How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

kıslaaarr çook mutsuzum yaaa çıkmamışşş nasıl olur anlamadım helesana söyledğimi şey kittycat:çok üzgünüm:
bidaha belirtiye falan bakmıcam ağlıya ağlıya heba oldum belirti olsa da umrumda olmas bundan sonra:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya canım üzülme her işte vardır bir hayır . Benim de Temmuz da bir sene olacak 10 ay oldu aralıklarla neredeyse ilk aylar ben de senin gibi en ufak bi şeyde hemen kan testi yaptırırdım. Çok üzülme ben çok üzülmem çünkü her işte bir hayır vardır. Lütfen sakın kendini kötü bir psikolojiye sokma....

senin daha ikinci ayın galiba yanlış hatırlamıyorsam. Belirtilere falan çok takılmamayı da sonra sonra alışıyorsun. Çünkü hepsi adet belirtisi aslında her ay olan şeyler de. Korunmayı bırakınca biz çok incelemeye başlıyoruz kendimizi.

kıslaaarr çook mutsuzum yaaa çıkmamışşş nasıl olur anlamadım helesana söyledğimi şey kittycat:çok üzgünüm:
bidaha belirtiye falan bakmıcam ağlıya ağlıya heba oldum belirti olsa da umrumda olmas bundan sonra:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cok üzüldüm canım ya senağlama senağlama ne yazacagımıda bilemiyorum suan :çok üzgünüm:

brc cim canım yaa sıkma canını her işte bir hayır vardır mutlaka, hepimiz için hayırlısı hepimiz deliriyoruz ha oldu ha olacak diye ama aslında biraz sabretmek lazım.
benim çocukluk arkadaşım bundan iki sene önce doğum yaptı ve her türlü ileri teknolojinin kullanıldığı laboratuvarlara giderek kontrollerini gerçekleştirdi zaten anneside sağlık sektöründe önemli biriydi neyse ama bebeği down sendromlu dünyaya geldi hiç bir doktor ve o kadar prof. anlamadı. tabiki de bebeğini her anne gibi çok çok seviyor ama zor bir dönemden geçti neden neden diye diye.

demek istediğim nelerle karşılaşıcağımızı bilmiyoruz hiçbirimiz. geç olsun güç olmasın. her işte bir hayır vardır diye büyüklerimiz boşa demiyorlar. daha yeni başlamışsınız denemeye sağlığınız sıhatiniz yerinde olsun bebişlerin de olur büyürlerde sonra başını derde soktuğunda düşünür düşünür gülersin bu haline.

inşallah hepimizin duaları tez zamanda kabul olur. sakın üzülme üzüntü üzüntüyü getirmekten başka bir işe yaramaz.

hem mutlu ol ki bu ayki hormonlarını kötü etkileme regli olmandan itibaren hangi yumurta hücresinin seçilip olgunlaşacağı belli oluyor ama bunlar senin salgıladığın hormonlar sayesinde oluyor böyle üzüntü keder bir sonraki yumurtlamanı engeller. umutla bak canım arkadaşımmmmmm

brc cim canım yaa sıkma canını her işte bir hayır vardır mutlaka, hepimiz için hayırlısı hepimiz deliriyoruz ha oldu ha olacak diye ama aslında biraz sabretmek lazım.
benim çocukluk arkadaşım bundan iki sene önce doğum yaptı ve her türlü ileri teknolojinin kullanıldığı laboratuvarlara giderek kontrollerini gerçekleştirdi zaten anneside sağlık sektöründe önemli biriydi neyse ama bebeği down sendromlu dünyaya geldi hiç bir doktor ve o kadar prof. anlamadı. tabiki de bebeğini her anne gibi çok çok seviyor ama zor bir dönemden geçti neden neden diye diye.

demek istediğim nelerle karşılaşıcağımızı bilmiyoruz hiçbirimiz. geç olsun güç olmasın. her işte bir hayır vardır diye büyüklerimiz boşa demiyorlar. daha yeni başlamışsınız denemeye sağlığınız sıhatiniz yerinde olsun bebişlerin de olur büyürlerde sonra başını derde soktuğunda düşünür düşünür gülersin bu haline.

inşallah hepimizin duaları tez zamanda kabul olur. sakın üzülme üzüntü üzüntüyü getirmekten başka bir işe yaramaz.

hem mutlu ol ki bu ayki hormonlarını kötü etkileme regli olmandan itibaren hangi yumurta hücresinin seçilip olgunlaşacağı belli oluyor ama bunlar senin salgıladığın hormonlar sayesinde oluyor böyle üzüntü keder bir sonraki yumurtlamanı engeller. umutla bak canım arkadaşımmmmmm

sağolun kıslaarrr haklısınıs galibaa Allaha hayırlı zamanda olması için dua etmiştik zaten,bu ay olsun die değil,ama belirti vardı yada bana mı öyle geldi.peki bu adet neden olmuyo olsunda bitsin yaa gecikti çook:1no2:

reglinin gecikmesi stresten olabilir brc cim rahat bırak kendini bu ay olmadı bir daha ki ay aylar bizler için çuvala mı girdi gülümse biraz.

arkadaşlar hepimiz bir gün hamiş olucaz. Yeter ki ümidimizi kaybetmeyip moralimizi bozmayalım. ınşallah hepimiz buradan hamileyiz diye çığırırızzz :)))

inş.kıslar yaa inşallah evet ya napalım olanla ölene çare yok dua edelim bizz.kocamda çok üzüldü beni ağlarken görünce onu da üzdüm:(((((

sağol canım iiki varsın inş.sen hamiş olursun bu ay benden geçtii:Saruboceq:

canım daha senden gecmedi adetin olmadıgı surece bir umut vardır millet adet olsa bile umdunu yitirmiyor sen cabuk pes ediyorsun erken oldugu icin deger dusuk olabilir bekle biraz:1hug:

cnm üzülme bn de 8 ay boyunca her adet oldugumda iki gün agladım en sonuncuda allahım dayanamyıroum artık bi bebek nasip et deddim ve o ay hamile kaldım hep hayırlısını saglıklısını istedim ama 7 haftalıkken bebegimi kaybettim acısı hiç biseye benzemiyor bulmusken kaybetmek o yüzden canınızı sıkmayın allah saglıkla sorunsüz bi bebek versinde bir dahaki aya olsun

cnm benim sIkma canini, insallah bir sonraki ay olur daha gencsin de , uzme o tatli canini.
Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda sana saglikli bir evlat nasib eder insallah cnm. .

Back