- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.701
açım ama kahvaltı hazırlamak istemiyorum uffffffffffffffffffff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aferin kız bitte nasılda şuta getirdin edutu
hadi cevap versene aklinialirimsmile
hsg çektirirken yanında olmak istiyorum edutumundemi kıvırcığım cevap vermiş ama rüya gibi geldi bana sen ne dersin
ooooooooooooooooooooooben bilmem beyim bilir kvrck....
hsg çektirirken yanında olmak istiyorum edutumun
kıs kıs gülücem doktorun arkasından nanik yapıcam ona sositososito
ya yemin ederim trabzondan doktor gönder bana yatar kalkar dua ederim sanaeh kvrck sen 17 sine kadar çalışma bebek için....ben sana trabzondan doktor göndereceğim...birdsaçları kazıtacak berber...e sen görürüsün
ya yemin ederim trabzondan doktor gönder bana yatar kalkar dua ederim sana
bi dediğini iki etmem
Yaa kızlar benim heyecanım yatışmıyo bi türlü... Demin eşimde içimde bi sıkıntı var falan dedi... Ben iyice panik oldum. eyvahedigeldismile
midem çok kötü...ben hiç döner yemem hadi yiyeyim dedim...korkarım kusucam...soda buldum onu içiyorum...böğk....
midem çok kötü...ben hiç döner yemem hadi yiyeyim dedim...korkarım kusucam...soda buldum onu içiyorum...böğk....
sen diyette değil miydin ya ne döneri hemde yaz mevsiminde kaydirigubbakcemile
ayyyy canııımmm ne guzel bugun gidiormuşsun hiç kotu duşunme guzel duşun daima allahın izniyle duyacaksın miniğin kap atışlarını hadi az kalmış 3 saat cik
yalnızmı eşinlemi gideceksin ayy çook heyecanlı gerçekten seni çok iyi anlıorum bizde çok sabırsızız bir hafta daha nasıl gececek bilemiorum hayırlısını versin rabbim
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan