Hamile ve üniversiteli

2 . universite egitimim bebek de okulda süpriz oldu diyelim olmaz diye yazdim geldi . 26 yaşımdayım
Ayy kız boşver birak okulu 2 yıllıkmis zaten stres yapıp o günlerin tadını cikarmamazlik etme.sonra tekrar gidersin sınava güzel güzel büyüt bebisini

Her dönem Alttan belirli sayida ders alabilirsin bizde 3 mesela. Bi donemde 3ten fazla dersin varsa direkt Sinifta kaliyosun. 20000 tl buyuk ihtimalle birinci donem 10.000 ikinci donem 10.000 olacak sekilde ayarlanmistir. Okulun bi dönem uzarsa donem parasini tam yatirirsin yani 10.000. İki donem uzarsa 20.000

Konu sahibesi hamilelerin duasi kabul olurmus, cumartesi sinava gircem bana dua eder misiniz? Baldankabak su sinavi kazansin derseniz cok mutlu olurum :KK23::KK3:

Sinav yuzunden ban yicem ama hadi hayirlisi :KK70:

Selam hanimlar
Akşam akşam sinirlerim bozuldu bugun öğrenci işlerinden de tam net bir bilgi alamadim .simdi ben ozel bir universite de 1.sınıf önlisans öğrencisiyim. İkinci dönem okulu donduracam (doğum sebebi ile) .

2 sınıfın tamamına derslere girecem ama haliyle okul 3. seneye uzayacak
3 sene tam sene ücreti mi öderim yoksa 1. sinifin ikinci dönemde görmediğim derslerin kredi ücretini mi öderim?

( okul totalde 20.000 yani sormak istediğim ben 3.seneye uzatinca arti 10.000 daha mı odicem ?)

Bence dondurdugunuz icin okumadiginiz donemleri odemezsiniz. Ama tekrar ogrenciliginizi aktif ettirip kayit yaptirip derselere girip gecemeyip uzatirsaniz tabiki okudugunuz her donemi odersiniz.

Konunun hamileliğiyle alakası yoksa neden başlığa hamileyim yazmış anlamadım.. başlığı görünce 'hamile kaldım öğrenciyim imdat' yazıcak falan sandım ben.. maksat dikkat çekmek olsun..

Hayir bi de soruyoz "Madem oyle niye hamile kaldin " diye
"Hamileyken de okula gidilebiliniyor "diyor konu sahibi ...Madem gidiliyor niye okulu donduruyon ,bu ne perhiz bu ne lahana tursusu arkadasim diye sormazlar mi simdi :KK53: Hamilelerle laf salatasi yapmak caiz midir hocam :KK14: tolin tolin :)))

Hayir bi de soruyoz "Madem oyle niye hamile kaldin " diye
"Hamileyken de okula gidilebiliniyor "diyor konu sahibi ...Madem gidiliyor niye okulu donduruyon ,bu ne perhiz bu ne lahana tursusu arkadasim diye sormazlar mi simdi :KK53: Hamilelerle laf salatasi yapmak caiz midir hocam :KK14: tolin tolin :)))
Caiz degildir iki cihandada kaynar kazanda haslanirsiniz maazallah :KK51::KK51:

2 . universite egitimim bebek de okulda süpriz oldu diyelim olmaz diye yazdim geldi . 26 yaşımdayım

18-19 olsaydınız, buraya bir sürü eleştiri döşenecekti. :))
Konuyla ilgili bilgim yok. "Hayırlı olsun, tebrikler, Allah analı babalı, hayırla büyütsün" gibi iyi dileklerimi getirdim konuya. :)

Ben bir dönem İstanbul Aydın Üniversitesinde okudum.O zamanlarda bi arkadaşım okulu yarım dönem dondurup döndü ama senelik para ödedi. Yarım dönemlik paradan fazlası alındı yani. İlk dönem dersiniz olmasada okula kayıtlı göründüğünüz için senelik para ödeyeceksiniz dediler. Sizinkini bilemiyorum.

eğer birinci sınıf birinci dönemden dersiniz kalmaz ve ikinci dönem dondurursanız 2. sınıfın birinci dönemini normal 2. sınıf derslerini alıp 2. seninn 2. döneminde ilk senennin 2. dönemini alıcaksınız çünkü alltan kalan dersler alınmak zorunda kredinizin yetmediği dersler içinde dönem uzatıcaksınız ve fazladan okuyacağınız dönem içinde full ücret vericeksiniz çünkü kayıt dondurulması halinde bursunuz kesilir

X