-
- Konu Sahibi Hayalprstthnm
Adet olmadıysanız birazdaha bekleyinkızlar benimde bat dündü normalde gecikme olmaz adetim çok düzenlidir 4 aydır istiyoruz test yaptım dün malesef negatif 1 haftadır sol kasığım agrıyor adet olucak gibi testte negatif çıkınca yine hüsrana uğradım
İnşallah çok heyecanlıyım yaHehhh söyle iyi haberlerini bekliyoruz dualarım seninle
Aminnnnİnşallah bugün sizin için dua edicem inşallah bebeğiniz sizledir
Hiç bir belirtim yoktu günüm gecikiyordu ona bile ihtimal vermiyordum. Test yaptm pozitif i görünce tamam hamileyim dedim
Çok mutlu oldum inşAllah kesindir inşAllah banada
nasip olur
Kızlar merhaba geçen ay yazz 24 kullanmaya başlamıştım beyaz hapın 2.sinde ilişkiye girdik içime boşaldı 2 gün sonra adet oldum adetim normalde 5 gün sürer ama bu sefer 2 buçuk gün ve çok az geldi şimdide ilişkinin üstünden 9 gün geçti beyaz akıntı geliyor ara ara birazda karnım ağrıyor ama çok değil hamile olmuş olabilirmiyim beyaz haplar koruma yapmıyor mu?Eki Görüntüle 3113382 bak Buda kaset testim
Yerleşme kanaması olabilir gebe olabilirsinizKızlar merhaba geçen ay yazz 24 kullanmaya başlamıştım beyaz hapın 2.sinde ilişkiye girdik içime boşaldı 2 gün sonra adet oldum adetim normalde 5 gün sürer ama bu sefer 2 buçuk gün ve çok az geldi şimdide ilişkinin üstünden 9 gün geçti beyaz akıntı geliyor ara ara birazda karnım ağrıyor ama çok değil hamile olmuş olabilirmiyim beyaz haplar koruma yapmıyor mu?
Varsa zaten karından bişey görünmez ki inşallah kanda çıkar sonucu bizimle paylaşır mısınızKızlar doktordan geliyorum kan verdim 2 saate ancak çıkar mış eve dönüyorum ultrasonda baktı karnımdan bişe gözükmüyor dedi bide kan ver dedi doktor işde onu beklicem allahım busefer olsun nolur ya
İnşallah canım inşVarsa zaten karından bişey görünmez ki inşallah kanda çıkar sonucu bizimle paylaşır mısınız
Hadi inşallah canim e nabizdan sonucunu bizede atKızlar doktordan geliyorum kan verdim 2 saate ancak çıkar mış eve dönüyorum ultrasonda baktı karnımdan bişe gözükmüyor dedi bide kan ver dedi doktor işde onu beklicem allahım busefer olsun nolur ya
Kızlar tedirginim yaHadi inşallah canim e nabizdan sonucunu bizede at
İnş güzel haberlerle gelir bebeğiniz. Bende korkuyorum test yapmaya tedavi görüyorum ilk adetimde tüpe başlayacağız ama bugun 3. Gün adetim gecikti. Yarında olmazsam test yapacağım bakalımBende adetim düzensizdir normalde 10 gün gecikmesi olur ama busefer adetim epey gecikti bugün kaset tes yaptım pozitif çıktı yarında kan vercem inş orda daha net çıkar suan belirtim kasıklarım çok agrıyor sağ tarafımda batma oluyor sanki içinde bişe kıpırdıyor gibi4 yıldır olmuyordu çocuğum artık hastaneye gitmeye korkar olduk üzülmekten helak olduk eşim bile hissizlesti kaset testime bile adam sevinemedi ya Buda gerçek değilse diye üzüldü ne diyeyim inşallah bebeğim benimledir Ve umarım. İsdeyen herkesin olur inş
Hersey olacağına varir cnm sıkma caniniKızlar tedirginim ya
Kızlar 0.100 ÇıktıHersey olacağına varir cnm sıkma canini
Bekle bakalımKızlar 0.100 Çıktıama neden se adet de olmadım ya söktürücü alcam yada birazdaha mı beklesem bilmiyorum
Yaaa üzüldüm adınıza vardır bunda da bir hayır vakti zamanı gelmemiştirKızlar 0.100 Çıktıama neden se adet de olmadım ya söktürücü alcam yada birazdaha mı beklesem bilmiyorum
Başaracam inşYaaa üzüldüm adınıza vardır bunda da bir hayır vakti zamanı gelmemiştir