• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olmak İstiyorum :((((

Aynen canım bende yaklaşık 6 sene olcak 5,5 yıl oldu... eşine herhangi bi ilaç vermedilermi sayısını arttırmak vs için. Sigarayı bari bu dönemlerde azaltsalar keşke...
Bizde morfoloji bozukluğu olduğu için ilaç vermiyolar pek etkisi olmuyor Muş çünkü

Ben 5 yıllık evliyim... son zamanlarda böyle bi hal aldı bende. 3 senedir uğraşıyoruz ama son zamanlarda çok fazla istekliyim :KK43:((
Canimm takma diyecem biliyorum helede insan yanliz olursa ister istemz takıyor benimde 4 yil oluyor bende cok takiyorum ama rabbim büyük ugarsacak bi is bul kendine canim kafani dagitirsin

Bir ay once mutlu bir hamileydim...karnimda bebegimi kaybettim. Hamile kalana kadar bebek istedigimin bile farkinda degildim. Ama gidince anladım ki onu cok sahiplenmisim...Rabbim bizi evlatla sinamasin ins...herkesin gonlune gore versn

Bende anne olmak istiyorum ama hiç umudum kalmadı.Resmen mucize bekliyorum artık

Garip olacak belki ama adet olduğum zamana üzülmüyorum ben, seviniyorum. 3 senedir olmuyor benim de, ve 27 yaşımda erken menapoz olduğumu öğrendim. Başlarda çok üzüldüm filan ama attım o psikolojiyi. İçimde bir sızı gibi, eşimle çok konuşmadığımız, arada ima ettiğimiz bir konu gibi.

Tedavilere inanıyorum. Havuz yöntemiyle yumurta toplatıyorum.Yumurta her seferinde en fazla 2-3 tane oluştuğu için biraz zaman alıyor. Sonra art arda deneyeceğim inşallah olana kadar.

Yas tutmuyorum. Hatta en son tüp bebek denememde, 10 haftalık düşüğüm oldu. Geçmiş olsuna gelen bir salak arkadaşım, laf sokar gibi, ben senden daha çok üzüldüm galiba demişti. Ama nasipten ötesi yok bu konuda. Karalar bağlamıyorum, olana kadar deneyeceğim diyorum.

Ve evet, başlarda her adette üzülürdüm, kendimde bir işaret bulsam, hemen testlere sarılırdım. Ama menapoz teşhisinden sonra, hiç değilse hala regl olabiliyorum deyip seviniyorum her ay. Bu da böyle bir paradoks işte :)

Çocuğum olsun istiyorum , anne olmak istiyorum... Hamile olmak istiyorum. Çok taktım kafayı artık. 24 saat aklımda bu düşünce... Açıp bebek videoları izliyorum ağlıyorum yeni doğum yapanların videolarını izleyip ağlıyorum... Allahım en kısa zamanda nasip et Ya Rabbim... :KK43:( Dua edin neolur arkadaşlar....
Allah isteyip de olmayan herkese nasip etsin insallah.

Bu kadar kafaya takmamaya çalış .. Bende çok istiyorum mesela .. Tedaviye başladık .. Normal zaman da dusunmemeye çalışıyorum .. Doktorum hiç beklemediğin bir anda olacak göreceksin diyor

Allahım tüm isteyenlere ver içinde de bana ver de canım böyle daha güzel duan. Allahın yanında herşey cok yeterki iste cnm. Kendini sona bırakma içinde de bana ver de canım inşallah rabbim tüm isteyenlere içinde de sana verir en tez vakitte inşallah canım

arkasim stres yapma allah nasip ederse olur. kafani dagitman lazim, cok tanidim var yillarca olmuyor tup bebek yapiyor , ardina normal. allah nasip etsin ins

Kilom 90 canım. Boyum 1,69 yani bakıldığı zaman öyle fazlaca kilolu durmuyorum. Ama illaki hormonları etkiler. Şuan diyetteyim zaten . Tedavi sürecinde devam edicem vermeye diyetisyenim gebeliktede birlikte devam edebileceğimizi söyledi... inşaAllah aşılama tutarsa tabi
Aşılamadan önce ovulasyon testi ile bir deneseniz bebiş işini
İkinizde de bir sıkıntı olmadığına göre denk gelmemiş olabilir

Garip olacak belki ama adet olduğum zamana üzülmüyorum ben, seviniyorum. 3 senedir olmuyor benim de, ve 27 yaşımda erken menapoz olduğumu öğrendim. Başlarda çok üzüldüm filan ama attım o psikolojiyi. İçimde bir sızı gibi, eşimle çok konuşmadığımız, arada ima ettiğimiz bir konu gibi.

Tedavilere inanıyorum. Havuz yöntemiyle yumurta toplatıyorum.Yumurta her seferinde en fazla 2-3 tane oluştuğu için biraz zaman alıyor. Sonra art arda deneyeceğim inşallah olana kadar.

Yas tutmuyorum. Hatta en son tüp bebek denememde, 10 haftalık düşüğüm oldu. Geçmiş olsuna gelen bir salak arkadaşım, laf sokar gibi, ben senden daha çok üzüldüm galiba demişti. Ama nasipten ötesi yok bu konuda. Karalar bağlamıyorum, olana kadar deneyeceğim diyorum.

Ve evet, başlarda her adette üzülürdüm, kendimde bir işaret bulsam, hemen testlere sarılırdım. Ama menapoz teşhisinden sonra, hiç değilse hala regl olabiliyorum deyip seviniyorum her ay. Bu da böyle bir paradoks işte :)

Canım sende çok zor süreçlerden geçmişsin. Rabbim yardımcın olsun. Çevrede çok olur o 3-5 salak takma kimseyi. Şuan menopoz durumun devam ediyomu hala?

Bu kadar kafaya takmamaya çalış .. Bende çok istiyorum mesela .. Tedaviye başladık .. Normal zaman da dusunmemeye çalışıyorum .. Doktorum hiç beklemediğin bir anda olacak göreceksin diyor
İnşaAllah Allah nasip eder canım en kısa zamanda. Bende aşılamaya başlicam yarın ilk görüşmem bakalım inş olumlu şeyler söyler doktorum...

Allahım tüm isteyenlere ver içinde de bana ver de canım böyle daha güzel duan. Allahın yanında herşey cok yeterki iste cnm. Kendini sona bırakma içinde de bana ver de canım inşallah rabbim tüm isteyenlere içinde de sana verir en tez vakitte inşallah canım
İnşaAllah canım sağol Allah razı olsun ben dahil bütün isteyenlere nasip etsin inşaAllah diyelim ozaman :)

Back