- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
-
- Konu Sahibi Hayalprstthnm
İnş gönlünüzce olur.inşAllah ya 5-6 günüm kaldi cok tyhaf bir sekilde normalde her ay normal bir sekidle akıntım olurdu yumurtlamadan beridir hibir şekilde akintim olmadı çok garip hala aynı ara ara batmalarım oluyor göğsümde de batma oluyor arada sicak basmasi falan oluyor birdr ne yersem veya icersem iceyim hemen geri gelicek gibi oluyor afedersiniz gegirme istegi oluyor surekli bı midemde ve karnimda gaz var yumurtlamdan beridir oda geçmiyor testler şimdilik negatif dün yaptım en son fakat negatif 5-6 gün sonra belli olucak bakalım hayırlısı
InşAllah ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahİnş gönlünüzce olur.
Belirtiler o kadar benzer ki, geçen ay benzerdim adet oldum.
İnş senin bebektir
Bi gelişme olursa haber ver:)InşAllah ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Kiizz sen naptin var mi biseyler sendeBi gelişme olursa haber ver:)
Yok kuzusu yumurtlamam olmadı daha, ins burda hepimiz birbirimize güzel haberlerimizi verebilirizKiizz sen naptin var mi biseyler sende
İnşallah ya artik, sıkılmaya başladım iyiceYok kuzusu yumurtlamam olmadı daha, ins burda hepimiz birbirimize güzel haberlerimizi verebiliriz
Benim 2 yıl olacak sorma bende sıkıldım.İnşallah ya artik, sıkılmaya başladım iyice
Salmak lazim aslindada salamiyoruz kiBenim 2 yıl olacak sorma bende sıkıldım.
Uzayınca salınmıyor bence.Salmak lazim aslindada salamiyoruz ki
Haklısın bu seferde neden olmuyo diyoruzUzayınca salınmıyor bence.
E napalim dogal refleks bu.Haklısın bu seferde neden olmuyo diyoruz
Uzayınca salınmıyor bence.v
Tamam canım haber vericemBi gelişme olursa haber ver:)
InşAllah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruzkızlar bugun tam gecikeli 4 gün oldu en son pazartesi test yapmıştım negatifti gögüğleslerim çok hassaslaştı birde çok çok az kasık agrısı var sanki adet oluyor gibi hissedip gisip bakıyorum ama olmamış gene negatif çıkacak diye test yapmıyorum öylece adet olmayı brkliyorum
InşAllahİnş gönlünüzce olur.
Belirtiler o kadar benzer ki, geçen ay benzerdim adet oldum.
İnş senin bebektir
Bi gelişme olursa haber ver:regl oldum sabah bu ayda olmadı malesef daha yeni yeni rahatlıyorum zaten ilk defa bu ay stres yapmadım çok az oldu ister istemez önümüzdeki ay nasip inşAllah olur 3. Denememiz de başarısız 4.çü aya giriyoruz bu ay yumurtlama kiti alicam ona göre ilşkiye giricem hayırlısı artık rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Bi gelişme olursa haber ver:)
Malesef ben regl oldum sabah bu ayda olmadı malesef daha yeni yeni rahatlıyorum zaten ilk defa bu ay stres yapmadım çok az oldu ister istemez önümüzdeki ay nasip inşAllah olur 3. Denememiz de başarısız 4.çü aya giriyoruz zamanla iyice akisina birakicam hic beklemedigim bir anda olur belki nasip artik bu ay yumurtlama kiti alicam ona göre ilşkiye giricem hayırlısı artık rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahBi gelişme olursa haber ver:)