- 4 Ağustos 2022
- 95
- 44
- 30
-
- Konu Sahibi Hayalprstthnm
HamilemisinHayatimda ilk kez bayıldımadetimde 1 gün gecikmisti
Yok canim dogum yaptim 2 aylik olduk çok sukurHamilemisin
bende test yapmadan 1 gün önce rüyamda gördüm hamile değildim bir tanıdığım bana erkek bebek kıyafeti göndermiş hediye olarak rüyamda hüngür hüngür ağlıyordum ben hamile değilim çocuğum olmadığını bilmiyor mu diye ağladım bayağı rüyamda. ertesi günü adet günümdü tutamadım kendimi kan verdim pozitif çıktı. ve sıfır belirti idi. hatta benim adet olmadan 1 gün önce kasık ağrım olurdu acaba neden ağırmadı bu ay diye düşünüyordum . hamile olduğumu öğrendim.Evet rüya görüp test yapıp hamile olduğunu öğrenen de varmış hatta çoğu kişi öyle yada yakınından biri hamile kişiyi görüp rüyasını söyledikten sonra test yapıp pozitif göreni de duydum çok InşAllah banada nasip olur
kaç gün var adetinizeKızlar 0.100 Çıktıama neden se adet de olmadım ya söktürücü alcam yada birazdaha mı beklesem bilmiyorum
Adetim gecikeli çok oluyor garip olan da buya adetim en maksimum 10 gün gecikirdi şimdi bi 10 gün daha gecikti toplam da 21 gün gecikmem var suan e kan da da bişe çıkmadı ama adet olmuyorum sadece kasıklarım ağrıyıp duruyor öylecekaç gün var adetinize
Stres yapmis olabilirsin ondan gecikmiş olabilir belki canımAdetim gecikeli çok oluyor garip olan da buya adetim en maksimum 10 gün gecikirdi şimdi bi 10 gün daha gecikti toplam da 21 gün gecikmem var suan e kan da da bişe çıkmadı ama adet olmuyorum sadece kasıklarım ağrıyıp duruyor öylece
Söktürücü alcak eşim gelsinde bakarız artık olmadı artık tüp bebeğe gitçez zaten eşimde tüp bebek isdiyordu sürekli bende onayladım artıkStres yapmis olabilirsin ondan gecikmiş olabilir belki canım
Hayırlısı yaSöktürücü alcak eşim gelsinde bakarız artık olmadı artık tüp bebeğe gitçez zaten eşimde tüp bebek isdiyordu sürekli bende onayladım artık
çok değişikmiş gerçekten hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda olurAdetim gecikeli çok oluyor garip olan da buya adetim en maksimum 10 gün gecikirdi şimdi bi 10 gün daha gecikti toplam da 21 gün gecikmem var suan e kan da da bişe çıkmadı ama adet olmuyorum sadece kasıklarım ağrıyıp duruyor öylece
İnşallahçok değişikmiş gerçekten hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda olur
Ben reglim 1 hafta gecikince test yapmıştım. Belirti olarak da regl zamanı ile aynı belirtiler vardı. Göğüs hassasiyeti ve hafif kasık ağrısı.Merhaba arkadaşlar eşimle iki aydır çocuk istiyoruz bu ay 3. Ay olucak folik asit kullanıyorum normal adet zamanı bende 2 -3 gün önce hafif kasik agrisi olur geçerdi sonra regl olurdum ama bu ay 12 gun once basladi inanilmaz kasık agrim vardi hala ara ara batiyor bacaklarıma bile vurmuştu ağrısı belim midem karnım ağrıyordu çok hafif ayriyetten midemde yanma vardı test yaptım ama negatifti normal kaset testlerden yaptım çıkmadı ama daha 9 gün var ben dum ve onceki gun yaptim cikmafi buarada kabizlik sislik vardi karnim bildiginiz tas gibiydi cok hafifte göğüslerimde şancı oldu iki gün sürdü geçti sabah evden çıkarken evin duvarları çok igrnec koktu bana ilk defa şuan burnum tıkandı bademcigim sis gibi bi yandan da düşünüyorum acaba grip falanmı oldum yada hamileliğin erken belirtisimi emin olamıyorum hasta gibi olup hamile olanda varmış yaşayan varmı sizin belirtileriniz nelerdi hamile olabilir miyim sizce ?
Çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahbende test yapmadan 1 gün önce rüyamda gördüm hamile değildim bir tanıdığım bana erkek bebek kıyafeti göndermiş hediye olarak rüyamda hüngür hüngür ağlıyordum ben hamile değilim çocuğum olmadığını bilmiyor mu diye ağladım bayağı rüyamda. ertesi günü adet günümdü tutamadım kendimi kan verdim pozitif çıktı. ve sıfır belirti idi. hatta benim adet olmadan 1 gün önce kasık ağrım olurdu acaba neden ağırmadı bu ay diye düşünüyordum . hamile olduğumu öğrendim.
Benimde çok az kaldı bakalım inşallah bende hamileyimdirBen reglim 1 hafta gecikince test yapmıştım. Belirti olarak da regl zamanı ile aynı belirtiler vardı. Göğüs hassasiyeti ve hafif kasık ağrısı.
Söktürücü alcak eşim gelsinde bakarız artık olmadı artık tüp bebeğe gitçez zaten eşimde tüp bebek isdiyordu sürekli bende onayladım artı
Bence bekleyin belki geç döllenme falan vardır riske atmayın ilacı kullanmadan tekrar gidin doktora birdaha bakılsın belki vardır eğer daha önce geçikmeniz olmuyorsa bekleyin derim kimisinin regl geçtikten 20 gün sonra çıkıyor belli olmuyor yani zaten sizin testtede silik çizgi yokmuydu yanlış görmediysem sizin testinizdi yada farklı bir doktora görünün derim adet söktürücü kullanıp hemen riske atmayın yani yinede siz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsunSöktürücü alcak eşim gelsinde bakarız artık olmadı artık tüp bebeğe gitçez zaten eşimde tüp bebek isdiyordu sürekli bende onayladım artık
Haber ver inş hamileliktir.Merhaba arkadaşlar eşimle iki aydır çocuk istiyoruz bu ay 3. Ay olucak folik asit kullanıyorum normal adet zamanı bende 2 -3 gün önce hafif kasik agrisi olur geçerdi sonra regl olurdum ama bu ay 12 gun once basladi inanilmaz kasık agrim vardi hala ara ara batiyor bacaklarıma bile vurmuştu ağrısı belim midem karnım ağrıyordu çok hafif ayriyetten midemde yanma vardı test yaptım ama negatifti normal kaset testlerden yaptım çıkmadı ama daha 9 gün var ben dum ve onceki gun yaptim cikmafi buarada kabizlik sislik vardi karnim bildiginiz tas gibiydi cok hafifte göğüslerimde şancı oldu iki gün sürdü geçti sabah evden çıkarken evin duvarları çok igrnec koktu bana ilk defa şuan burnum tıkandı bademcigim sis gibi bi yandan da düşünüyorum acaba grip falanmı oldum yada hamileliğin erken belirtisimi emin olamıyorum hasta gibi olup hamile olanda varmış yaşayan varmı sizin belirtileriniz nelerdi hamile olabilir miyim sizce ?
Gözün aydın:) sıkıntı neydi 4 yıldır olmamış?Bende adetim düzensizdir normalde 10 gün gecikmesi olur ama busefer adetim epey gecikti bugün kaset tes yaptım pozitif çıktı yarında kan vercem inş orda daha net çıkar suan belirtim kasıklarım çok agrıyor sağ tarafımda batma oluyor sanki içinde bişe kıpırdıyor gibi4 yıldır olmuyordu çocuğum artık hastaneye gitmeye korkar olduk üzülmekten helak olduk eşim bile hissizlesti kaset testime bile adam sevinemedi ya Buda gerçek değilse diye üzüldü ne diyeyim inşallah bebeğim benimledir Ve umarım. İsdeyen herkesin olur inş
inşAllah ya 5-6 günüm kaldi cok tyhaf bir sekilde normalde her ay normal bir sekidle akıntım olurdu yumurtlamadan beridir hibir şekilde akintim olmadı çok garip hala aynı ara ara batmalarım oluyor göğsümde de batma oluyor arada sicak basmasi falan oluyor birdr ne yersem veya icersem iceyim hemen geri gelicek gibi oluyor afedersiniz gegirme istegi oluyor surekli bı midemde ve karnimda gaz var yumurtlamdan beridir oda geçmiyor testler şimdilik negatif dün yaptım en son fakat negatif 5-6 gün sonra belli olucak bakalım hayırlısıHaber ver inş hamileliktir.
Kendinizi hamile mi gördünüz rüyanizda?Ben anlamadim ya
Rüya gordum sadece