valla dikkatli ol derim:dance:amin güzelim allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin:dance: onlarda beni yakalarlarsaaaklava: yaa neyse isteyene versin Allahim ins yakin zamanda bizlerede..
bak demiştim istemeyene tutar diye temiz kalpliymişimkiz az simdi yegenim yazdi msn den diyoki halacim korkuyorum sanirim yine hamileyim.. valahi Allah dilegimi cabuk kabul etti istemiyodu bak hamileyim diye dovunuyo..klava: duysaki bundan 10 dk once boyle bisey diledim oyar beni
CANIM ÇOK TEŞŞEKKÜR EDERİM
tarla banada banada :))))))))))))))
arkadaslar ben araniza yeni katildim. suan danimarkadayim ve cok yalnizim. cocuk ozlemiyle yanip tutusuyorum. zannediyorum ki benim cocugum olmayacak ve cok uzuluyorum. eminim cocuk cok isteyipte olmayanlarin cogu benim gibi dusunuyordur.. ben birbirimize dua edersek olacagina inaniyorum. ben sizi bunca zaman uye olmadan takip ettim ve hep dua ettim ve ediyorum da. sizde bana dua edermisiniz arkadaslarim. Allah`im hepimize hayirli evlatlarimiza kucagimiza almayi nasip etsin. AMINNNN!!
canım adet gününün 14. gününde ilişkiye gir olma olasılığı çok yüksekmiş mesela ayın 1 inde adet olmuşşan 14. günü ilişkiye girin ve bacakların yukarı dikili şekilde bekle biraz bunu dene ben böyle yapınca hemen kaldım tabi rabbim izin verirse olur ama dua et ve dene olur mu allah dualarını kabul buyursun inşallah.
dogru soyluyosun canim, Allah isterse oluyor. ben coook zamandir bekliyorum gecen ay yapmadigim kalmadi 15 gun sonra adet oldum bu ay beklemiyorum adet olmadim, ama neden olmadigimi bilmiyorum.. ben gecen ay erken oldugum icinmi acaba diye dusunuyorum.. fikrin varmi denizcim?arkadaşlar bunun ayakla falan alakası yok rabbim isteyince hemen kalksan ayağa bile oluyo... ben 7 aydır istiyorum ve denemediim yöntem kalmadı nerdeyse ve drlar bekle diyo gayet sağlıklıymışım ama işte sabır herşeyin önünde geliyo allah herkese versin içinde banada versin...
dogru soyluyosun canim, Allah isterse oluyor. ben coook zamandir bekliyorum gecen ay yapmadigim kalmadi 15 gun sonra adet oldum bu ay beklemiyorum adet olmadim, ama neden olmadigimi bilmiyorum.. ben gecen ay erken oldugum icinmi acaba diye dusunuyorum.. fikrin varmi denizcim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?