Hamile Olmak İstiyorum :((((

aynennn hic bulasmayin bekarlar evlenmeyin hayatinizi yasayin zor cok zor

insallah olur bebegin cokdua ediyorum sana cnm.bende 6 yil sonra kizlarima kavustum.biri 3 yasina basacak digeri 5 aylik.fakat cocuk olduktan sonra anliyorsun annelik hic kolay degil.koca degisiyor kavgalar basliyor uykusuz geceler ozgurluk bitiyor.sen de bu gunlerini zehir etme kendine gez toz tabi cocuk icin de ugras ama aglama uzme kendini.cok ararsin bu gunlerini annelik cok cok guzel tarifi yok fakatttt bir okadar da zorr be canim.annenin kiymetini oyle bir anliyosun ki hayatin bastan sona degisiyor insallah saglikli bir bebegin olur senin ve tum isteyenlerin.amin

Amin canım inşaAllah... her namazdan sonra yaptığım dua zaten. Allahım diyorum önce benden daha fazla isteyen evlat hasretiyle daha çok yanıp tutuşanlara nasip et önce diyorum sonra bana diyorum... (( çok istiyorum
Yillar önce bende senin gibi bebek hasretiyle yanarken ayni duayı ediyordum allahim önce isteyen herkese sonra banada nasip et diye.cok duygulandigim bigün bende buraya bu derdimi yazmistim ...birisi bana önce kendine iste sonra olmayanlara dua et diye cevap vermisti..etkilenmiştim bundan..

simdi bende sana diyorum önce kendine iste ve asla vazgećme umutsuz olma tamammi..
ben 9 yıl sonra 6 kez basarisiz tüp bebekten sonra hemde doktorumuz bırakiñ tedaviyi cok yiprandiniz dediginde bile rabbimden hep istedim hep dua ettim ..şuan 38 yasimda doğal yolla hamileyim inanılmaz bisey.....sabahin bu saatinde karnimdakinin tepikleriyle uyanıp uyuyamadigimda böle derdini yazmislara hemen kendimden bahsedip umut olmak istiyorum.... ve simdi rabbim bana verdin hamd olsun isteyen herkesede nasip et diye dua ediyorum..
Allahim sanada en kısa zamanda nasip etsin..

Ya gerçekten elimde değil artık... Psikolojik olarak kötü bi hale gelmemden çok korkuyorum... ama gerçekten elimde değil
Gayet de elinizde. Böyle yaparsanız zaten olmaz. Vücudunuzu baskılıyorsunuz. Oluruna bırakın artık. Bebek videoları açmayın mesela. Her şeyin bir zamanı var. Hayırlısıyla zamanı gelince olur inşallah.

Çok sağol canım aminnn inşaAllah... Annelik zor zanaat tabiki az çok çevremden görüyorum. Ama değmezmi sizin 2 tane evladınız varmış bakın Allah bağışlasın size... Ben ve benim gibi olanlarda o duyguyu tadmak istiyoruz...

Canım bi doktora gidip muane oldunuz mu neden olmuyormuş
Benimde bebeğim olmuyor 6 sene lik evliyim 24 yasimdayim bizde sorun eşimde
2 negatif aşılamam
1 negatif tüp bebek denemem var
Ocakta 2.tüp bebeğe başlıcam inşallah

Allah kimsenin kucağını boş birakmisin

Amin canım benim inşaAllah.. şuan bende çok etkilendim.nekadar yıprattığımı farkettim kendimi şuan. 6 kez tüp bebekde olumsuz sonuc dediniz ve doğal yolla kaldığınızı söylediniz. Aslında Rabbimin yazdığı bi vakit zaman var ona boyun eğmek zorundayım bunu farkettim...

Allahım sizede sağlıklı bi şekilde yavrunuzu kucağınıza almayı nasib eder inşaAllah canım...

Ben de varımmm temmuzda konu açmıştımm ama hala daha takvimim yok sabırla bekliyoruz bakalım elbet o gün de gelecek ..
V Veaskgittibizden canım ben de seninle aynı durumdayım benim evleneli 16.aya girdik ve hiç hamile kalamadım hani en azından düşüğüm filan olsa hamiş kalabiliyorum diye kendimi avuturdum ama yokk belki evleneli kısa zaman oldu ama yaşım 30a geldi herşeyin daha da zorlaşacagını düşünüyorum

V Veaskgittibizden canım herşeyin hayırlısı olsun ben kafaya takmamayı öğrendim evet insan üzülüyo aklına geliyo veya hamilelere özeniyo ama şu anların tadını çıkarıyorum bugünlerini de özleyeceksin bak hamiş oldugunda

sosyalbilimci , bence endişelenmen için daha çok erken.. 1,5 yıllık evlilik daha çok kısa bir süre. Bazı çiftler biraz daha vakit geçirmek istedikleri için 3-4 yıl istemeyebiliyorlar.

Sen de öyle düşün. Sanki öyleymiş gibi. Bu stresle olma ihtimalini en aza indiriyorsun. Rahatla, sürekli aklında o olmasın.

En kısa sürede görürüz umarım bir hamilelik takvimi.. :)

Amin canım İnfertilite bölümüne gittim canım. Sizin probleminiz dedi doktor tabi bütün tahlilleri yaptırdıkdan sonra sebebi belli olmayan kısırlık dedi geçici dedi... bende aşılama yaptırcam bakalım ilk defa denicez. Direk tüp düşünüyoduk ama kilo problemim var aşılamadan başlamayı düşünüyoruz ama

Bende 26 yaşındayım canım. 5,5 yıllıl evliyim. Hiç korunmada olmadı kalamadım maalesef. Yarın özelde aşılamaya başlicam ilk muayeneme gidicem bakalım nasıl geçicek çok hycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…