Hamile olupta kaynanasiyla yasayanlar

Kaynanamla yaşıyorum hamileyim şimdiden begimi kiskaniyorum

• Cevap

OY: 8 80,0%
  • Begen

OY: 3 30,0%

• Ankete Katılan
    10
Daha 19 yaşındasın. Senin şuan üniversite 1.sınıfta ya da 2.sınıfta olman gerekmiyor muydu? Neden bu kadar çabuk evlendin? Daha kendini ifade edemiyorsun, laf anlatamıyorsun, tutmuş çocuk yapmışsın bi de. Sen mi büyüyeceksin, bebeği mi büyüteceksin? Kayınvaliden ikinizi birden büyütür artık !

Hem o anket nedir öyle? ''Cevap beğen'' diye seçenek mi olur? Ayrıca ''begimi'' ne demek? ''bebeğim'' olmasın o?

Acemilik deme, ben siteye ilk üye olduğumda da böyleydim, hiçte böyle acemilik yapmadım.

Senin bol bol kitap okuman, kendini ve beynini geliştirmen, kendini ifade edebilmen, istemediğin şeylere ''hayır'' demeyi öğrenmen, hakkını ve kendini savunabilmen gerek.

Biraz daha büyüyüp olgunlaşınca ayrı eve çıkarsınız artık. Hoş ben 19 yaşımdayken de böyle değildim yahu anlamıyorum bi türlü.

Bende bir oturuyorum canm.ve.kaynvalidemle her ayi umitle bekliyoruz inanki ben hic takilmam oyle seylere alsnlar baksinlar insallah olur da herkes dort gozle beklerken dualar ederken cocugumu onlardan sakinmam kiskanmam biraz bencillik olur . kafana takma fazla hormonlarn devreye girmis sadece dogum yapinca insallah gecicektir sıkıntı yaptgn seyler hersey gonlunce olsn canm.benm insallah sag salim kucagina alirsin bebisini bizede dua et lutfen

Kizi yerden yere vurmussunuz masallah olabilir yazim hatasi ne var bunda . erken evlendiyse evlendi buna sizin laf soylemeye hakkiniz yok kimsenin yok bende erken evlendim kimse bana laf soyleyemez . herkesin kendi ozgur karari iyi gunler hanimefendi

ben de kesin dedim yaşı küçük konu sahibinin ve bilmişim.
yazısından bile belli.
okumak, meslek sahibi olmak yerine, kaçıyormuş gibi koca bulup üstüne bir de çocuk yapmak.
kendi evinde bile değil.
bir de bu sitede belki çok yok ama facebook gruplarında o kadar çok görüyorum ki böyle 18-19 yaşında evlenip çocuk yapanları.
bir de gururla söylüyorlr.

Kizi yerden yere vurmussunuz masallah olabilir yazim hatasi ne var bunda . erken evlendiyse evlendi buna sizin laf soylemeye hakkiniz yok kimsenin yok bende erken evlendim kimse bana laf soyleyemez . herkesin kendi ozgur karari iyi gunler hanimefendi
Yazım hatası değil hanımefendi, hayatının hatası

Yerden yere vurmuşsunuz kadıncağızı.. Okumak istemiyordur evlenmistir. Ailesi okutmamistir evlendirilmistir. Illa herkes sizler gibi mi olacak bu arkaadasin da sartlari boyleymis boyle yetistirilmis, ayristirma isine girmeyiniz Allah aşkına. Ayrica bu forumda da televizyonlarda da binlerce dilbilgisi hatasi yapılıyor. Herkes dilini eksiksiz bilecek diye bir sey yok..
Konuya gelince de birak baksın kayinvaliden ne guzel is de yaptirmiyormus sana. Iyi tarafından bak bebek bakmak kolay is degil senin en buyuk yardimcin tecrubeli buyuklerin. Ben annemden az da olsa uzakta yetistiriyor olucam cocugumu insallah ama korkmuyor değilim ani mudahale gerektiren bir durum yasarsam ne yaparim diye. Senin destegin yanibasinda olacak.
Ha kayinvalide sever miyiz, hayir tabiki ama denize dusen yılana sarilir hesabi

Benim cevremde de boyle erken oluyo evlilikler.hatta ben daha 22 yasindayken cok luzumsuz bi arkdas evde kaldn evlenemicen demisti cahiil

Senin bu saatten sonra tek yapman gereken ayri ev

Peki kendini bnim yerime koy 6kardes Annem rahatsız nasıl okuya bilirim bnim lüks bi hayatım yok esimlede sorunum yok bin sulurler olsun gidip geldiğim yeri biliyorum insanların içini bilmeden yargılamanın hatalarım için özür dilerim anlatinda doğrusunu yazayım ok

Tabi ablacim haklisin bnde bazen çok kıskanç olduğumu düşünüyorum ne biliyim işte

Olayı hemen dramatize etmeyin. Çok kardeş ve hasta anne demek erkenden evlenmek demek mi? Tamam okuyamayabilirsin, şartlardan dolayı, ama iş bulup çalışıp kendini geliştirebilirdin, para kazanabilirdin, hasta annene ve kardeşlerine de yardımcı olabilirdin hem, kendi ayaklarının üzerinde durabilirdin yani. Ben niye erkenden evlendin diye sorgulamıyorum, haddim değil, istediğini yapabilirsin. Ama eleştirilere aile hayatını bahane etme. Bunlar geçerli sebep değil.

sevişmek daha kolay diyecem banı yiyecem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…