hamile ve kararsızım

3.bebeğimi doğurayımmı?

• Ankete Katılan
    97
  • Anket Kapalı .

nutez

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
1.138
7
683
46
İzmir
slm arkadaşlar ben yine hamileyim bu 3 üncü ve çok kararsızım oğlum daha 10 aylık nasıl yaparım başedebilirmiyim hiç bilmiyorum,günahtanda çok korkuyorum,gelecek sağlayamamaktanda.ama çok da istiyorum çin takvimine göre kız allah hayırlısını versin tabiki ama 2 oğlandan sonra gönlümde yatan elbette kız.eşimde istemiyor ama son karar benim tabiki.her iki şık için bana güç verin arkadaşlar.:uhm:

Canım hayırlı olsun diyeyim öncelikle
Keşke korunsaydınız da bu durum gelmeseydi başınıza
Şu mübarek aylarda aldırmayı düşünme sakın Her bebek
kendi rızkıyla gelir derler hem

canım bence dogurmalısın.cunku Allahın verdıgı canı almak cok buyuk gunah resmen katıl oluyorsun.bu benım gorusum.
sen bılırısın.biz ne desek bos tabi...

benmce de kesinlikle ALDIRMAMALISIN hem bak ramazan geliyor hem de yazık ya ilerde çok içine batar ikisi bir arada öyle güzel büyürki hem de yaşları yakın olduğu için çok iyi anlaşırlar rabbim kimseye kaldıramayacağı zorluk vermez sen de bak 2 evlat annesisin bunu da aşarsın canım ne kendine ne de o meleğe yazık etme ama gene de sen bilirsin bu benim düşüncemdi

tüm görüşlerinize ihtiyacım var gönlüm yapmaktan yana ama çevrem etkiliyor.siz gücüm olucaksınız sanırım.

tüm görüşlerinize ihtiyacım var gönlüm yapmaktan yana ama çevrem etkiliyor.siz gücüm olucaksınız sanırım.

tabi,ki yapma canım ya biz her zaman senin yanındayız sen o meleğinin yüzünü gördükten sonra yani 9 ay sonra bu söylediklerine hatta bu yazdıklarına pişman olacaksın bırak daha fazla düşünmeyi de hamileliğinin tadını çıkar canım mesela kalk kendine güzel bir bitki çayı yap otur şöyle koy elini karnına bebişinle bir keyif yap

Benim düşüncem aldırmayın ister kız ister erkek ama onun gelmesine izin vermişsiniz git demeye de hakkınız yok gibi çünkü onun hiç günahı yok.
İki kardeşiylede gayet büyüyüp gider benim annemede her hamileliğinde aldır demişler ama o hiç bunu düşünmemiş bile tüm maddi olanaksızlıklara rağmen büyüttü bizi yani aldırmanın bahanesi yok bence.
Kıymayın ona:çok üzgünüm:

eğer doğmassa o veremeceğin gelecek nedir ozaman olacakmı evet bebek bakımı zor sorumluluk ister ama ablamında 13 ay aralı 2 oğlan ve büyük oğlundan 4 yaş küçük bir kızı oldu :) teyze olmakdan okadar mutluyumki büyütürken zorlandı kayınvalide vs yardım etti ama şimdi 27 26 23 yaşındalar

off of dogurbe kuzum tabiki kendi rıskıyla gelir acıdan ölecek değilya gelecegide güzel olur seni zorlamaz arada kaynar ahh ahh ben bi yolunu busam hamile kalmanın tam gaz devam edecem insallah kırkıdan sonra bidee daha kırkından sonra bidene daha allah bana 7 erkek cocugu versi insallah fazlasını istemim verirse memnun olurum tabi allah saglıklı eli ayagı düzgünn özürsüz bebekler nasip etsin amiinn

amin amin amin...allah olmayanlarada yardımcı olsun gönüllerine göre versin inşallah..

lmaz: ayy canm kesnlikle ben de kürtaj olmştum ama benmki karnmda ölmştü onu bile aldrrken ben mahvoldum birde 3 ayların içindeyz kesnlikle hayır diyorum lmaz:

tebrik ederim önce seni.ve fikrim kesinlikle doğurmandan yana.evet kaygılarında haklı olabilirsin ama ona kıymayın elbet yiyecek lokması vardır onunda .şu mübarek günlerde onun yaşama şansı ver.iyi düşün karar tabii senin.ama benimde cevabım hayır.

canım sakın aldırma lütfeeen onun da yaşamaya hakkı var sonradan pişman olursun.

tebrik ederim arkadaşım...aldırmayı aklından bile geçirmemiş olmanı tavsiye ederim, unutmaki her bebek rızkıyla gelir..kendi çocuğuna bunu yapmamalısın...rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

en dogru karari siz vericeksiniz tabii
ama madem kararsizsiniz
esinizde istemiyo
keske korunsaydinizda bu duruma düsmeseydiniz
ben asla kinamak ve büyük konusmak istemem haddimde diil
ama rabbim bir can daha vermis kimisi neler cekiyo nelerle ugrasiyo bir melek bir mucize sahibi olabilmek icin
bunlarida düsünün
ince eleyip SIK dokuyun
ben aldirmayin dogurun diye kullandim oyumu

nutez kardeşim mevlam sana 3.cü bebeği uygun görmüş canına can vermiş ve
unutmaki 3 aylardayız rızkını kesme bebeğinin doğur derim ben
pişmanlığını vicdan azabıyla yaşamaktansa
sevgisini sıcaklığını sinende hisset 10aylık bebeğin var ama ikiz gibi büyürler üzülme mevlam yardımcın olur canım

