How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

inşallah bumuyani cim hamilesindir.
evet birçok şey psikolojik benimde midem yanıyor arada başım dönüyor falan filan ama ben zaten bunları yaşayan biriyimde benim için ayırdedici değil ama işte insan umut etmek istiyor benim reglime daha 5 gün var böyle heyecan sonra regli olunca büyük hayal kırıklığı hayırlısı tabi hakkımızda.

benim bir tek nefes darlığı başladı hafiften daha önce düşüğüm olmuştu onun hamilelik belirtisi bir tek nefes darlığı çekmiştim onun sebebi de diyafram genişliyormuş rahim büyümeye başladığı için oda nefes darlığına sebep olabiliyormuş benim tek farklı belirtim bu hayırlısı tabiii

Günaydın Kızlar
qstsh1.gif

yaptım negatif çıktı hormonlarımdan kaynaklanıyo bence yaa adet belirtim hiç yok umudumu yitirmedim kittycatı dinlemedim

üzülme canım ya erken daha :1hug: ayrıca kelin ilacı olsa kendi basına surermiş canım :roflol:bende bugun şeytan durttu yaptım test sonuc sıfır biz bu testi gecemicezmi yaw :roflol::roflol: bugunku tek degişiklik uzayan akıntı vardı bugun iyimi kötümü orasını bilemicem artık :1no2:

millet kaç gün önceden ööreniyo hormonlardan mıdır nedir:(((
ben msjda yazdım yaa en belirgin özellik koyulaşma bende inş.yanıltmas ama günüm geçcek ööle hissediyom hayırlısı yaaa napalımm

ben msjda yazdım yaa en belirgin özellik koyulaşma bende inş.yanıltmas ama günüm geçcek ööle hissediyom hayırlısı yaaa napalımm

canım onların ögrendigi test erken gösterenlerdenmiş yani fiyatı pahalı olanlardan bendeki ucuz olanlardan bunlardada biraz gec gösteriyor sonucu bir kac gun daha gecsin hala olmazsa kan testi yaptırırsın onda kesin sonuc cıkar üzme kendini bos yere :1hug:

canım onların ögrendigi test erken gösterenlerdenmiş yani fiyatı pahalı olanlardan bendeki ucuz olanlardan bunlardada biraz gec gösteriyor sonucu bir kac gun daha gecsin hala olmazsa kan testi yaptırırsın onda kesin sonuc cıkar üzme kendini bos yere :1hug:

pazartesi kan testii yaptırım yaa inş.tabii.benimde ucuz testlerden ama pahalı testlerde tek kullanımlık galiba alcamdaa

pazartesi kan testii yaptırım yaa inş.tabii.benimde ucuz testlerden ama pahalı testlerde tek kullanımlık galiba alcamdaa

canım sen cosmopoliyle konus canım oda senin gibi 2 gun gecti testte cıkmaıstı kan testinden ögrenmişti ona özelden sor istediklerini bence yardımcı olur sana eminim :1hug:

sultanda kayıp yaa

geldim cnm biraz rahtsizdim bugun yatiyordum.

Günaydın Kızlar
qstsh1.gif

üzülme canım ya erken daha :1hug: ayrıca kelin ilacı olsa kendi basına surermiş canım :roflol:bende bugun şeytan durttu yaptım test sonuc sıfır biz bu testi gecemicezmi yaw :roflol::roflol: bugunku tek degişiklik uzayan akıntı vardı bugun iyimi kötümü orasını bilemicem artık :1no2:

beni guldurdun ya Allah da seni guldursun delikafadulden ..biraz daha bekle bakalim cnm sen ne zaman kan testi yaptirmayi dusunuyorsun?

cnm moralini bozma,belki gec dollenme olmustur...

canım sen cosmopoliyle konus canım oda senin gibi 2 gun gecti testte cıkmaıstı kan testinden ögrenmişti ona özelden sor istediklerini bence yardımcı olur sana eminim :1hug:

sordum msjla cvp yazmadı çok oldu.bilmiyom bana belli olmas kafam atar çıkarım ama hiç halim yok midem çok bulanıyo yatasım geliyo yaaa

geldim cnm biraz rahtsizdim bugun yatiyordum.

geçmiş olsun tatlımm neyin varr?

beni guldurdun ya Allah da seni guldursun delikafadulden ..biraz daha bekle bakalim cnm sen ne zaman kan testi yaptirmayi dusunuyorsun?

bilmiyom belki yarın belki dah a yakın:))))))))
cnm moralini bozma,belki gec dollenme olmustur...

çok bitkinim kıslarr:a015:

Back