Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

korkma canım yaw git ver kanı :1hug:annende beklerkende alırsın inşallah güzel haberi:CüvCüv:

ben gecen ay 29 da olmustum canım bu ay 27 de bekliyodum olmasını ama hala olmadı 29 kadar beklicem bende

cnm kaynatilipta yapilan baska bir idrar testi.karbonat testi yeni hamileler icin 3 aydan sonra olan hamilelerde fazla kabarmiyormus zaten.kaynatilipta yapilanda egerki kaynattiktan sonra dibinde tortu olursa hamileymissin, ben yapamadim oyuzden dogrulugu konusunda pek bir sey diyemiyecegim.. aynen bikinci cizgiyi gorebilmek umuduyla servet yatiriliyor testlere. :roflol:

kıslaarr ben geldim ama test yaptıramadım geç gttim die çok sıra vardı.ama adet olmadım.bana mı öyle geldi bilmiyorum ama belirtiler çoğaldı gbi bilmiyom artık:))))

hakkımızda hayırlısı olsun. Bende hep bu konuyu araştırırdım topiği açan arkadaş sağolsun ve inşallah belirtiler seni yanıltmaz hamilesindir :))) Benim de akıntım çok az 4-5 günüm var tahminen adetime. Ama diğer aylarda bazen kuru oldum bazen akıntı oldu. Bence bir kriteri yok bunun. Yani akıntı olmadan da hamile kalınabilir. Çok örnekleri var. ınşallah buradaki tüm isteyenler en kısa zamanda hamiş olur.

kıslarr annemler geldi terasta çay içeces akşama dönerim ama,sultan ve kittycat biliyorum benim kadar merak ediyosunus ama çok sıra vardı yalnızdım bekleyemdim,korktum galiba beklicem 2gün daha..

bende bekliyorum valla burcuyu, insallah burdan herkesin guzel haberlerini aliriz
amin canım inşallah:Saruboceq:
kıslaarr ben geldim ama test yaptıramadım geç gttim die çok sıra vardı.ama adet olmadım.bana mı öyle geldi bilmiyorum ama belirtiler çoğaldı gbi bilmiyom artık:))))

hosgeldin canım bizde seni bekliyorduk:1hug: olmazsın inşallah canım:Saruboceq:

hoşgeldin aramsıa canım hadi hayırlısı.forumu ben açtım meraklı ben:)))
görüşmek üzere imdilik müsaadee..

insallah cnm en kisa zamanda ogrenirsin sonucu..yarin gitmeyi dusunuyormusun?
ben simdi cikiyorum senin haberini bekledim. sonra tekrar gorusurz.opuyorm.
byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…