öncelikle tebrikler canım..
allah verir kolaylıgını merak etme sen aldırmamalısın bence. benimde ablamın oglu daha bebekken hamile kaldı ablam 1yasında bile degildi düşün. o da çok düşündü naparım ne ederim diye. allah verdi kolaylığını büyüdüler şimdi ikiz gibiler.sanada verir merak etme allah kolaylıgını.

kesinlikle aldırmayın!bunun ceremesini çeken yine siz olursunuz...ömür boyu içiniz yanacak sonra keşke yapmasaydımlar dolaşacak kafanızda...keşke diyeceginize iyiki yapmışım demenizi temenni ediyorum:Saruboceq:bir arkadasımızda demiş bende katılıyorumionun gelmesine izin vermişsiniz birkere,şimdi git demeye hakkınız yok...madem öyle korunsaydınız keşke yazık degil mi şimdi...valla vebali çok büyük inşallah yanlış bir karar olmaz:a015:

Şunu bi okurmusun ben çok etkilendim, ıçindeki bir can biliyorsun değil mi?

5 ekim: bugün var edildim. buradayım. varım. müthiş bir duygu bu. var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor.
bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. ama ne de olsa, ben benim. varım ya! bu bana yetiyor. henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum. bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim.

19 ekim: biraz büyüdüm. kımıldamam mümkün değil. annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum. kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum. annem beni çok sevecek. annem için güzel bir sürpriz olacağım.

23 ekim: hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı. dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. bu "el"in dokunduğu yerler dudağım damağım oluyor. düşünün bir yıl sonra bu elin dokunduğu yerde tebessümler açacak, güleceğim. dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek. herhalde önce "anne!" diyeceğim. anne duyuyor musun beni? seninle konuşacağım. sana güleceğim. kimilerine göre hâlâ daha var değilmişim... nasıl olur? varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya... hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. öyle değil mi anneciğim? ah bir konuşabilsem!

27 ekim: bugün pek mutluyum. içimde tatlı bir kıpırtı başladı. artık bir kalbim var. kalbim atmaya başladı. hayatım boyunca böyle atıp duracak. sevgilerle dolduracağım kalbimi. tıpkı anneminki gibi... annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi! duyuyor musun anne?

2 kasım: her gün biraz daha büyüyorum. kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye başladı. hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni anneciğim. şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. belki birlikte okula gideriz.

12 kasım: ah evet... bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. aman allah'ım parmaklarım da çıkmaya başladı. bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem tutacağım. belki de güzel bir şiir yazacağım. anneciğim, orada mısın? ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum.

20 kasım: oh, nihayet.. annem doktora gitti. burada olduğumu öğrendi.. yaşasın! doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. ultrason diyorlarmış. resmimi bile çekti. sevinmiyor musun anneciğim? seneye kalmaz kollarının arasında olacağım...

25 kasım: artık babam da burada olduğumu biliyor. fakat henüz kız olduğumun farkında değiller. onlara sürpriz yapacağım..

10 aralık: bugün yüzüm tamamlandı. artık iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım ve yanağım var... anneme benziyorum galiba...

13 aralık: artık çevreme bakabiliyorum. etrafım çok karanlık ama olsun. yine de mutluyum. yaşıyorum ve varım. kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım. rüyamda gördüm. dünyada gökkuşağı diye bir şey varmış.. onu çok merak ediyorum.. anneciğim, babacığım sizin yüzünüzü de göreceğim. tanışacağız.... mutlu olacağız. gülüşeceğiz..

24 aralık: kulaklarım daha iyi duyuyor artık. anneciğim, senin kalbinin seslerini duyuyorum. benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? hatta sesini bile tanıyabiliyorum. sesin ne kadar tatlı... hiç duymadığım bir şey bu... güzel ve sağlıklı bir kız olacağım. kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? sen de beni özlüyorsundur mutlaka... beni koklayacaksın.. çok seveceksin, değil mi?

28 aralık: anne burada bir şeyler oluyor. doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... sen acı çekiyor gibisin. kalp seslerin değişti... sustun. benimle niye konuşmuyorsun anne? anne... anne... anneciğim... yüzümde soğuk bir şey hissediyorum. anne, yüzümü parçalıyorlar... anne bir şeyler yap... anne... kolumu çekiyorlar anne... canım yanıyor anne... anne... ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... beni sana bağlayan damarı kopardılar anne... anne kalbimi parçalıyorlar... anneciğim... anne... anne... anne.....

ah! kürtajınız tamamlandı hanımefendi. geçmiş olsun !..

ŞUAN NE hissediyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…