• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile ve kararsızım

3.bebeğimi doğurayımmı?

• Ankete Katılan
    97
  • Anket Kapalı .
arkadaşım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun madem sen istiyorsun bu bebeği doğur derim, sonuçta aldırırsan ömür boyunca acaba doğursa mıydım diye düşüneceksin. sözüm meclisten dışarı ama ben şuna inanıyorum eğer gelecek sağlayamayacaksanız da çocuğu doğurmak daha günah. çocuklar rızıklarıyla gelir diyorsunuz ama rızk onun sadece karnını doyurmak demek değildir. sokaklarda yüzlerce aç , sefil sokak çocukları var niye o zaman onlar rızıklarıyla gelmemiş ??

eğer bebeğe bakamayacaksanız ben kürtaja karşı değilim. ama kürtajın bir doğum kontrol yöntemi olduğunu da asla savunmuyorum. eğer kürtaj dinen günahsa o çocuğa gelecek sağlayamamak da günah..

Kendi görüşünüzü söyleyip aldırın yada aldırmayın diyebilirsiniz tabiki ama,

Hangisinin daha günah olduguna karar verecek merci biz deiliz..

yazıcak birşeyim yok arkadaşlar uzun uzun yazıştım nedense silindi bebeğim sabah düştümafoldumben.sanırım allahım beni sınadı.:a015:

canım cok üzüldümm.inan başın sağolsun.6.ncı sayfadaki yazımdada belirttiğim gibi herşey allahtan.yaşamış olduğun stres bile bebeği etkiliyor canım.daha öncedende dedim yaa kısmettir herşey hayırlıysa olur hayırsızsa olmaz üzme kendiniki şu an süt veriyorsun ve bir bebeğin daha var sütünü etkiler canım.en azından hayırlı değilmiş de kafanı fazla yorma.zaten eşinde pek istemiyordu öyle değilmi.sen doğurgan bir kadınsı ve allah sana isterse birdaha verir biliyorsun.opuyorumnanaktan

Çok şaşırdım çok üzgünüm:çok üzgünüm:
Allah sabır versin...

veren allah alanda o oluyo bak sen aldırmayı düşünürken o senden önce davranıp aldı bile senden allahın verdiği cana kıymayı düşünmek bile çok kötü sonuçta bi canlı yaa hiçbişeyden haberi olmayan bi canlı çok üzüldüm allahın sana lütfettiği en güzel varlığı sen istemedin ben böyle bişeyi bi kere daha okudum oda aynı şeyi yaşadı istemiyordu onunkide düştü allahım seni sınadı

Herseyde var bi hayir.. Rabbim'in izni ile insallah o senin cennet icin sefaatcin olur..
Rabbim sabir versin sen ve senin gibi görmemis evladlarini kaybedenlere..
Hele ki onca yil yasayip da, yokluguna alisamayan ana-babalarin Rabbim yardimcisi olsun..

veren allah alanda o oluyo bak sen aldırmayı düşünürken o senden önce davranıp aldı bile senden allahın verdiği cana kıymayı düşünmek bile çok kötü sonuçta bi canlı yaa hiçbişeyden haberi olmayan bi canlı çok üzüldüm allahın sana lütfettiği en güzel varlığı sen istemedin ben böyle bişeyi bi kere daha okudum oda aynı şeyi yaşadı istemiyordu onunkide düştü allahım seni sınadı

konuyu baştan sona okursanız isteyip istemediğimi anlıyabilirdiniz

bence vicdanen ben aldıramazdım.önlem almayıp o çocuğa sahip olduysam yine kendi ihmalim yüü-zünden o çocuğun yaşama hakkını alma şansını kendimde görmezdim kimseyi de dinlemez tüm sııntıları göze alır doğururdum.çünkü insanlar çocuk sahibi olmak için neler yaşıyor.bi cana kıymak bu kadar basit olmamalı.

çocuk düşmüş buna sizin yapacağınız bir şey yok.Allahtan olan bişey günahı da yok vicdan azabı da.bence bundan sonrası istenmeyen bir durum için önlem almayı unutmayın.benim annemin 3 aldırılmış çocuğu var.anneme ve babama bu konuda ki pervasızlıklarından çok kızıyorum.resmen bu keyfine sefana hayatla oynamak.iyiki allah karşılığı olarak ellerinden bizleri almamış.

