• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

merhaba arkadaşlar, arada sırada okuyorum uzun zamandırda bir yerde katılmadım yazışmalara 5 aydır deniyoruz ama rahimağzında leep işlemi yaptırmak zorunda kaldım bu sürenin 2 ayında ilişki yasağı vardı yasaktan sonra ilk denememiz çok heyecanlıyım kontrole doktora gittiğimde sağlıklı yumurta hücrelerin var demişti bu ay belki gebelik testine gelirsin demişti ama işte çok korkuyorum hayırlısı tabii

yalel seni çok çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallaahhh hayırlı evlatlar versin cümlemize.
benimde reglime 7-8 gün var ve iki gündür geceleri 4-5 gibi uyanıp bir daha uyuyamıyorum ve şu anda işteyim gözüm de uykusuzluktan batmalar var ve sende belirtilerini yazmışsın azıcık umutlandımmmmmm isteyen herkese nasip et yararbbimmmm... dünde sırtım ve belim ağrıdı , kafayı yiycem ve 7-8 gün varrrrrrr...

en son 25 nisanda adet oldum pc de hesapladım 22 sinde aet olmam lazımdı olmadım 23 ünde test yaptım tek çizgi çıktı

merhaba arkadaşlar, arada sırada okuyorum uzun zamandırda bir yerde katılmadım yazışmalara 5 aydır deniyoruz ama rahimağzında leep işlemi yaptırmak zorunda kaldım bu sürenin 2 ayında ilişki yasağı vardı yasaktan sonra ilk denememiz çok heyecanlıyım kontrole doktora gittiğimde sağlıklı yumurta hücrelerin var demişti bu ay belki gebelik testine gelirsin demişti ama işte çok korkuyorum hayırlısı tabii

yalel seni çok çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallaahhh hayırlı evlatlar versin cümlemize.
benimde reglime 7-8 gün var ve iki gündür geceleri 4-5 gibi uyanıp bir daha uyuyamıyorum ve şu anda işteyim gözüm de uykusuzluktan batmalar var ve sende belirtilerini yazmışsın azıcık umutlandımmmmmm isteyen herkese nasip et yararbbimmmm... dünde sırtım ve belim ağrıdı , kafayı yiycem ve 7-8 gün varrrrrrr...

birde ben çok su içen biriyim habirem zaten tuvalete gidiyorum idrarımdan bişey anlamam mümkün değil di mii???

7-8 gün varsa, daha çok erken sanırım cicekcik. azıcık sabret.
gerçi benim kuzenim, regl tarihine 8 gün kala, idrarda test yaptı ve çizgiyi gördü. ama istisnai bi durum gibi geliyor bana bu.
yine de sen bilirsin.
ben oldukça detaylı anlattım sanırım belirtilerimi. hangi günde ne başladı şeklinde... oldukça detaylı anlatmaya çalıştım.
bi bak istersen.. genelde herkeste bu tip şeyler oluyor anladığım kadarıyla. daha önce ben bunları okumuştum çünkü bu sitede.

umarım meleğin seninledir.

en son 25 nisanda adet oldum pc de hesapladım 22 sinde aet olmam lazımdı olmadım 23 ünde test yaptım tek çizgi çıktı

takılma sen endlesslove.
testler yanıltabiliyor... dün yaptığım test negatifti.. clearblue. çok güvenilir.. 4 gün önceden %50 net sonuç veren testti bu yani.
bugün yaptım prediktör marka olanla... bariz belirgin gördüm çizgiyi.

2-3 gün bekle. mevsimsel bir gecikme de olabilir.
ben de ocakta, psikolojik olarak, tam 9 gün geciktirdim kendimi. doktorum, ''bi rahat bırak, gebelik yok.. regl olmak zorundasın, kendin engelliyorsun'' dedi. ertesi gün kanamam geldi.
onun için.. kendini rahat bırakmaya çalış.

bende hiç bi belırtı olmadı ne mıde bulantısı ne bas dönmesı nede akıntı hiç hiç hatta karmın şişmese psikolojık olarak hiç hamıleyım demeyecektım :D:d

artık idrarda tortu eve gidince yaparım:)))) iş yerinde biraz zorr..inşallahh yalel inşallahhhhh bu ay olur hayırlısı olsun gerçide işte uuff eve gidince bakarım yarın söylerim. içinde tortu mu olması gerekiyor??

bardağa koymaya gerek yok idrarı. klozette görünüyor zaten :)

brc, sıkma canını canımcım. üzme kendini.... bekle - sabret... olacak muhakkak.

yumurtası olan her kadın, anne olabilir

sultaaannn sonucu öğrendnmiii

mrb canim doktorumla simdi konustum elim ayagim titriyo su anda. sonucu

POZITIF cikmis.. :CüvCüv: Allah'ima sukurler olsun..Aslinda ne yalan soyleyeyim dunden beri icimde sebepsiz bir mutluluk ve sakinlik vardi hissediyordum sonucu..

simdi ultrason icin randevu almami istedi doktorum bakalim insallah hersey yolunda gider..

demek ki neymis kuruykende hamile olabiliyormussun

Allah en kisa zamanda sizede bu mutlu haberi almayi nasip etsin insallah...Aaaammmiiiinnn :Saruboceq:

Back