sabretmek lazım.
benim çocukluk arkadaşım bundan iki sene önce doğum yaptı ve her türlü ileri teknolojinin kullanıldığı laboratuvarlara giderek kontrollerini gerçekleştirdi zaten anneside sağlık sektöründe önemli biriydi neyse ama bebeği down sendromlu dünyaya geldi hiç bir doktor ve o kadar prof. anlamadı. tabiki de bebeğini her anne gibi çok çok seviyor ama zor bir dönemden geçti neden neden diye diye.
demek istediğim nelerle karşılaşıcağımızı bilmiyoruz hiçbirimiz. geç olsun güç olmasın. her işte bir hayır vardır diye büyüklerimiz boşa demiyorlar. daha yeni başlamışsınız denemeye sağlığınız sıhatiniz yerinde olsun bebişlerin de olur büyürlerde sonra başını derde soktuğunda düşünür düşünür gülersin bu haline.
inşallah hepimizin duaları tez zamanda kabul olur. sakın üzülme üzüntü üzüntüyü getirmekten başka bir işe yaramaz.
hem mutlu ol ki bu ayki hormonlarını kötü etkileme regli olmandan itibaren hangi yumurta hücresinin seçilip olgunlaşacağı belli oluyor ama bunlar senin salgıladığın hormonlar sayesinde oluyor böyle üzüntü keder bir sonraki yumurtlamanı engeller. umutla bak canım arkadaşımmmmmm
cok üzüldüm canım ya senağlama senağlama ne yazacagımıda bilemiyorum suan :çok üzgünüm:
sağol canım iiki varsın inş.sen hamiş olursun bu ay benden geçtii:Saruboceq:
sağol canım iiki varsın inş.sen hamiş olursun bu ay benden geçtii:Saruboceq:
brc üzülme herşeyin hayırlsıı ama adetin kaç gün geçti..?
kıslaaarr çook mutsuzum yaaa çıkmamışşş nasıl olur anlamadım helesana söyledğimi şey kittycat:çok üzgünüm:
bidaha belirtiye falan bakmıcam ağlıya ağlıya heba oldum belirti olsa da umrumda olmas bundan sonra:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cnm benim sIkma canini, insallah bir sonraki ay olur daha gencsin de , uzme o tatli canini.
Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda sana saglikli bir evlat nasib eder insallah cnm. .