• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

ben bekliyorum hala canım 27 si benim gunum hala akıntı yok agrı var gögüsler hafif şiş karında davul gibi şiş

kızlar yaa ben bugün test yaptım ama son kullanma tarihine bakmadım. Pozitif çıktı diyebilirim. Birinci çizgi çok net çıktı, ikincisi de ondan bikaç ton açık çıktı, ama çıktı. Ama bende de akıntı yok ve sivilcelerim var. yoksa test mi bozuktu. yorum bekliyorum kızlar yarın sabah olmaz artık bana...

namaz kılıp dua etcem canım şmdi grş.

allah kabul etsın canım kan testı ayptırdınmı yada idrar testi.kaç gun gectı benım 9gun gectı akıntım avr mıde agrım mıde yanması var.ama kan testı yaptırdıkbugun ilkınde 2 çıktı dığeri 0ın altında bıdeger çıktı

kızlar yaa ben bugün test yaptım ama son kullanma tarihine bakmadım. Pozitif çıktı diyebilirim. Birinci çizgi çok net çıktı, ikincisi de ondan bikaç ton açık çıktı, ama çıktı. Ama bende de akıntı yok ve sivilcelerim var. yoksa test mi bozuktu. yorum bekliyorum kızlar yarın sabah olmaz artık bana...

tebrikler canım a.s. testin bozuk oldugunu sanmıyorum canım bence hamilesin canım ben o kadar test yapıyorum gormedim daha ikinci cizgiyi

canım hayırlı olsun öncelikle,ve ben testin bozuk olduğunu sanmıyorum kaçyıllık evliyis ki eskisin onlardasırnaşık şey
canım yaa çok sevindim yarın kan testi yap da burdada ilan et hamiş olduğunu:dance:

allah kabul etsın canım kan testı ayptırdınmı yada idrar testi.kaç gun gectı benım 9gun gectı akıntım avr mıde agrım mıde yanması var.ama kan testı yaptırdıkbugun ilkınde 2 çıktı dığeri 0ın altında bıdeger çıktı

amiin canım inşallah.nasıl çıkmas yaa 9gün dile kolay,benim günüm geçmedi daha bekliyorum.hayırlısı olsun tatlım inş.hamişsindir tekrar olmassa..

Back