- 23 Şubat 2016
- 215
- 116
- 23
- Konu Sahibi Hilal yasin
-
Evli koca adam esiyle gezmeye giderken annesinden izin aliyorsa eger siz koca edinmemissiniz kardesim.bildigin ana kuzusu bu.Allah sabir versinHepinize teşekkür ederim bebeğim doğduktan snra tekrar iş teklif edicem eşime bukez ısrarla isticem işi hepiniz haklisiniz başında beraber oturmuyacaktim ama nisanliyken o kadar iyidiki snra çok değişti her işime kariti eşim bnle dsari çıkarken bile annesinden izin alıyor bisey diyemiyorum artık tekrar teşekkür ederim hepinize
hıc yanı ..Kv ile hiç bir şekilde yaşamam hamile olmama gerek yoktabiki bebeği sahiplenicekler onlarin evinde yaşıyorsun ne olucaktı.
Benim eşimde yarı zeka engelli kardeşini saymazsak tek erkek ve kp yok ama eşim annesiyle yaşamaz asla.Hata işte geri.ayrilamiyoruz evin tek erkeği
Peki kendini bnim yerime koy 6kardes Annem rahatsız nasıl okuya bilirim bnim lüks bi hayatım yok esimlede sorunum yok bin sulurler olsun gidip geldiğim yeri biliyorum insanların içini bilmeden yargılamanın hatalarım için özür dilerim anlatinda doğrusunu yazayım ok
Çok üzüldüm cook..ben de kesin dedim yaşı küçük konu sahibinin ve bilmişim.
yazısından bile belli.
okumak, meslek sahibi olmak yerine, kaçıyormuş gibi koca bulup üstüne bir de çocuk yapmak.
kendi evinde bile değil.
bir de bu sitede belki çok yok ama facebook gruplarında o kadar çok görüyorum ki böyle 18-19 yaşında evlenip çocuk yapanları.
bir de gururla söylüyorlr.
Kizi yerden yere vurmussunuz masallah olabilir yazim hatasi ne var bunda . erken evlendiyse evlendi buna sizin laf soylemeye hakkiniz yok kimsenin yok bende erken evlendim kimse bana laf soyleyemez . herkesin kendi ozgur karari iyi gunler hanimefendi[/QUOTE
bu devirde aynı evdemı yaşanılır allah alkına evlılık değil evcilik resmen. anne baba yan odada yatarken nasil cinselık yaşıyorsunuz ya iğrenc ötesi...
ozaman kadınlık yapmıcan bende gece banyo yapamıyorum dıyecen annen yan odada yatarkenYok eşim istemiyorum diyor
cahil işte ne desek boşNeyin dedikodusu cikacak ya nasil bi kafasi var esinin?? Para kazanip destek olacaksin ve bi hayat kurmaya calisacaksiniz.sen simdi cocugumu sahipleniyorlar diye konu acmissin ya eger bu tavsiyeleri dinlemez ve kv ile oturmaya devam ederler senin olan hayatini bile sahiplenecekler kardesim.
Ahh ahh bu kadar sorun içersin de sevişsem noooluuuurr sevişmesem nolur. Bir de evde kv vs varken pöf hic rahat degilsevişmek daha kolay diyecem banı yiyecem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?