Hamile olduğunuzu nasil anladiniz belirtileriniz nelerdi hamilemiyim?

inşAllah ya 5-6 günüm kaldi cok tyhaf bir sekilde normalde her ay normal bir sekidle akıntım olurdu yumurtlamadan beridir hibir şekilde akintim olmadı çok garip hala aynı ara ara batmalarım oluyor göğsümde de batma oluyor arada sicak basmasi falan oluyor birdr ne yersem veya icersem iceyim hemen geri gelicek gibi oluyor afedersiniz gegirme istegi oluyor surekli bı midemde ve karnimda gaz var yumurtlamdan beridir oda geçmiyor testler şimdilik negatif dün yaptım en son fakat negatif 5-6 gün sonra belli olucak bakalım hayırlısı 😊🙏
İnş gönlünüzce olur.
Belirtiler o kadar benzer ki, geçen ay benzerdim adet oldum.
İnş senin bebektir 🤲

kızlar bugun tam gecikeli 4 gün oldu en son pazartesi test yapmıştım negatifti gögüğleslerim çok hassaslaştı birde çok çok az kasık agrısı var sanki adet oluyor gibi hissedip gisip bakıyorum ama olmamış gene negatif çıkacak diye test yapmıyorum öylece adet olmayı brkliyorum

Yumurtlama günümden sonra 1 hafta kadar sonrası ağzımda çok değişik bir tat oldu yaklaşık 3 ya da 4 gün ekşimsi gibi ve ne yesem geçmedi.
Ve en önemli bana göre karın şişkinliği.

Valla öyle ya ben yeni evliyim bir sene olucak cocuk istemeye başladık bu ay 3. Denememiz sanırım olmadı bu ayda 3 günüm kaldı rahim kalınlaşması var bende sanirim tam teshis koyulmadi doktor tekrar hasta olumca gel bakalim dedi de gidemedim gecen ay randevu yoktu bende arrik akisina biraktim oda dedi zaten stres yapma oluruna biraj benim bile korunmasiz 8 ay sonra oldu dedi yasin genc dedi bende o gunden beri akisina biraktim ama tam boyle adet zamani yaklasimca ister istemez bir stres geliyor insana acaba oldumu diye çünkü belirtiler de adet belirtisine benziyor anlaşılmıyor doğrusu testler şimdilik negatif bakalım hayırlısı 3 güne belli olur şuan agrım var kasıklarımda haber vericem gelişme olursa rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah vakti zamanında🙏😊
Uzayınca salınmıyor bence.v

kızlar bugun tam gecikeli 4 gün oldu en son pazartesi test yapmıştım negatifti gögüğleslerim çok hassaslaştı birde çok çok az kasık agrısı var sanki adet oluyor gibi hissedip gisip bakıyorum ama olmamış gene negatif çıkacak diye test yapmıyorum öylece adet olmayı brkliyorum
InşAllah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz 😊🙏

Bi gelişme olursa haber ver:regl oldum sabah bu ayda olmadı malesef daha yeni yeni rahatlıyorum zaten ilk defa bu ay stres yapmadım çok az oldu ister istemez önümüzdeki ay nasip inşAllah olur 3. Denememiz de başarısız 4.çü aya giriyoruz bu ay yumurtlama kiti alicam ona göre ilşkiye giricem hayırlısı artık rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah 😊

Bi gelişme olursa haber ver:)

Bi gelişme olursa haber ver:)
Malesef ben regl oldum sabah bu ayda olmadı malesef daha yeni yeni rahatlıyorum zaten ilk defa bu ay stres yapmadım çok az oldu ister istemez önümüzdeki ay nasip inşAllah olur 3. Denememiz de başarısız 4.çü aya giriyoruz zamanla iyice akisina birakicam hic beklemedigim bir anda olur belki nasip artik bu ay yumurtlama kiti alicam ona göre ilşkiye giricem hayırlısı artık rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah 😊

X