• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olupta kaynanasiyla yasayanlar

Kaynanamla yaşıyorum hamileyim şimdiden begimi kiskaniyorum

• Cevap

OY: 8 80,0%
  • Begen

OY: 3 30,0%

• Ankete Katılan
    10
Küçücük kızların eşim kelimesiyle başlayan cümlelerine bir ben mi üzülüyorum?

Tamam, olan olmuş artık.
Bundan sonraki süreci iyileştirmeye bak..
Madem kaynananla yaşayacaksın çıkamıyorsun, hiç değilse çocuğu ona pasla.
Sen çalış, ayaklarının üstünde dur.
Sonra düşüncelerin değişecek, kimseyi muhtaç olmamayı öğreneceksin.

Sonra eşini ikna edersin, çocuğunu da alır ayrı eve çıkarsın.
Edit: imla

Niye aynı evde yaşıyorsunuz ki . Evin tek erkeği yazmışsın. Olabilir . Bu şekilde olup ayrı yaşayan bi çok kişi var

Ya şöyle eşim iyi bi problemim yok diyenlere ayrıca çıldırıyorum daha ne problemin olacak küçük te olsa bi ev tutmayı becerememiş bi adamla evlisin böyle erkekler neylerine güveniyorlar ben anlamıyorum ya

Ya şöyle eşim iyi bi problemim yok diyenlere ayrıca çıldırıyorum daha ne problemin olacak küçük te olsa bi ev tutmayı becerememiş bi adamla evlisin böyle erkekler neylerine güveniyorlar ben anlamıyorum ya
Eşim benden yana bni koruyo kolluyo ama annesi bu sefer ona kisiyor araları bozuluyor annesini bi grseniz evin reisi

Kayınvaliden haklı maalesef sen daha kendin çocuksun bebek büyütmeyi kolay mı sanıyosun

Aman Allahım bir kv ye haklı dedim ben :ruh:

Küçücük kızların eşim kelimesiyle başlayan cümlelerine bir ben mi üzülüyorum?

Tamam, olan olmuş artık.
Bundan sonraki süreci iyileştirmeye bak..
Madem kaynananla yaşayacaksın çıkamıyorsun, hiç değilse çocuğu ona pasla.
Sen çalış, ayaklarının üstünde dur.
Sonra düşüncelerin değişecek, kimseyi muhtaç olmamayı öğreneceksin.

Sonra eşini ikna edersin, çocuğunu da alır ayrı eve çıkarsın.
Edit: imla
Çalışmayı teklif ettim bn çalıştım dedim nasıl olsa Annem var o evi temizler yegini hazırlar bnde bi katkim olur diyorum ama oda etrafta dedi kodu çıkar diye sinir oluyor

ufff su kadınlar kaynanalarına hıc kızamıyo cevap veremıyo burada dert yanıyor ya kızıyorum agzınız yok mu size bi laf desek hiç susmazsınız ezdirmeyin kendinizi bukadar çocugunuz sızın baskası nıye bakıyor anlamıyorum .

Bebeğime cok sahip çıkıyorlar, nerdeyse vermeyecekler gibi konuşuyorlar bna hiç birşey yaptırıyor kaynanam hepsini kendi halledyo cnm cok skiliyo :KK43: :KK43:

Olan olmuş artık çözüme bakmak lazım bu yasta kaynanaya laf anlatamazsın ustelik onun evınde yasıyrosun ya eşine diret ayrıl yakın bı ev tutun ya da anlaşmaya bak hamilelikte stres iyi birsey değil

Çalışmayı teklif ettim bn çalıştım dedim nasıl olsa Annem var o evi temizler yegini hazırlar bnde bi katkim olur diyorum ama oda etrafta dedi kodu çıkar diye sinir oluyor
Neyin dedikodusu cikacak ya nasil bi kafasi var esinin?? Para kazanip destek olacaksin ve bi hayat kurmaya calisacaksiniz.sen simdi cocugumu sahipleniyorlar diye konu acmissin ya eger bu tavsiyeleri dinlemez ve kv ile oturmaya devam ederler senin olan hayatini bile sahiplenecekler kardesim.

Bir senem bitti ikinci deneme girdim evliliğinde artık herkez çocuk yokmu dye srdular kaynanam artık laf sokmaya başladı hemde bnde bnde istiyodum istemiyo deyilim of her neyse

Daha kendin çocuksun. .
Millet hep sorar ama sen hayatlasın. .
Allah yardımcınız olsun . .
Bebeği k.Valide baksın çalış ayrı ev tutun. .

Hepinize teşekkür ederim bebeğim doğduktan snra tekrar iş teklif edicem eşime bukez ısrarla isticem işi hepiniz haklisiniz başında beraber oturmuyacaktim ama nisanliyken o kadar iyidiki snra çok değişti her işime kariti eşim bnle dsari çıkarken bile annesinden izin alıyor bisey diyemiyorum artık tekrar teşekkür ederim hepinize

ufff su kadınlar kaynanalarına hıc kızamıyo cevap veremıyo burada dert yanıyor ya kızıyorum agzınız yok mu size bi laf desek hiç susmazsınız ezdirmeyin kendinizi bukadar çocugunuz sızın baskası nıye bakıyor anlamıyorum .
Cevap versem kocam içinde saygısız olurum o yuzden

Neyin dedikodusu cikacak ya nasil bi kafasi var esinin?? Para kazanip destek olacaksin ve bi hayat kurmaya calisacaksiniz.sen simdi cocugumu sahipleniyorlar diye konu acmissin ya eger bu tavsiyeleri dinlemez ve kv ile oturmaya devam ederler senin olan hayatini bile sahiplenecekler kardesim.
Yok babasıyla çalışıyor iki kişi gecinemiyor birde karisini çalıştırıyor der ler diye

Yok babasıyla çalışıyor iki kişi gecinemiyor birde karisini çalıştırıyor der ler diye
Siz de sirf gecinmek icin degil kendinize olan ozguveninizi kazanmak icin calisiyor oldugunuzu soyleyin herkese...
Ya bi dakika herkes ne dusunur ne der diye yasamayin en iyisi,sallayin gitsin.esinize de boyle soyleyin.o sizin dusuncenizi bildikten sonra kimin ne dedigini takmayin

Cevap versem kocam içinde saygısız olurum o yuzden
Kocaniz icin saygisizlik olmaz canim.sen annesine ya da babasina saygi cercevesi icinde söyleyeceksin artik ne diyeceksen.gidip.hakaret etmeyeceksin sonucta.esini bu kadar dusunme canim.eger o da seni dusnuyor olsaydi sizin o evde zor durumda oldugunuzu anlayip evinizi ayirmisti bile..

Back