- 7 Ağustos 2016
- 32
- 14
- 3
- 27
- Konu Sahibi Hilal yasin
Aynen pismanimmmmO zaman bu duruma alış bir ömür onlarla yaşamaya. .
Bana göre bi ev açıp ayrı evi açamayan insan evlenmesin. .
Zira Evlilik 2 kişilik. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen pismanimmmmO zaman bu duruma alış bir ömür onlarla yaşamaya. .
Bana göre bi ev açıp ayrı evi açamayan insan evlenmesin. .
Zira Evlilik 2 kişilik. .
Aynen pismanimmmm
Bir senem bitti ikinci deneme girdim evliliğinde artık herkez çocuk yokmu dye srdular kaynanam artık laf sokmaya başladı hemde bnde bnde istiyodum istemiyo deyilim of her neyseÇocuk neden yaptın
Eşim benden yana bni koruyo kolluyo ama annesi bu sefer ona kisiyor araları bozuluyor annesini bi grseniz evin reisiYa şöyle eşim iyi bi problemim yok diyenlere ayrıca çıldırıyorum daha ne problemin olacak küçük te olsa bi ev tutmayı becerememiş bi adamla evlisin böyle erkekler neylerine güveniyorlar ben anlamıyorum ya
Çalışmayı teklif ettim bn çalıştım dedim nasıl olsa Annem var o evi temizler yegini hazırlar bnde bi katkim olur diyorum ama oda etrafta dedi kodu çıkar diye sinir oluyorKüçücük kızların eşim kelimesiyle başlayan cümlelerine bir ben mi üzülüyorum?
Tamam, olan olmuş artık.
Bundan sonraki süreci iyileştirmeye bak..
Madem kaynananla yaşayacaksın çıkamıyorsun, hiç değilse çocuğu ona pasla.
Sen çalış, ayaklarının üstünde dur.
Sonra düşüncelerin değişecek, kimseyi muhtaç olmamayı öğreneceksin.
Sonra eşini ikna edersin, çocuğunu da alır ayrı eve çıkarsın.
Edit: imla
Kayınvaliden haklı maalesef sen daha kendin çocuksun bebek büyütmeyi kolay mı sanıyosun
Aman Allahım bir kv ye haklı dedim ben [/QUOT tesekkur ederim tavsiyeleriniz için ilk çocuk haklisiniz
Bebeğime cok sahip çıkıyorlar, nerdeyse vermeyecekler gibi konuşuyorlar bna hiç birşey yaptırıyor kaynanam hepsini kendi halledyo cnm cok skiliyo
Neyin dedikodusu cikacak ya nasil bi kafasi var esinin?? Para kazanip destek olacaksin ve bi hayat kurmaya calisacaksiniz.sen simdi cocugumu sahipleniyorlar diye konu acmissin ya eger bu tavsiyeleri dinlemez ve kv ile oturmaya devam ederler senin olan hayatini bile sahiplenecekler kardesim.Çalışmayı teklif ettim bn çalıştım dedim nasıl olsa Annem var o evi temizler yegini hazırlar bnde bi katkim olur diyorum ama oda etrafta dedi kodu çıkar diye sinir oluyor
Bebeğime cok sahip çıkıyorlar, nerdeyse vermeyecekler gibi konuşuyorlar bna hiç birşey yaptırıyor kaynanam hepsini kendi halledyo cnm cok skiliyo
Bir senem bitti ikinci deneme girdim evliliğinde artık herkez çocuk yokmu dye srdular kaynanam artık laf sokmaya başladı hemde bnde bnde istiyodum istemiyo deyilim of her neyse
Cevap versem kocam içinde saygısız olurum o yuzdenufff su kadınlar kaynanalarına hıc kızamıyo cevap veremıyo burada dert yanıyor ya kızıyorum agzınız yok mu size bi laf desek hiç susmazsınız ezdirmeyin kendinizi bukadar çocugunuz sızın baskası nıye bakıyor anlamıyorum .
Yok babasıyla çalışıyor iki kişi gecinemiyor birde karisini çalıştırıyor der ler diyeNeyin dedikodusu cikacak ya nasil bi kafasi var esinin?? Para kazanip destek olacaksin ve bi hayat kurmaya calisacaksiniz.sen simdi cocugumu sahipleniyorlar diye konu acmissin ya eger bu tavsiyeleri dinlemez ve kv ile oturmaya devam ederler senin olan hayatini bile sahiplenecekler kardesim.
Siz de sirf gecinmek icin degil kendinize olan ozguveninizi kazanmak icin calisiyor oldugunuzu soyleyin herkese...Yok babasıyla çalışıyor iki kişi gecinemiyor birde karisini çalıştırıyor der ler diye
Kocaniz icin saygisizlik olmaz canim.sen annesine ya da babasina saygi cercevesi icinde söyleyeceksin artik ne diyeceksen.gidip.hakaret etmeyeceksin sonucta.esini bu kadar dusunme canim.eger o da seni dusnuyor olsaydi sizin o evde zor durumda oldugunuzu anlayip evinizi ayirmisti bile..Cevap versem kocam içinde saygısız olurum o yuzden