- Konu Sahibi minikcadimm83
merhaba arkadaşlar, arada sırada okuyorum uzun zamandırda bir yerde katılmadım yazışmalara 5 aydır deniyoruz ama rahimağzında leep işlemi yaptırmak zorunda kaldım bu sürenin 2 ayında ilişki yasağı vardı yasaktan sonra ilk denememiz çok heyecanlıyım kontrole doktora gittiğimde sağlıklı yumurta hücrelerin var demişti bu ay belki gebelik testine gelirsin demişti ama işte çok korkuyorum hayırlısı tabii
yalel seni çok çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallaahhh hayırlı evlatlar versin cümlemize.
benimde reglime 7-8 gün var ve iki gündür geceleri 4-5 gibi uyanıp bir daha uyuyamıyorum ve şu anda işteyim gözüm de uykusuzluktan batmalar var ve sende belirtilerini yazmışsın azıcık umutlandımmmmmm isteyen herkese nasip et yararbbimmmm... dünde sırtım ve belim ağrıdı , kafayı yiycem ve 7-8 gün varrrrrrr...
yalel seni çok çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallaahhh hayırlı evlatlar versin cümlemize.
benimde reglime 7-8 gün var ve iki gündür geceleri 4-5 gibi uyanıp bir daha uyuyamıyorum ve şu anda işteyim gözüm de uykusuzluktan batmalar var ve sende belirtilerini yazmışsın azıcık umutlandımmmmmm isteyen herkese nasip et yararbbimmmm... dünde sırtım ve belim ağrıdı , kafayı yiycem ve 7-8 gün varrrrrrr...