• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olupta kaynanasiyla yasayanlar

Kaynanamla yaşıyorum hamileyim şimdiden begimi kiskaniyorum

• Cevap

OY: 8 80,0%
  • Begen

OY: 3 30,0%

• Ankete Katılan
    10

Hilal yasin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
32
14
3
27
Bebeğime cok sahip çıkıyorlar, nerdeyse vermeyecekler gibi konuşuyorlar bna hiç birşey yaptırıyor kaynanam hepsini kendi halledyo cnm cok skiliyo :KK43: :KK43:

Evlenirken bilerek mi evlendiniz? Kac senedir birlikte yasiyorsunuz? Araniza mesafe koyun. Esiniz bu duruma ne diyor?

gerçekten 97li misin ?
derdiniz ne kızım sizin ya
ay bana bi sinir geldi
kendini bile ifade edemiyorsun şurda, evlenmek ve üstüne bile isteye çocuk yapmak..
neyse hamilesin daha fazlasını söylemeyeceğim.
son günlerde bu küçük yaşta evlilik yapan kızcağızların açtığı konular ne kadar çoğaldı.
ileri gittiğimizi sanarken daha da gerilere gidiyoruz.
yazık çocuklar, yapmayın yapmayın yapmayın...

Hata işte geri.ayrilamiyoruz evin tek erkeği
Ne oluyormuş evin tek erkeğiyse erkeği dünyayı kurtarmıyor ya...
Birde saçmalıklarını örtmek için böyle bir misyon yüklüyorlar...
Ayrı oturunca anası ölmez,sizde açıkta kalmazsınız...doğumdan önce mümkünse ayırın evinizi.

Şu zihniyetteki kv lerden tamamıyla arınırız inşallah.. yaşınız da küçücük nasıl lafınızı dinleticeksiniz nasıl tavır koyucaksınız? Burda bile aynen diye cevap vermişsiniz ki o evde nasıl hakkınızı koruycaksınız??

Benim eşim de evin tek oğlu kv çok istedi beraber oturalım hep hayır dedim.. allem etti kallem etti dibimden ev aldı yine de mesafemi koydum.. ara ara çok bunalsam da idare ediyorum bi şekilde.. ama aynı evin içinde çok daha zor..

Kardeşim de tek erkek ama annemlerin hiç öyle bi talebi olmadığı halde gelinimizin babası ben tedbir olarak söyleyim öyle bi şey isterseniz asla kabul etmeyiz dediler.. anneniz babanız nasıl razı geldi buna?

Back