• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler akıntısız belirti olur mu,yaşadınız mı???

amiin canım inşallah.nasıl çıkmas yaa 9gün dile kolay,benim günüm geçmedi daha bekliyorum.hayırlısı olsun tatlım inş.hamişsindir tekrar olmassa..

tabıkı hayırlısı olsun canım isyan etmıyorum ama yetmedımı artık ya gelemdımı zmanı 3yıldrı heray aynı seyı yaşamk çok zorumagıdıyor

geldim canım eşimin laptopunu kaptım delikafadulden öteki masaüstü pc orda otur otur popom uyuştu yaw :roflol:

2gün önce yaptım negatifti canım bidaa yapmam günümü bekliyom.
clear blue testi varmış galiba sınırsız mı ööleyse almayı düşünüyom yawww hassasmış hemm bilgisi olan varmıı

ben kararsizim doktora gitmekte ya degerlerim dusuk cikarsa diye korkuyorum..'
hatta sabahin bu saatinde kalktim uyku tutmadi beni..acaba yarin mi gitsem diye dusunuyorum..mahvedicek bu kararsizlik ama bir yandan da meraktan catliyorum..

2gün önce yaptım negatifti canım bidaa yapmam günümü bekliyom.
clear blue testi varmış galiba sınırsız mı ööleyse almayı düşünüyom yawww hassasmış hemm bilgisi olan varmıı

clear blue markasi da cok iyi cnm..bir dene bakalim..gerci bu hamileleik testlerine verilen paranin haddi hesabi yok yaa..

ama iste cift cizgiyi gormek icin yapmicagimiz sey yok ki:1rolleyes:

evet canım bebiş olsunda hayırlısıyla sağlıklısından inş. para gtsin nolcakki.
yaa avustralya hee süpermişş,bnce git test yaptır bnce 2.çizgi çıkmış yaaa

Back