- 24 Şubat 2010
- 295
- 0
-
- Konu Sahibi sensizhayat
Kızlar be topİĞİ gezdİm az Önce ama pek kurtulamamıŞsınız hİmİleleİk konularından....olmuyor ya...ben İlİŞkİ gÜnlerİnİ sayıyorum.yok yarın mı yapsam bugÜn mÜ? Tam ovulasyona denk gelsİn dİye....artık delİrcem. Ama bu ayda olmazsa bİ dr a gİdİcem....bİ kan testİ felan yaptırıyım. Toksoplazma testİ felan yapılması gerekİyormuŞ.
kızlar bakalım bugün cesaret bulup bi kan testi yaptırdım sonnuç alamadım daha pek emin sanmıyorum ama artık hayırlısı. allah herkesiz gönlüne göre hayırlı sağlıklı yavrucaklar versin
kızlar bakalım bugün cesaret bulup bi kan testi yaptırdım sonnuç alamadım daha pek emin sanmıyorum ama artık hayırlısı. allah herkesiz gönlüne göre hayırlı sağlıklı yavrucaklar versin
sensizhayat bilmiyorumki sadece psikolojik olduğunu söyledi dr şimdide öyle diyo hamile kalmak için o fikri kafamdan atmalıymışım ama nasıl dıyorum .... kps çalışmam lazım ama konsantre bıle olamıyorum çok istiyorum bu ayda beklentilerim suya düştü gebelik beklerken 5 günde erken oldum üstelik çıldıracam nerdeysedr ilaç falan müdahele etmıyor doğal yolardan hamıle kalmalıymışım ama olmuyo işte resmen kımyamızı değiştiriyormuş çocuk yapacağım fikri ama nasıl kafamızdan atacağız kımse demıyor bunu
inş aliye güzel haberlerini bekliyom...bize de yaz hemen.. benimde4 gün var adetime ama basladı klasik ağrılar...gene yok bebiş sanırım..
olmuyo be defnecim boşuna açmışım bu başlığı en başta ben değiştiremiyorumki konuyu. ne kadardır deniyosunuz siz
Kızlar lütfen bana yardım edin az önce clear blue adlı testi yaptım önce tek çizgi çıktı yarım saat sonra çift oldu. önceden negatifken bembeyaz olurduu hiç çıkmazdı şimdi neden böyle hamilemiyim lütfen söyleyin kzızlaaarr
kızlar birde hamilelikte başından geçenler varmıdır acaba normalmidir sorunum karın ağrılarım kasıklarımda adet sancıları gibi kramplar giriyor gece bile bir kaç sefer uyandıran ağrılar normalmidir acaba.....ne zamana kadar sürer ki..bilginiz varsa yazın lütfen
kızlar selam.... 1 aylık hamileymişim....ben 3 ay öncede yumurtalık dönmesinden ameliyat olmuştum.. kan testi pozitif çıkınca dış gebelikden kendi kendime şüpelendim ama şükür doktora gittim ve muayeneyle 1 aylık olduğunu öğrendim. evleneli yeni olmuştu ama hayırlısı artık sevinçliyim de tabii...allh olmayanlarada versin inşallah..
anam burayada güya kafa dağıtalım diye giriyom ama olmuyooooooo...yine herkesin ağzında bi bebiş lafıdır gidiyooo....artık makyaj bayanssulusmile bölümüne mi takılsam?