bugun 7. gun canim. hamile gibiyim ama psikolojikde olabilir diye dusundugum icin test yapmiyorum korkudan:çok üzgünüm: insaAllah hamileyimdir diye dua etmekten baska yapabilecegim bisey yok. Allahim hepimize hayirlisiyla nasip etsin..
kız olur mu ole şey test yap hemen iyi misin sen bak yarından sonra hafta sonu eczaneler kapalı olur al tes yap içimden bişey pozitif çıkacak diyor tabi allah bilir canım ya 1 hafta geçtiği olmuşmuydu hiç bence hemen bi test al ve bana da haber ver inşallah isteediğin olur canım allah dualarını kabul buyurur inşallah
tarlacım merhaba,
Sabah ac karnına yapman daha saglıklı,daha konsantre oldugu için daha saglıklı sonuc alabilirsin,ben de her ay bekliyorum böyle ya,inşallah hayırlısıyla bu ay sevinçli haberlerimiz olur,karamsar olma ama,hepimiz aynı seyleri yasıyoruz nihayetınde di mi:1hug:
canım pamukuma sormuşsun ama görünce dayanamadım cvp yazayım dedim. Testleri ilk idrarla tavsiye ediyorlar daha etkili oluyormuş. ama günün her saatinde yapabilirsin. inşallah hamissindir:)))
benim bebeğim yok henüz tarlacım
idrar testlerini günün her saati yapabilirsin sabah öneriyolar bide silik cıkma ihtimalinin olduğunda mesela adet gününü bir gün geçti henüz o zaman 4 saat tutup yaapmanı öneriyolar amasanırım snein beklemene gerek yok predictor ile yaparsan istediğin zaman yapabilirsin beklemene gerek yok ama o diğerlerine göre daha pahalı
canımmm sana iyi alışverişler. kendini rahat tut. Şimdi sana sabah olmak bilmez. yarın güzel haberlerini alırız inşallah:1hug:ben cikip alisveris yapayim, biraz kafami toprlayayim.. guclu olmamiz lazim herseye karsi hazirlanmaliyiz.. canlarim benim Allah sizden razi olsun. sizler bana guc veriyorsunuz.. sizler icin o kadar cok dua ediyorum ki bilemezsiniz.. kendimden once sizleri diyorum hep.. sizi cok seviyoruuuummmm:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?