Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kız boşver birak okulu 2 yıllıkmis zaten stres yapıp o günlerin tadını cikarmamazlik etme.sonra tekrar gidersin sınava güzel güzel büyüt bebisini2 . universite egitimim bebek de okulda süpriz oldu diyelim olmaz diye yazdim geldi . 26 yaşımdayım
Şöyle anlatıym ben sadece 1.sinifin 2.donemini donduracam.seneye 2. Sinifin 1.donemini ve ikinci dönemini alaçam. 3 sene 2.donem bazı derslerim olacak mecburen Meral ettiğim 3 .sınıfın tümünü mu ödemem lazım uzattığı dersleri mi
Bende 1. Siniftayken hamile kaldim. Evlenince oluyor her sey basit geliyor iste.bahar donemi tekrar baslicam acaba neler cekicem1.inci sınıfta bebek asıl buna şaştım ne acelen vardı
2 . universite egitimim bebek de okulda süpriz oldu diyelim olmaz diye yazdim geldi . 26 yaşımdayım
Selam hanimlar
Akşam akşam sinirlerim bozuldu bugun öğrenci işlerinden de tam net bir bilgi alamadim .simdi ben ozel bir universite de 1.sınıf önlisans öğrencisiyim. İkinci dönem okulu donduracam (doğum sebebi ile) .
2 sınıfın tamamına derslere girecem ama haliyle okul 3. seneye uzayacak
3 sene tam sene ücreti mi öderim yoksa 1. sinifin ikinci dönemde görmediğim derslerin kredi ücretini mi öderim?
( okul totalde 20.000 yani sormak istediğim ben 3.seneye uzatinca arti 10.000 daha mı odicem ?)
Konunun hamileliğiyle alakası yoksa neden başlığa hamileyim yazmış anlamadım.. başlığı görünce 'hamile kaldım öğrenciyim imdat' yazıcak falan sandım ben.. maksat dikkat çekmek olsun..
Caiz degildir iki cihandada kaynar kazanda haslanirsiniz maazallahHayir bi de soruyoz "Madem oyle niye hamile kaldin " diye
"Hamileyken de okula gidilebiliniyor "diyor konu sahibi ...Madem gidiliyor niye okulu donduruyon ,bu ne perhiz bu ne lahana tursusu arkadasim diye sormazlar mi simdi Hamilelerle laf salatasi yapmak caiz midir hocam tolin :)))
Caiz degildir iki cihandada kaynar kazanda haslanirsiniz maazallah
2 . universite egitimim bebek de okulda süpriz oldu diyelim olmaz diye yazdim geldi . 26 yaşımdayım