• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

ben geldim kizlar, bugun doktora gidip kan verdim sonucu ya 2 saat sonra ogrenirim yada en gec yarin, ogrenir ogrenmez size yazarim..

insallah pozitif cikar kizlar dua edin benim icin.. :Saruboceq:

ben geldim kizlar, bugun doktora gidip kan verdim sonucu ya 2 saat sonra ogrenirim yada en gec yarin, ogrenir ogrenmez size yazarim..

insallah pozitif cikar kizlar dua edin benim icin.. :Saruboceq:

hoşgeldin sultann
:Saruboceq::Saruboceq:inşallah canım yaa inşallah ağlıcam artık yaaa kaptırdım kendimi:delphin:

moralini bozma canim ya en cok dikkat etmemiz gereken konu moralimiz..sen icini ferah tut,

ben dualarimda hem kendim icin hemde hepiniz icin dua ediyorum..

ben simdilik cikiyorum canim gorusurz sonra

kızlar, heyecandan geberiyorum. kalbim son sürat çarpıyor.
sabah 8de yaptım testimi, çift çizgiyi gördüm.
o saatten beri kalbimin hızı hiç azalmadı.

akıntı da bugün yeniden başladı. gecikeli 2 gün oldu. bugün 2. gün yani.
adet günüme 3-4 gün kala kurudum... 5-6 günlük bir kuruluktan sonra, bugün yeniden başladı akıntı... su kıvamında.

kuruluk yaşayanlar...... ümitsizliğe kapılmayınız! :))))

adet günüme 3-4 gün kala kurudum... 5-6 günlük bir kuruluktan sonra, bugün yeniden başladı akıntı... su kıvamında.

2gün mü geçti gününü canım?hadi hayırlı olsun çook sevindim yaaa darısı başımısa bizede dua ettt:1hug:

yalell yaa toru var yarın günüm napsam yaaa

yapma test. bekle brc.

clearblue ile ben yaptım günümde.. çıkmadı.
prediktör al. markası prediktör
bugün epeyce belirgin çizgi gördük biz kocişimle :)

hemen sayıyorum belirtileri... aynen, burda-sitede okuduklarımın hepsi doğrudur.
- döllenme gününden 3-4 gün sonra, kasıkta hafif batmalar
- döllenme gününden 6-7 gün sonra, ara sıra şiddetlice oluşan, kasıkta sancımalar.
- karnın sol tarafında bilyemsi bir şeyin varlığını hissetmek. (bu adet gününden 3-4 gün önce başladı)
- döllenme gününden 7-8-9 gün kadar sonra, göğüslerde şişme, içi su dolu balon gibi. uçlarında hassasiyet. ayrıca üzerinde damarlanmalar olması. uçlarının kahverengilerinin büyümesi.
- döllenmeden 6-8 gün sonra, gece uykularında düzensizlik. gece uyanmalar falan.... ayakta yanma olması.
- döllenmeden 10 gün kadar sonra, idrarda tortular... kokuda değişme.. renginde ani değişiklikler. (bi seferinde sarı, bi seferinde turuncu, bi seferinde beyaz)
- sık idrara çıkma
- karında ani kazınmalar, aniden acıkmalar..

-benim akıntım, normal sanki regl olacakmışım gibi, kesildi. adet günümden 3-4 gün önce kurudum.
bugün 2 gün geçti günüm... bu sabah yeniden akıntım başladı. takriben 6 gün kadar bi kuru dönem geçirdim yani.

ve adet günüm geçince, dün mesela... tüm sıkıntılarım yok oldu birden. kasıklarım hafifledi. göğüslerim indi... hassasiyet var her tarafımda ama, çok rahatsız etmiyor.
geçtiğimiz 2 hafta.... hakkatten rahatsızlık vericiydi belirtilerim.

canım hayırlı olsun bebişin Allah tamamına erdirsin . Benimde 2 gün geçti ama hiç yapmak istemiyorum test birazdaha bekleyeyim diyorum ya yoksa ..

canım hayırlı olsun bebişin Allah tamamına erdirsin . Benimde 2 gün geçti ama hiç yapmak istemiyorum test birazdaha bekleyeyim diyorum ya yoksa ..

canım, boş yere strese girme.
2 gün geçmiş, idealdir. 10 gün geçirmenin bi manası yok yani öğrenmek için.
sadece iyi bir test alacaksın, hepsi bu. :)

sen nasıl hissediyorsun kendini?

idrarda tortu hikayesi doğruymuş... ben saçma zannediyordum. ama evet tortu oldu. tahmini döllenme gününden 5-6 gün sonra idrarda tortu başladı bende.

Back