hamile ve kararsızım

3.bebeğimi doğurayımmı?

• Ankete Katılan
    97
  • Anket Kapalı .
iyidir merhametlidir benim tatlı eşim yaaa bunuda sindiricek biliyorum.acıtasyon yapıyorum hergün netten birşeyler izleetiyorum falan opuyorumnanaktan allah tarafından çoğu gün unutuyor hamile olduğumu bende hatırlatmıyorum zaman geçsin diyorum dr da doldurucam geç olmuş alınmaz dedirticem vallahi ya.

bak cnm biz evlet diye yanarken sen nasıl canına kıyıyorsun bizleri düşün allah ne büykkü bana bir evlat daha verdi şükret dua et unutma bizleri sakın ama sakın aldırma

nutez cok sevindim canim sen dogurmak istersenn kocanda birsey deyimez sen kararli oldugunu göster insallahda kizin olur canim

Çok doğru bir karar almışsın canım onu veren Allah rızkınıda verir burda okuyoruz senelerce bebek hasretiyle yananlar var ne büyük birşeyki rabbim sana 2 tane evlat vermiş 3. yüde yola koymuş çevrene aldırma güçlü ol ve bebeğine sahip çık.Ondan sonrada olmaması için çaresine bakarsın artık Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

sakin arkadasim sakin kiyma bebegine bak 21 ay sonra hamile kalabildim bir suru arkadasim var burda hala bekliyorlar, inan mesajini okuyunca aglamak istedim sakin yapma Allah'in verdigi cani ancak Allah alir, bizleri dusun, sukret ucuncu kez bu mucizeyi yasiyorsun. bak benim esim hamile oldugumu ogrendikten bir hafta sonra ise girdi, Rabbim rizkini da gonderiyor bebeklerin. esin de dahil kim ne derse desin o senin icinde bir can, ona sahip cikarsan ne esin ne baskasi sadece sen sahip cikarsin.

canım önce hayırlı olsun demek istiyorum ben 3. bebeğime hamileyim şu an 3 aylık benimde 2 kızım var ben de çok kararsızdım fakat bebğimin katili olmak istemedim sen de çok dikkatli karar ver. ve kararından pişman olma. sevgiler ..

arkadaşım sana sonuna kadar kayılıyorum .3. bebeğime hamileyim ama 2 bebeğimde ayrı ayrı hediyeler le geldi bana ALLAH hiçbir kuluna kaldıramayacağı yükü vermez. sevgiler...
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bence o masumun günahına girme onun vicdan azabıyla sen başedebilecekmisin, aklından çıkarabilecekmisin?? gelecek sağlayamamaktan korkuyorum demişsin peki kimin geleceği elinde, kim 1 dk sonra ne olacağını billiyor, herkesin geleceği yaratıcımız olan yüce Allahın takdirinde değil mi, öyle ise Allaha tevekkül et ve hayırlısını iste şüphesiz onun takdirinden ötesi yok,

nutez ; biraz empati yapmaya çalışıyorum senin yazında. Daha önceden gördüm başlığı yorumları da okudum teker teker. Şöyle birşey var herkes bakamayacağını bildiği halde durumunun kötü olduğunu gelecek vaademeyeceğini bile bile bir çocuk dünya getirirse bu da suçtur ama bunun için korunmak gerekir. ınsan aklıyla her türlü olumsuzluğa engel olacak şeyleri bulmuştur. Siz korunmanıza rağmen olmuş. Eşin istemiyormuş ve sen onu ikna etmeye hatta doktorun aklına girmeyi düşünüyorsun. Bence eşinle konuşmalı ve bunu ona kabul ettirmelisin ki o da içten bir şekilde çocuğunun doğumunu istesin.
Zorla kabul ettirmee çalışmak olmaz. Sonra yaşadığınız bir olumsuzlukta eşin sen istedin diyebilir. Ya da o bebeğe karşı soğukta olabilir. Zamana bırak konuş ve asla unutturma onun senin karnında olduğunu eşine tam tersine hep varlığından söz et.. Başka çocuklarında varmış onun küçüklen kıyafetleriyle, eşyalarıyla büyür gider illa kaliteli alcaz diye de bir kural yok her çocuk öyle böyle büyüyor. Amaa bundan sonra korunma işini daha sağlama bağlamanızı tavsiye ederim. Spinal taktır, iğne ol ne yaparsan yap ama kesin şekilde korun bundan sonra ve böyle tatsız şeyler yaşama..