korunmadığımı düşünen arkadaşlara cvp( nasıl korunduğumuzu nasıl olduğunu falanmı açıklamam gerekiyor burda.ispatlamam için tüm aile özelimimi yazmalıydım anlayamadım.13 yıllık evliyim 2 çocuk annesiyim 13 yıldır bunu yaşamamışım korunmuşumda şimdimi cahillik yapmışım anlayamadım ):kızgın:

selam arkadaşım,
aldırmayı hala düşünüyormusun? inşallah vazgeçmişsindir bu kötü düşünceden, allah öyle büyük ki kime ne vereceğini vermeyeceğini çok iyi bilir, bu sitede o kadar çok kadın var ki bebeklerinin olmasını isteyen, sen aldırmaktan ziyade şükret ki bebeğin olabiliyor ve yine dua et ki zamanı geldiğinde bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına al, canı verende allah verdiği canı alanda allah, sen etrafındakilerden etkilenmekten ziyade eşinle istiyorsanız ki istememek gibi bir şansınız kalmamış ona göre yolunuzu çizin çocuklarınızla UMARIM KIZIN OLUR :)

selam arkadaşım,
aldırmayı hala düşünüyormusun? inşallah vazgeçmişsindir bu kötü düşünceden, allah öyle büyük ki kime ne vereceğini vermeyeceğini çok iyi bilir, bu sitede o kadar çok kadın var ki bebeklerinin olmasını isteyen, sen aldırmaktan ziyade şükret ki bebeğin olabiliyor ve yine dua et ki zamanı geldiğinde bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına al, canı verende allah verdiği canı alanda allah, sen etrafındakilerden etkilenmekten ziyade eşinle istiyorsanız ki istememek gibi bir şansınız kalmamış ona göre yolunuzu çizin çocuklarınızla UMARIM KIZIN OLUR :)

canım benim sağol temennilerin için ama ben bebeğimi düşürdüm yazdım ama sayfalar arasında kayboldu
mafoldumben :a015: :çok üzgünüm:

bak allah seni sıkıntıdan kurtarmış işte, hiç bir zaman kararsız kalma allah her zaman yardım edendir,

okudum arkadaşım okuduğum için yorum yazdım zaten okumasam düştüğünü nerden bileyim hayır ben yanlış bişeymi yazdım aldırsammı aldırmassammı diye bi anket açan sensin biz hepimiz aldır yönünde oy kullansaydık aldıracakmıydın yaptığın anket saçma eşinde istemiyomuş sende 3. bebeğe hazır değilmişsin 9 aylık bi bebeğin olduğu için kararsızmışsın doğrumu bide allahlamı konuştun yazmışın haşaaa söylediniz çok yanlış yani

slm arkadaşlar ben yine hamileyim bu 3 üncü ve çok kararsızım oğlum daha 10 aylık nasıl yaparım başedebilirmiyim hiç bilmiyorum,günahtanda çok korkuyorum,gelecek sağlayamamaktanda.ama çok da istiyorum çin takvimine göre kız allah hayırlısını versin tabiki ama 2 oğlandan sonra gönlümde yatan elbette kız.eşimde istemiyor ama son karar benim tabiki.her iki şık için bana güç verin arkadaşlar.:uhm:

:emir_bebek::emir_bebek:canım tebrik ederim bende hamileyim :CüvCüv:benim de3.cü ama ben hiç üzülmedim.sende üzülme sakin bir hata yapıpta sonra üzülme.benimde bir oğlum bir kızım var bakalım bu ne olacak.oğlum 5 kızım da 4 yaşın da ama ben koalaylıkla büyüttüm.sende büyütürsün.hiç üzülme.ALLAH kuluna yüklenemiyeceği yükü yüklemezmiş.sen rahat ol bebeğini sağlıkla dünyaya getir.sağlıcakla kal...:ecrin_bebek:

merhaba
arkadaslar sanırım sayfaları okumadan yoru yapıyorsunuz sanırım tam 3 kere bebegımı kaybettım dıye yazdı arkadasımız artık gecmıs gecmıste kalmıstır aldırsammı aldırmasammı kararsızlık ıfadesıdır bunu hıc bırımız yargılayamayız bu anketı acarken zaten sunu belırtmıs sızın destegınıze ıhtıyacım var demıs.yanı bızden olumlu bır yanıt yada olumsuz bır yanıtta gelse sonucta kendı ıstedıgı gıbı olacaktıkı zaten aslında aldırmaya onun nıyetı yoktu sadece esı erken daha bır bebek yenı oldu demeye getırmöıs.

şımdı arkadasımızı yargılarken sunu unutuyorsunuz
bebegımı kaybettım cumlesı eger ıstemeseydı bebek dustu der ve kestırıp atardı.sımdı o sut veren bır anne ıyı yada kotu yorumlar bıze kalsın bız sadece bundan sonra ona nasıl destek olabılır ve bu sıkıntılı donemı nasıl atlatabılır bunu tartısalım gerıye donup aynı seylerı tekrar tekrar yargılamak bızım haddımıze dusmez.

sıkıntıya sokupta su ankı bebegını suttundende etmıyelım ne dersınız

Back