- 24 Şubat 2010
- 295
- 0
-
- Konu Sahibi sensizhayat
mesela ben kendimi yemek yapmaya verdim temizlik yapamadığım için sabahtan beri 3 çeşit tarif uydurdum valla düşün düşün nereye kadar ama yaaaa dimi
Canım bundada kilo problemi olmasın ha
kafama takmıyım diyorum ama olmuyor...olmazsa diye korkuyo insan amaaan diyorum sonra tüp bebek falan var Allah ne zaman vericek acaba ben kendimi tvye veriyorum nette oyalanıyorum kafa dağıtma şeklim bu
Merhaba ,
ben aşılama yaptırdım bugün 7.günüm.İlk 5 gün çok ağrım oldu kasıklarda , ve göbeğimde şişkinlik var.Dünden beride mide bulantısı başladı.Ama hamilelik belirtisi için çok erken değilmi.Burdan konuları okumaktan benzer şeyler yaşayıp olumlu sonuçlar alan birini aramaktan helak oldun1 hafta daha beklicem test için .çok heyecanlıyım
kafama takmıyım diyorum ama olmuyor...olmazsa diye korkuyo insan amaaan diyorum sonra tüp bebek falan var Allah ne zaman vericek acaba ben kendimi tvye veriyorum nette oyalanıyorum kafa dağıtma şeklim bu
stres yapıyo insan. geçem ay 10 gün gecikti adetim bakalım bu ay nolacak:1no2:
test yaptınmı canım
bugün test yaptım negatif hala umut var içimde bebek bebek bebek delirecemsempatiksalakcinni
ilkmi olacak senin
bugün test yaptım negatif hala umut var içimde bebek bebek bebek delirecemsempatiksalakcinni