bence tatlım 2 tane paşana allah nasip ederse belki bi tane prenses gelir

mevlam hayırlısı neyse onu versin diye dua et bence. hayırsızsa mevlam dünyaya gelmesini bir şekilde engeller zaten. yalnız bu bebişten sonra korunmayı ihmal etme canım tekrar aynı sorunu yaşamanı istemeyiz.

doğur canım senin kararın tabiki yinede ama annem ben yeni doğmuşken kardeşime hamile kalmış ikizler nasıl büyüyorsa sende öyle büyütürsün Allah yardım eder emin ol şükretmelisin bence o bebeği o kadar çok isteyen varki canım kız erkek farketmez evlat bu belki ondan hayır göreceksin bilemezsin

arkadaşlar dr gittik dün 9 haftalık bebeğim ,dr konuştuk ikna oldu eşim bebeiş doğucak allhın izni ile.fakat sanırım bu içimde yaşadığım sıkıntıların eseri biraz riskli şuan bebek yatmam gerekiyormuş.hamile olduğumu bilmediğim için günlerce şu pır pır çalışan alet varya titreten ondan takmıştım belime onunda etkisi sanırım.şuan manevi herşey yolunda.yorumlarınız için çok teşekkür ederim bana güç verdiniz allahımda sizin gönlünüze göre versin.a.s.

Hayirlisi Allah'dan bi sey diyemeyiz, sag selim alirsinizinsalllah kucaginiza,
su dogurma diyen 9 kisyi cok merak ettim dogrusu .

rabbim sagliki bir sekilde dogmasini nasip etsin güzel bir pransesin olsun minik abiii olacak beratt pasa da:))

canım herseyın hayırlısı allah bu ruhun sende olmasını ıstemıs ve senın bebegın olmasını ıstemısse vardır bır bıldıgı bız aldırma desekte aldır desekte allahın bıldıgı vardır dedımyaa.eger bu bebegın dogması nasıp olmussa hayırıda vardır.allahın bı sınaması bu.sabrını ve ruhunu temız tut.
bak hersey ne guzel olucak belkı esınde o dogduktan sonra sunu dıycek ıyıkı dr dınledık ve aldırmadık. yerimseniben

Merhaba..Ben yazını okuduğumda içim ürperdi..İnsanların şahsi kararı elbette ama sen daha iyi bilirsin bizlerden bu duyguyu..içinde seninle birlikte var olacak bir canlı var..yaşamak isteyen senin vucuduna sıkı sıkı sarılan..onun kendi dünyasında sadece annesii var..ve bence aldırma derim..ben ilk defa yaşıcam rabbim izin verirse bu duyguyu ama içine düştüğü andan itibaren insan farklılaşıyor..çocuğun küçük diye endişelenme..benimde hamile kalmadan önce bazı endişelerim olmuştu kendimle ile ilgili ama gördüm kü rabbim kuluna yardım ediyor onu hiç yalnız bırakmıyor..lütfen iyi düşün ve sonradan vicdan azabı duyacağın bir şey yapma..

arkadaşım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun madem sen istiyorsun bu bebeği doğur derim, sonuçta aldırırsan ömür boyunca acaba doğursa mıydım diye düşüneceksin. sözüm meclisten dışarı ama ben şuna inanıyorum eğer gelecek sağlayamayacaksanız da çocuğu doğurmak daha günah. çocuklar rızıklarıyla gelir diyorsunuz ama rızk onun sadece karnını doyurmak demek değildir. sokaklarda yüzlerce aç , sefil sokak çocukları var niye o zaman onlar rızıklarıyla gelmemiş ??

eğer bebeğe bakamayacaksanız ben kürtaja karşı değilim. ama kürtajın bir doğum kontrol yöntemi olduğunu da asla savunmuyorum. eğer kürtaj dinen günahsa o çocuğa gelecek sağlayamamak da günah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…