Cevap için teşekkürler. Benim merak ettiğim 3. Sene başında bana tamamını mi öde dicekler yoksa 2.donem gel sadece kredi parası verip sınavlara mi girmem gerekecekNe kadar dondurdugunun önemi yok die biliyorum....
belli bi ücret karşılığında donduracaklar kaydını...
devam etmek istediğinde tekrar belli bi ücret ödeyip actiracaksin...
arti 10 bin nie odeyesin okumadigin senenin parasini almazlar senden.
Ayrıca 1. sınıfın ilk donemini okuyorum suan 2. dönemini dondurucan... geriye 3 dönem kalıyo.. sen 2. sınıfı hep gidicem demissin.... 1. sınıftan kalan yarım dönemi de sayman lazım yani 1.5 sene uzuyo okulun tatlim
1.inci sınıfta bebek asıl buna şaştım ne acelen vardı
Alakasiz olcak ama keske bebis icin uygun zamani bekleseydiniz
Hem bebek hem özel üniversite.niye böyle acele ettin.kaç yaşındasın merak ettim
okulla görüşmen gerek bunuCevap için teşekkürler. Benim merak ettiğim 3. Sene başında bana tamamını mi öde dicekler yoksa 2.donem gel sadece kredi parası verip sınavlara mi girmem gerekecek
Şöyle anlatıym ben sadece 1.sinifin 2.donemini donduracam.seneye 2. Sinifin 1.donemini ve ikinci dönemini alaçam. 3 sene 2.donem bazı derslerim olacak mecburen Meral ettiğim 3 .sınıfın tümünü mu ödemem lazım uzattığı dersleri mifiyat konusunda bir bilgim yok ama şöyle diyeyim 1.sınıfın güz dönemini bitirdiğin için . bahar döneminde dondıracaksan eğer alttan dersin kalmadığı taktirde güz dönemi hiç ders almayacaksın. ama seneye bahar dönemi 1.sınıfın bahar dönemini alıp 2.sınıfa geçmeye hak kazanırsan 3.sene direk 2.sınıfın derslerini alacaksın ama kaydın iptal olmasın diye dönemlik ücreti ödersin sanırıyorum ben seneye güz ve bahar dönemnde
okulu dondurdugun zaman hangi dersleri dondurdun gibi bişey söz konusu olmaz diye biliyorum..gerekli ödemeyi yapar.Şöyle anlatıym ben sadece 1.sinifin 2.donemini donduracam.seneye 2. Sinifin 1.donemini ve ikinci dönemini alaçam. 3 sene 2.donem bazı derslerim olacak mecburen Meral ettiğim 3 .sınıfın tümünü mu ödemem lazım uzattığı dersleri mi
Bir acelem yoktu hamileyken de okula gidilebiliyor
Öyle olmasi gerekiyordu öyle oldu . Sorumla Konuyla ne alakası var anlamadim
1.sınıfın 2.dönemini okumadan seneye direk 2 yi alamazsın yönetmeliklere aykırı bu.Şöyle anlatıym ben sadece 1.sinifin 2.donemini donduracam.seneye 2. Sinifin 1.donemini ve ikinci dönemini alaçam. 3 sene 2.donem bazı derslerim olacak mecburen Meral ettiğim 3 .sınıfın tümünü mu ödemem lazım uzattığı dersleri mi