Hamile olduğunuzu nasil anladiniz belirtileriniz nelerdi hamilemiyim?

kızlar benimde bat dündü normalde gecikme olmaz adetim çok düzenlidir 4 aydır istiyoruz test yaptım dün malesef negatif 1 haftadır sol kasığım agrıyor adet olucak gibi testte negatif çıkınca yine hüsrana uğradım

Hiç bir belirtim yoktu günüm gecikiyordu ona bile ihtimal vermiyordum. Test yaptm pozitif i görünce tamam hamileyim dedim 😃
Çok mutlu oldum inşAllah kesindir inşAllah banada

Kızlar merhaba geçen ay yazz 24 kullanmaya başlamıştım beyaz hapın 2.sinde ilişkiye girdik içime boşaldı 2 gün sonra adet oldum adetim normalde 5 gün sürer ama bu sefer 2 buçuk gün ve çok az geldi şimdide ilişkinin üstünden 9 gün geçti beyaz akıntı geliyor ara ara birazda karnım ağrıyor ama çok değil hamile olmuş olabilirmiyim beyaz haplar koruma yapmıyor mu?

Kızlar merhaba geçen ay yazz 24 kullanmaya başlamıştım beyaz hapın 2.sinde ilişkiye girdik içime boşaldı 2 gün sonra adet oldum adetim normalde 5 gün sürer ama bu sefer 2 buçuk gün ve çok az geldi şimdide ilişkinin üstünden 9 gün geçti beyaz akıntı geliyor ara ara birazda karnım ağrıyor ama çok değil hamile olmuş olabilirmiyim beyaz haplar koruma yapmıyor mu?
Yerleşme kanaması olabilir gebe olabilirsiniz

Kızlar doktordan geliyorum kan verdim 2 saate ancak çıkar mış eve dönüyorum ultrasonda baktı karnımdan bişe gözükmüyor dedi bide kan ver dedi doktor işde onu beklicem allahım busefer olsun nolur ya 🥹

Kızlar doktordan geliyorum kan verdim 2 saate ancak çıkar mış eve dönüyorum ultrasonda baktı karnımdan bişe gözükmüyor dedi bide kan ver dedi doktor işde onu beklicem allahım busefer olsun nolur ya 🥹
Hadi inşallah canim e nabizdan sonucunu bizede at 🤲🥰

Bende adetim düzensizdir normalde 10 gün gecikmesi olur ama busefer adetim epey gecikti bugün kaset tes yaptım pozitif çıktı yarında kan vercem inş orda daha net çıkar suan belirtim kasıklarım çok agrıyor sağ tarafımda batma oluyor sanki içinde bişe kıpırdıyor gibi 🙂 4 yıldır olmuyordu çocuğum artık hastaneye gitmeye korkar olduk üzülmekten helak olduk 🙂 eşim bile hissizlesti kaset testime bile adam sevinemedi ya Buda gerçek değilse diye üzüldü ne diyeyim inşallah bebeğim benimledir ♥️ Ve umarım. İsdeyen herkesin olur inş
İnş güzel haberlerle gelir bebeğiniz. Bende korkuyorum test yapmaya tedavi görüyorum ilk adetimde tüpe başlayacağız ama bugun 3. Gün adetim gecikti. Yarında olmazsam test yapacağım bakalım

FE01BE66-7851-46D5-8DCF-234E1D59C4F9.png

X