Hamile Olmak İstiyorum :((((

Canım bende bu zamana kadar hiç kafaya takmadım. İstiyodum yine fakat hayırlısı daima diyodum.. 5 yıl oldu ve 5 yıldırda aynı şekilde düşündüm. Ama artık içimdr o kadar çok istek varki. Artık evimde aile sıcaklığını arıyorum. 5 yıldır koca evde tek başımayım. Bende bi aile olmak istiyorum artık...

Bazı şeyler hemen isteyince çok isteyince olmuyor sonra en kafana takmadığın en düşünmediğin anda oluyor. Bence kendine hedefler koy. Mesela otur favori bebek eşyalarının, doğumun, bebek odasının maliyetini hesapla şu kadar birikim yapınca bebek düşünücem de. Ne biliyim şu kadar kilo verdikten sonra hamile kalsam ne kadar kolay olur benim için de. Bebek doğunca daha zor olur gitmek bu yıl en az 50 kez sinemaya konsere gidicem de. Bu hedeflere konsantre ol, sonra bir bakmışsın hedeflerini tamamlayamadan hamilelik haberin gelmiş.

Kac kilosun ? Kilo vermen şart yoksa ne yazik ki kalamazsin.
Benim fazla kilom cok degildi bi ay sıktım kendimi 5 kilo verdim ertesi ay hamileydim. Tabi bi de kafaya takmadim

Haklısın belkide canım. Kafaya takmamak belkide en iyi olacak en ummadığım anda bakıcam ki hamileyim. Hayali bile güzel inşaAllah... :)))

Kac kilosun ? Kilo vermen şart yoksa ne yazik ki kalamazsin.
Benim fazla kilom cok degildi bi ay sıktım kendimi 5 kilo verdim ertesi ay hamileydim. Tabi bi de kafaya takmadim
Canım ben evlenirken 58 kiloydum boyum 1,68 evlendikten sonra 1 sene içinde 30 kilo kadar aldım şuan 90 ım. Diyetisyene başladım uyguluyorum şuan...

Çok istiyorum demekten ziyade hayırlısıyla istiyorum demek daha mantıklı olur. Detay vermeyeyim cümlemle ilgili ama ne istersek isteyelim cümlenin başına hayırlısı ifadesini yerleştirelim bence.

Çok istiyorum demekten ziyade hayırlısıyla istiyorum demek daha mantıklı olur. Detay vermeyeyim cümlemle ilgili ama ne istersek isteyelim cümlenin başına hayırlısı ifadesini yerleştirelim bence.
Tabiikide canım. Bu 5 yıl boyunca daima hayırlısı dedim. Rabbimden hayırlısını istedim. Hayırlısı böyleymiş demekki daha zamanı gelmemiş...

Haklısın canım akısına bırakmak lazım stres yapmıyorum ben zaten sadece adet oldugumda biraz üzülür gibi oluyorum
Ben herkes için bunun bi zamanının olduguna inanıyorum Rabbim ne zaman verirse ..saglıklı olsun da beklerim diyorum
Hamiş kalır kalmaz eklicem takvimi

Bende 26 yaşındayım canım. 5,5 yıllıl evliyim. Hiç korunmada olmadı kalamadım maalesef. Yarın özelde aşılamaya başlicam ilk muayeneme gidicem bakalım nasıl geçicek çok hycanlıyım
Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberler verirsin burdan yaz mutlaka benden önce olcaksın ben de merak ediyorum

İnşaAllah burda benimde istediğim en çok şeylerden biri hamilelik takvimi eklemek inşaAllah nasip olur yaaa

Kilo vermeyi denedin mi bu surecte ? Kilon fazlaysa gebeligi onluyor.
Pco buyuk bi sorun degil bence
Elbet hamile kalirsin
İlac igne tedavisi falan yapiliyor pcolulara
Ama kilon coksa once onu halletmeni oneririm

Eşimde morfoloji bozukluğu var
Birde sperm sayısı az canım bende bi sorun yok
Doğal yollarla hamile kalmam çok çok düşükMuş
İlk tüp bebek tedavisi tutmadı şimdi 2.için hazirlaniyoruz
Aşılamanın tutmucagini bile bile yaptirdik biz şansimizi denedik

Kilo vermeyi denedin mi bu surecte ? Kilon fazlaysa gebeligi onluyor.
Pco buyuk bi sorun degil bence
Elbet hamile kalirsin
İlac igne tedavisi falan yapiliyor pcolulara
Ama kilon coksa once onu halletmeni oneririm
Kilom 90 canım. Boyum 1,69 yani bakıldığı zaman öyle fazlaca kilolu durmuyorum. Ama illaki hormonları etkiler. Şuan diyetteyim zaten . Tedavi sürecinde devam edicem vermeye diyetisyenim gebeliktede birlikte devam edebileceğimizi söyledi... inşaAllah aşılama tutarsa tabi

Benim eşimin sperm sayısı gayet iyi dediler ama hareketsizlik olduğunu söylediler. Sanırım oda sigaradan aşırı içiyo günde 2 paket... inşaAllah canım hayırlısıyla bian önce hamile kalırsın ya. Ne kadar oldu evleneli

6sene bitincek benim eşimde çok sigara içiyor bebeği çok istemesine rağmen bırakmıyor malesef

Rabbim tez zamanda meleklerinize kavusmayi nasip etsin :) umitlendirmek istemem ama bende cok takiyordum gebe kalmayi fakat son 3-4 aydir takmadim basta adetlerim 28lik donguyu buldu sonrasinda 2. Evlilik yildonumunde hamileymisim evladim ozaman meyerse olusmus hic haberim yoktu 1 hafta adetim gecikince esimin ve kayinvalidemin israrina dayanamadan lavaboda umitsizce test yaptim cubugu bi kenara koydum sonucu cikacakti bende elimi yuUmu yikiyordum o sirada ve baktimki testi gorunca elim ayagim titremeye basladi .. evet 2 kabak gibi pozitif.. cok sevinmistim ozaman rabbim herkeze nasip etsin insAllah en onemlisi takmamak arkadaslar benim yakinimdada pco sorunu 2-3 ayda adet goren vardi kendisi hamile kaldi biri tup digeri dogal yolla olmak uzere. Umitlendirmek istemem ama rahatszliklari olan okadar cok insan varki cevremde hepsinin evladi var cok sukur dilerim sizinde biran once olur tum kalbimle bunu diliyorum<3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…