• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

turkiye'deki gibi degil burdaki sistem kesin rakami vermiyorlar. 5-50 arasinda cikarsa daha kesin bir sey yok deyip tekrar gel diyolar..

e ben nerden bileyim 7 mi cikti 45 mi cikti sonucum ona gore kendimi ayarlayayim degil mi? en azindan 2 gunde bir 2 ye katlamasini hesaba katabilirdim.

50 yi gecmesi lazim sonucun pozitif olarak kabul edilmesi lazim..simdi bilmiyorum iste acaba 50yi gecmis midir? gecmis olcagini bilsem giderim hemen bugun

günaydın arkadaşlar , benim 2 gunum gecti benimde akıntım yok gögüslerim de biraz ağrı var birazda mide bulantısı emin olamıyorum yinede bacaklarımda da agrı var sizce bacaklarda agrı olurmu gebelikde bende hemen test yapmak istemiyorum ..brc seninde yazdıklarını takip ediyorum ne oldu test yaptınmı

Son düzenleme:
günaydın kıslar mutfaktaydım kmse yazmayınca makinayı boşaltiim dedim..
test yapmadım ben daha günüm yarın kıslar adet olcakmışım gbi gelmiyo inş. amaa:delphin:

günaydın arkadaşlar , benim 2 gunum gecti benimde akıntım yok gögüslerim de biraz ağrı var birazda mide bulantısı emin olamıyorum yinede bacaklarımda da agrı var sizce bacaklarda agrı olurmu gebelikde bende hemen test yapmak istemiyorum ..brc seninde yazdıklarını takip ediyorum ne oldu test yaptınmı

senin güünün nezman tatlım??

canım ya gecen ay 24 unde olmustum.. ben ilk gebeliğimde 24 haftalıkken erken dogum yapmıstım yasamadı bebeğim simdi tekrar dusunuyoruz .. Allahın izniyle

Bilmilyorumki benim hep adetten önce mide bulantım olur o yuzden umutlanamıyorum test yapmayada korkuyorum ..
Sağol canım Allah kimsenin başına vermesin takdir tabiki Allahın dediği olur .
ınşallah hamilesindir Allah bizlerede nasip eder inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı

Back