Hamile olma ihtimali.

Olağan üstü olay yaşayıp rüyasında damgalanan bir sevgili.
Bu sevgili aynı zamanda bu hanım kızımıza yasaklar koyup, kendisi uymayan aynı zamanda yalan da söyleyebilen biri.
Sonrasında bu hanım kızımız ayrılıp ayrılmamak konusunda kararsız kalıyor ama sürtünmeyi ihmal etmiyor.
Daha sonrasında da yarım kalan sürtünme faslını tamamladığı için flaş flaşş flaşş diye başlık açılası bir konu.

Çocuk mu kandırıyorsunuz Allah aşkına.

dosya kabarıkmışş akannehir

yakında önce sürtünüp sonra sevişp sonrada kaçarak evlendiğim kocam erkek doğurmazsam beni terketcekmiş, karnımdaki bebek sizce erkekmi die konu açarsa şaşmayalım ozaman :nazar:

ya bunu bile bile insanları sinir etmek içinmi yapıyorsun...
bi halt yemişsin şimdi de 2.yi aferin sana tam gaz devam...
Bu gidişle 10 tane aldırırsın sen...

dosya kabarıkmışş akannehir

yakında önce sürtünüp sonra sevişp sonrada kaçarak evlendiğim kocam erkek doğurmazsam beni terketcekmiş, karnımdaki bebek sizce erkekmi die konu açarsa şaşmayalım ozaman :nazar:

Yaşını filan söylese de, çin takvimine bi baksak yaaa..bu takvim tutuyoo..

:emir_bebek:o zaman cinsiyet hususunda yardımcı olabilirik..

madem böyle birşey yaptın ayıp olduğunu düşünüyorsun susta içinde sakla ozaman bizleri neden şahit ediyorsun şimdi herşey ortada... hamile olduğunu düşünüyorsan test yap bunuda mı biz dicez... cahil biri değilsinki konu açmanda bir anlam bulamadım???

Bir şarkı vardı sanırım yanılmıyorsam "KONDOM" diye başlıyordu sözlerişakkıdı tavsiye
ederim önce dinleyip, daha sonra ne işe yaradığını anlayıp, kullanmaya başlarssınız sağlık ocaklarında ücretsiz alabilirsiniz..:nazar:

Bu arkadaş başından beri saçmalamış zaten açtığı konulara baktım da doğaüstü olaylar falan dikkat çekmek için elinden geleni yapmış yani akannehir
Enteresan bir tip bence burada yazdıklarının da hayal ürünü olma ihtimali yüksek :hulya:

Son düzenleme:
bence sende sevgilinde hastasiniz:kahve:
ayrica sevistik diye namaza baslayanida ilk kez duyuyorumdelikafadulden
bence siz bir an önce bir písikologa görünün

böyle olaylari okudugum zaman korkuyorum..benimde 2 kizim var 13-14 yaslarinda...bu genclik nereye gidiyor böyle..Allah herkeze hayirli evlatlar versin..sinirlerim bozuldu simdi..yazik annesine babasina...

ya neden bir tek kişide bana nasihat vermiorda herkez kötülüyor.
emin olun hepimiz insanız ben eskiden iyi şimdi kötü isem
siz hep iyi olacaksınız diye birşey yok ama umarım yine öyle olur

Nasihat veriyoruz işte bacım korun bidahakine:lepi:

Eczaneden hamilelik testi icin o seylerden alabilirsin - adi ne bilmiyorum, ama sorarsan yardimci olurlar. Zaten bunu biliyorsundur. Bence bu konuyla ilgili sorulacak bir durum yok ama neyse.
Evlenecekmisin sen bu cocukla?
Insallah basina bela acmaz.

X