canım önce hayırlı olsun demek istiyorum ben 3. bebeğime hamileyim şu an 3 aylık benimde 2 kızım var ben de çok kararsızdım fakat bebğimin katili olmak istemedim sen de çok dikkatli karar ver. ve kararından pişman olma. sevgiler ..slm arkadaşlar ben yine hamileyim bu 3 üncü ve çok kararsızım oğlum daha 10 aylık nasıl yaparım başedebilirmiyim hiç bilmiyorum,günahtanda çok korkuyorum,gelecek sağlayamamaktanda.ama çok da istiyorum çin takvimine göre kız allah hayırlısını versin tabiki ama 2 oğlandan sonra gönlümde yatan elbette kız.eşimde istemiyor ama son karar benim tabiki.her iki şık için bana güç verin arkadaşlar.:uhm:
sakin arkadasim sakin kiyma bebegine bak 21 ay sonra hamile kalabildim bir suru arkadasim var burda hala bekliyorlar, inan mesajini okuyunca aglamak istedim sakin yapma Allah'in verdigi cani ancak Allah alir, bizleri dusun, sukret ucuncu kez bu mucizeyi yasiyorsun. bak benim esim hamile oldugumu ogrendikten bir hafta sonra ise girdi, Rabbim rizkini da gonderiyor bebeklerin. esin de dahil kim ne derse desin o senin icinde bir can, ona sahip cikarsan ne esin ne baskasi sadece sen sahip cikarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?