T
tarla-
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tarla-
-
canım bi test al yap istersen belkide hamilesindir yanı inşallah....
dogru soyluyosun canim, Allah isterse oluyor. ben coook zamandir bekliyorum gecen ay yapmadigim kalmadi 15 gun sonra adet oldum bu ay beklemiyorum adet olmadim, ama neden olmadigimi bilmiyorum.. ben gecen ay erken oldugum icinmi acaba diye dusunuyorum.. fikrin varmi denizcim?
adet günün kaç gün geçti canım haber ver olur mu merak ettim
tarlacım hep hamiş değilim değilim dersen onu çekersin..tam tersini düşün..ben bazen pozitif düşünceye inanıyorum..ne biliim..bence sen çok yakında hamile kalacaksın arkadaşım içimden öyle geldi inan..
inşallah hamişsindir tarla kendini sonuca hazır hissetiğin zaman yap testi bence hayırlısı hayırlı zamanında gelsin inşallah
cnm 7 gün test için oldukça yeterli bi zaman. ben bugun hormon için gittim kan verdim.sordum bhcg için adet gecikmesi yeterlimi diye 2. günde falan gidiliyo zaten 12 günden sonra çıkıyo kanda.yani sen adetin gecikip kan verdiğinde zaten varsa bebiş en az 3 haftalık oluyomuş.bence durma git..inş vardır benim günüme 1 hafta var ölücem meraktan..sizce 7 gun test icin nasildir, varsa cikarmi arkadaslar?
Merhaba kızlar...
Ben de yıllardır çocuk özlemiyle bekliyorum
Coğrafyalar farklı olsa da beklentiler ve özlemler aynı...
Ben şu an ikinci tüp bebek denememi yaptım beklemedeyim.28 ocak test tarihi çok heyecanlıyım.Hepinize dua ediyorum..İnşallah Allahım bir gün bizimde meleklerimiz gelir..........
Bu arada tüp bebek özel bölümde ''benim son sekiz yılım'' diye bir topic var.Eğer okursanız mutlaka kendinizden bir şeyler bulacaksınız........
iyi yaparsın tarlacığım israrla yaptığın testde adetin gecikmnesi gerekiyor ama kanda gerekmiyor
pamukum senin bebegin varmi canim? ya bide biliyosan yazarmisin bu idrar testleri sabah ac karninami yapiliyor?
canım pamukuma sormuşsun ama görünce dayanamadım cvp yazayım dedim. Testleri ilk idrarla tavsiye ediyorlar daha etkili oluyormuş. ama günün her saatinde yapabilirsin. inşallah hamissindir:)))pamukum senin bebegin varmi canim? ya bide biliyosan yazarmisin bu idrar testleri sabah ac karninami yapiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?