How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

bardağa koymaya gerek yok idrarı. klozette görünüyor zaten :)

brc, sıkma canını canımcım. üzme kendini.... bekle - sabret... olacak muhakkak.

yumurtası olan her kadın, anne olabilir

yalelcim seni de tebrik ederim..Insallah saglikli bir hamilelik gecirirsin ve saglikli bir sekilde alirsin bebegini kucagina.

Kizlarrrrrrr cok sevindim bu guzel haberlerinizeee bu saatte,,,,allahim tamamina erdirsin insallahhhhhhhhhh:Saruboceq:
ALLAH suan bekleyen arkadaslara nasip etsin insallahh en yakin zamandaa:Saruboceq:
cok sevindimmm adinizaa cokkk :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

XSULTANX Canim sen idrar testini kaynatipmi yaptin? sanki oyle okudum gecmis yazilari,,,Biz o sekilde yapmamistik sadece karbonatin uzerine idrar yapmistik o anda kopurecek diye,,,,yada seninki baska,,,ilk firsatta kaynatcam bakalim ne kadar dogru bu,,,eger dogruysa insanlari hemen ilk suphede test almalarini onlemis oluruzzz,maddi acidan yerimseniben Bende zamaninda testlere verdigim parayla birsuru burma bilezik alirdimm:roflol:

xsultanx tebrik ederim canım darısı olmayanların başına çok sevindim allah tamamna erdirsin inşallah.

benimde 7 gün kaldı ve idrarım koyuydu sabah tortu varmıydı yokmuydu anlamadım vardı gibi ama ben mi görmek istedim bilmiyorum yakında akıl sağlığım bozulcak sanırım. bugün de boynum başım kafam feci ağrıyor ilaçta içemiyorum ya olurda hamileysem diye ağrıdan patlıycammmmmmm

birde ben bir iki kilo verdim bu iki haftada bu kötü etkiler mi acep????? hamileysem şayet uuff ne bilim saçma sapan şorular geliyor aklıma neyse ben biraz işe odaklanmaya çalışıyım.

mrb canim doktorumla simdi konustum elim ayagim titriyo su anda. sonucu

POZITIF cikmis.. :CüvCüv: Allah'ima sukurler olsun..Aslinda ne yalan soyleyeyim dunden beri icimde sebepsiz bir mutluluk ve sakinlik vardi hissediyordum sonucu..

simdi ultrason icin randevu almami istedi doktorum bakalim insallah hersey yolunda gider..

demek ki neymis kuruykende hamile olabiliyormussun

Allah en kisa zamanda sizede bu mutlu haberi almayi nasip etsin insallah...Aaaammmiiiinnn :Saruboceq:

canım yaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun:lepi:

evet brc cim yaaaa sormaki gitsin yok ondanmı yok bundanmı acep belirtimi 7 gün kaldı ya artık ofki ne oof.
BRC senin kaç gün var olmamasını temenni ettiğimiz regline??

aay hadi inşallahhh hayırlı çok çok güzel haberler verirsin bizeeeee :Saruboceq:
dualarım seninle ve anne olmak isteyen bütün arkadaşlarımızlaaaa :Saruboceq:

yok canım ne bayılması ama inşallah sevinçten bayılırsın(mecazi anlamda tabi ki de) kaydirigubbakcemile2

ama herşeyinde hayırlısı çokta takmamak lazım diycem ama elde değil o yüzden takıyoruz hepimiz.

Back