arkadaşım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun madem sen istiyorsun bu bebeği doğur derim, sonuçta aldırırsan ömür boyunca acaba doğursa mıydım diye düşüneceksin. sözüm meclisten dışarı ama ben şuna inanıyorum eğer gelecek sağlayamayacaksanız da çocuğu doğurmak daha günah. çocuklar rızıklarıyla gelir diyorsunuz ama rızk onun sadece karnını doyurmak demek değildir. sokaklarda yüzlerce aç , sefil sokak çocukları var niye o zaman onlar rızıklarıyla gelmemiş ??
eğer bebeğe bakamayacaksanız ben kürtaja karşı değilim. ama kürtajın bir doğum kontrol yöntemi olduğunu da asla savunmuyorum. eğer kürtaj dinen günahsa o çocuğa gelecek sağlayamamak da günah..
veren allah alanda o oluyo bak sen aldırmayı düşünürken o senden önce davranıp aldı bile senden allahın verdiği cana kıymayı düşünmek bile çok kötü sonuçta bi canlı yaa hiçbişeyden haberi olmayan bi canlı çok üzüldüm allahın sana lütfettiği en güzel varlığı sen istemedin ben böyle bişeyi bi kere daha okudum oda aynı şeyi yaşadı istemiyordu onunkide düştü allahım seni sınadı
selam arkadaşım,
aldırmayı hala düşünüyormusun? inşallah vazgeçmişsindir bu kötü düşünceden, allah öyle büyük ki kime ne vereceğini vermeyeceğini çok iyi bilir, bu sitede o kadar çok kadın var ki bebeklerinin olmasını isteyen, sen aldırmaktan ziyade şükret ki bebeğin olabiliyor ve yine dua et ki zamanı geldiğinde bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına al, canı verende allah verdiği canı alanda allah, sen etrafındakilerden etkilenmekten ziyade eşinle istiyorsanız ki istememek gibi bir şansınız kalmamış ona göre yolunuzu çizin çocuklarınızla UMARIM KIZIN OLUR :)
slm arkadaşlar ben yine hamileyim bu 3 üncü ve çok kararsızım oğlum daha 10 aylık nasıl yaparım başedebilirmiyim hiç bilmiyorum,günahtanda çok korkuyorum,gelecek sağlayamamaktanda.ama çok da istiyorum çin takvimine göre kız allah hayırlısını versin tabiki ama 2 oğlandan sonra gönlümde yatan elbette kız.eşimde istemiyor ama son karar benim tabiki.her iki şık için bana güç verin arkadaşlar.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?