Hamile olduğunuzu nasil anladiniz belirtileriniz nelerdi hamilemiyim?

bende test yapmadan 1 gün önce rüyamda gördüm hamile değildim bir tanıdığım bana erkek bebek kıyafeti göndermiş hediye olarak rüyamda hüngür hüngür ağlıyordum ben hamile değilim çocuğum olmadığını bilmiyor mu diye ağladım bayağı rüyamda. ertesi günü adet günümdü tutamadım kendimi kan verdim pozitif çıktı. ve sıfır belirti idi. hatta benim adet olmadan 1 gün önce kasık ağrım olurdu acaba neden ağırmadı bu ay diye düşünüyordum . hamile olduğumu öğrendim.

Kızlar ben adet söktürücü içicem ya yoksa kasık agrılarım benim mahvetti gebelikte yokmuş işde napiyim içeyimde bari adetim gelsin

kaç gün var adetinize
Adetim gecikeli çok oluyor garip olan da buya adetim en maksimum 10 gün gecikirdi şimdi bi 10 gün daha gecikti toplam da 21 gün gecikmem var suan e kan da da bişe çıkmadı ama adet olmuyorum sadece kasıklarım ağrıyıp duruyor öylece

Stres yapmis olabilirsin ondan gecikmiş olabilir belki canım

çok değişikmiş gerçekten hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda olur

Ben reglim 1 hafta gecikince test yapmıştım. Belirti olarak da regl zamanı ile aynı belirtiler vardı. Göğüs hassasiyeti ve hafif kasık ağrısı.

Çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah

Haber ver inş hamileliktir.

Gozu Gözün aydın:) sıkıntı neydi 4 yıldır olmamış?

Haber ver inş hamileliktir.
inşAllah ya 5-6 günüm kaldi cok tyhaf bir sekilde normalde her ay normal bir sekidle akıntım olurdu yumurtlamadan beridir hibir şekilde akintim olmadı çok garip hala aynı ara ara batmalarım oluyor göğsümde de batma oluyor arada sicak basmasi falan oluyor birdr ne yersem veya icersem iceyim hemen geri gelicek gibi oluyor afedersiniz gegirme istegi oluyor surekli bı midemde ve karnimda gaz var yumurtlamdan beridir oda geçmiyor testler şimdilik negatif dün yaptım en son fakat negatif 5-6 gün sonra belli olucak bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…