hamile olmak istiyorum:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi tarla-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tarla testi yaptın mı_? lütfen bizimle paylaş vallahi heyecanla bekliyorum

kan testi yap bugünn iyi haberlerini bekiyoruz.

bazen gebelık olsada bunye gebelık hormonunu az salgıladığından çıkmayabılıyo kan testi en guvenılır yol inş vardır ılk bebekmı olacak

şu anda çalışıyorum öğle tatilinde karşımızda sağlık ocagı var yaptırsam mı ama ya değilsem ben bebiş çok istiyorum

tecrübeli arkadaşlarım bende birşey soracağım size..bebek için uğraşanlardanım.her ay olduğu gibi bu ay da 23 ocakta regl oldum istemiyerek..herzamanki gibi oldu yani rengi aynı..ama 1.5 gün sürdü.sizce hamile olabilirmiyim??

yada ımkanın varsa hastaneye gıt ultrasona gır inş vardırya bende içimden hamileymişim gibi gelıyo ama test yapmaktan bıktım bıde ılkıde hemen çıkmdıya umutlanıyorum ama 5 gun geçip az kanama olduğundan doktorada gıtmedım bu ayda 3 gun geçtı oldu karnım çıkmaya başladı göğüslerim buyuyo uffff nıye bızde herkes gıbı 1 hafta geçince kesın bellı olmaz acaba

kan testı yaptır pamuk şekerı rahatla bence var benım 6.hissim çok kuvvetlıdır umarım yanılmam

fatma normalde kaç gun oluyodu benım 5 gun ama 1.5 gunde kesıldı

fatma nehir ; ihşallah ölesindir cnm bende bebiş isteyenlerdenim ihşaalh öleyizdir.:))

hülyacım ihşallah öleyimdir pek umutlanmak da istemiyorum ama içim kıpır kıpır oluyor heyecanlanıyorum uuff

halsızlık göğüste aşırı hassaslık sızlama ucu acır bazen dıyorumkı bu ay gunum geçse gıtsem 3 aylık hamilesin deseler ne guzel olur ıkı aydır adet geç oluyoya umut işte hıç aksama olmazdı en fazla 2 gun hayırlısı artık

kizlar yaptim iki cizgi cikti biri digerinden daha axcik sizce hamilemiyimdir..??

ya en ıyısı kafan rahat olur emın olursun inş vardır sende rahat edersın

peki kan testi yaptırırken aç olmak gerekiyormu sabah mı yaptırmalıyım yoksa hemen yaptırabilirmiyim :))

tarla ıkı taneyse kesın vardır test bolgesı hafıf açık renkse yenı hamılelıkte öyle çıkıyo

tarlaaaaaaa çok sevindim ihşallahhh ölesindir ama testte çıkmız işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…