Hamile olduğunuzu nasil anladiniz belirtileriniz nelerdi hamilemiyim?

kızlar benimde bat dündü normalde gecikme olmaz adetim çok düzenlidir 4 aydır istiyoruz test yaptım dün malesef negatif 1 haftadır sol kasığım agrıyor adet olucak gibi testte negatif çıkınca yine hüsrana uğradım

Adet olmadıysanız birazdaha bekleyin

Hiç bir belirtim yoktu günüm gecikiyordu ona bile ihtimal vermiyordum. Test yaptm pozitif i görünce tamam hamileyim dedim
Çok mutlu oldum inşAllah kesindir inşAllah banada

Kızlar merhaba geçen ay yazz 24 kullanmaya başlamıştım beyaz hapın 2.sinde ilişkiye girdik içime boşaldı 2 gün sonra adet oldum adetim normalde 5 gün sürer ama bu sefer 2 buçuk gün ve çok az geldi şimdide ilişkinin üstünden 9 gün geçti beyaz akıntı geliyor ara ara birazda karnım ağrıyor ama çok değil hamile olmuş olabilirmiyim beyaz haplar koruma yapmıyor mu?

Yerleşme kanaması olabilir gebe olabilirsiniz

Kızlar doktordan geliyorum kan verdim 2 saate ancak çıkar mış eve dönüyorum ultrasonda baktı karnımdan bişe gözükmüyor dedi bide kan ver dedi doktor işde onu beklicem allahım busefer olsun nolur ya

Kızlar doktordan geliyorum kan verdim 2 saate ancak çıkar mış eve dönüyorum ultrasonda baktı karnımdan bişe gözükmüyor dedi bide kan ver dedi doktor işde onu beklicem allahım busefer olsun nolur ya
Varsa zaten karından bişey görünmez ki inşallah kanda çıkar sonucu bizimle paylaşır mısınız

Hadi inşallah canim e nabizdan sonucunu bizede at

İnş güzel haberlerle gelir bebeğiniz. Bende korkuyorum test yapmaya tedavi görüyorum ilk adetimde tüpe başlayacağız ama bugun 3. Gün adetim gecikti. Yarında olmazsam test yapacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…