Hamile ve üniversiteli

Bir acelem yoktu hamileyken de okula gidilebiliyor
Öyle olmasi gerekiyordu öyle oldu . Sorumla Konuyla ne alakası var anlamadim

Trip bir milyon...
Diğer konudaki huysuz görümce siz misiniz acaba...:)

Evet, tam da dediğiniz gibi; konuyla ne alakası var...!

Konuyla madem ki alakası yok; konu başlığı niçin "hamile ve üniversiteli"...?!
Sahiden de ne alakası varsa böyle açılmış.

Bize ne sizin hamilelikten, direkt okulu bir dönem dondurucam, o uzayan döneme ait para tam mi alınır diye sorun öyleyse..?!

Ama olmaz ki,
Cevap az gelebilir,konu ilerlemez...
Ratingi bol bir başlık olsun ki, ilgi ve cevap sayısı artsın...
Akıllıca.
...
Daha akıllıca bir şey söyleyeyim:
Telde, internetten yeni bir sekme açıyorsunuz, okulun sitesine giriyorsunuz, yönetmelikler var, onu bulup okuyorsunuz, yönetmelikten bir şey anlamazsanız öğrenci işlerine/muhasebeye soruyorsunuz.
20 bin para veriyorsunuz, bi zahmet cevaplarlar, endişe etmeyin.

Konuyla yine alakası yok ama;
Onlisans biraz fuzuli iş..!
Özelde, burssuz 2 yıllık hepten boşa...

Konuyla yine alakası yok ama, boşverin yüksekokulu bebeğe odaklanın, 2 yıllık özel okul bu saatten sonra olmuş olmamış. Hikaye.

Konuyla yine alakası yok ama; Siz zaten bir kaç ay sonra annelik duygusu oturunca o okulu bırakacaksınız, emin olun....:)

Konuyla yine alakası yok ama, bebeğiniz için tebrikler; Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
Trip bir milyon...
Diğer konudaki huysuz görümce siz misiniz acaba...:)

Evet, tam da dediğiniz gibi; konuyla ne alakası var...!

Konuyla madem ki alakası yok; konu başlığı niçin "hamile ve üniversiteli"...?!
Sahiden de ne alakası varsa böyle açılmış.

Bize ne sizin hamilelikten, direkt okulu bir dönem dondurucam, o uzayan döneme ait para tam mi alınır diye sorun öyleyse..?!

Ama olmaz ki,
Cevap az gelebilir,konu ilerlemez...
Ratingi bol bir başlık olsun ki, ilgi ve cevap sayısı artsın...
Akıllıca.
...
Daha akıllıca bir şey söyleyeyim:
Telde, internetten yeni bir sekme açıyorsunuz, okulun sitesine giriyorsunuz, yönetmelikler var, onu bulup okuyorsunuz, yönetmelikten bir şey anlamazsanız öğrenci işlerine/muhasebeye soruyorsunuz.
20 bin para veriyorsunuz, bi zahmet cevaplarlar, endişe etmeyin.

Konuyla yine alakası yok ama;
Onlisans biraz fuzuli iş..!
Özelde, burssuz 2 yıllık hepten boşa...

Konuyla yine alakası yok ama, boşverin yüksekokulu bebeğe odaklanın, 2 yıllık özel okul bu saatten sonra olmuş olmamış. Hikaye.

Konuyla yine alakası yok ama; Siz zaten bir kaç ay sonra annelik duygusu oturunca o okulu bırakacaksınız, emin olun....:)

Konuyla yine alakası yok ama, bebeğiniz için tebrikler; Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin...
Canınız baya sıkılıyormus akşam hiç üşenmeden yazmışsınız uzun uzun.Engin bilgilerinizle bütün 2 yıllık özel üniversiteleri ekarte ettiniz bölüm nedir hangi okul onu bile bilmeden.Standart toplum kafası 4 yıllık devlet okuyunca atanamayanlarla dolu sağlık bölümleri. Alakasız konularda bilip bilmeden konuşmamak lazım .
Öğrenci İşleri mi hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Baldan kabak benim dualarim kabul olsa kendime olurdu bütün notları 100 olurdu ama inşallah sınavın iyi gecer

Her dönem Alttan belirli sayida ders alabilirsin bizde 3 mesela. Bi donemde 3ten fazla dersin varsa direkt Sinifta kaliyosun. 20000 tl buyuk ihtimalle birinci donem 10.000 ikinci donem 10.000 olacak sekilde ayarlanmistir. Okulun bi dönem uzarsa donem parasini tam yatirirsin yani 10.000. İki donem uzarsa 20.000

Konu sahibesi hamilelerin duasi kabul olurmus, cumartesi sinava gircem bana dua eder misiniz? Baldankabak su sinavi kazansin derseniz cok mutlu olurum :KK23::KK3:

Sinav yuzunden ban yicem ama hadi hayirlisi :KK70:

18-19 olsaydınız, buraya bir sürü eleştiri döşenecekti. :))
Konuyla ilgili bilgim yok. "Hayırlı olsun, tebrikler, Allah analı babalı, hayırla büyütsün" gibi iyi dileklerimi getirdim konuya. :)

Ben bir dönem İstanbul Aydın Üniversitesinde okudum.O zamanlarda bi arkadaşım okulu yarım dönem dondurup döndü ama senelik para ödedi. Yarım dönemlik paradan fazlası alındı yani. İlk dönem dersiniz olmasada okula kayıtlı göründüğünüz için senelik para ödeyeceksiniz dediler. Sizinkini bilemiyorum.

eğer birinci sınıf birinci dönemden dersiniz kalmaz ve ikinci dönem dondurursanız 2. sınıfın birinci dönemini normal 2. sınıf derslerini alıp 2. seninn 2. döneminde ilk senennin 2. dönemini alıcaksınız çünkü alltan kalan dersler alınmak zorunda kredinizin yetmediği dersler içinde dönem uzatıcaksınız ve fazladan okuyacağınız dönem içinde full ücret vericeksiniz çünkü kayıt dondurulması halinde bursunuz kesilir

Devletlüyük özel okuyaydık bilirdik be bacım

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Baldan kabak benim dualarim kabul olsa kendime olurdu bütün notları 100 olurdu ama inşallah sınavın iyi gecer

Ne kadar dondurdugunun önemi yok die biliyorum....
belli bi ücret karşılığında donduracaklar kaydını...
devam etmek istediğinde tekrar belli bi ücret ödeyip actiracaksin...
arti 10 bin nie odeyesin okumadigin senenin parasini almazlar senden.
Ayrıca 1. sınıfın ilk donemini okuyorum suan 2. dönemini dondurucan... geriye 3 dönem kalıyo.. sen 2. sınıfı hep gidicem demissin.... 1. sınıftan kalan yarım dönemi de sayman lazım yani 1.5 sene uzuyo okulun tatlim
Alamazlar değil yönetmeliklerde geçerli bu durum.Özel üniversiteler ticarethane olarak çalışıyor artık.Okul ücretini okula devam ediyormuş gibi ödeyecek.

X