Hamile olduğunu yeni öğrenenler gelin beraber bekleyelim

ben de adet günü yaptığım idrar testinde çift çizgiyi görüp 2 gün gecikmede 152,87, dört gün gecikmede 331,36 beta değerleriyle perşembe günü doktora gitmeyi bekliyorum. Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :dua:

Merhaba kızlar. Son adet tarihim 12 ağustostu. 40 günde bir regl oluyorum. 21 eylül adet günümdü. Ben 19 eylülde idrarda gebelik testi yaptım, pozitif çıktı. Sonra b-hcg yaptırdım. 617,4 çıktı. Dün doktora gittim. Keseyi göremedi. İki ihtimal var dedi, ya geç döllenme ya da erken dönemde düşük dedi. Dün yine kan verdim, o da 1.180 çıktı. 48 saat arayla b-hcg istedi. Geç döllenmeden dolayı kese görememiştir inşallah. %90 geç döllenme dedi ama. Yine de insan üzülüyor. :KK43:
600 beta hcg iken zaten kese gorunmez ki 1500lerde fln gorunuyor.bir de artislarin guzel :KK66:beta hcg dusüyor olsa tehlikeli.ayni benim gibisin su an beni doktor carsamba cagirdi kese icin :) bu ayki adetin 21 eylul di mi bu arada ben oyle sanarak yorum yaptim

600 beta hcg iken zaten kese gorunmez ki 1500lerde fln gorunuyor.bir de artislarin guzel :KK66:beta hcg dusüyor olsa tehlikeli.ayni benim gibisin su an beni doktor carsamba cagirdi kese icin :) bu ayki adetin 21 eylul di mi bu arada ben oyle sanarak yorum yaptim
Evet 21 eylüldü. Bir önceki 12 ağustos olunca doktora gittiğimde 5 hafta 6 günlük kese görünmesi lazım dedi. Geç yumurtlama geç döllenme diye bir şey varmış sonuçta. Bugün de kan vericem. Bugün de artış varsa ki inşallah vardır, bebişim yavaş yavaş büyüyür. :)

Evet 21 eylüldü. Bir önceki 12 ağustos olunca doktora gittiğimde 5 hafta 6 günlük kese görünmesi lazım dedi. Geç yumurtlama geç döllenme diye bir şey varmış sonuçta. Bugün de kan vericem. Bugün de artış varsa ki inşallah vardır, bebişim yavaş yavaş büyüyür. :)
Can'ım Kaç çıktı kan testi sonucun belli oldu mu

Merhaba bnde öğreneli bi hafta olucak ayın 15 inde beta 2.00 di ayın 19 ü 78 e yükseldi dün de 315 olmuş çok şukür Allahım isteyen herkeze versin çok mutluyum :)

Bu ay klomen kullandım Son adet tarihim 15 ağustos beklenen adet tarihi 15 eylül 8 gün geçti bugün kan testi yaptım hamileyim haftaya cuma hastaneye gidicem ultrasonda görmek için benim gibi yeni hamileler heyecanımızı paylaşalım
Benmde bat 16 eyluldu ama hala qelen qiden yok bnde pazrtsi dktora qdicem bakalm varmi bebis snce ihtmal varmi ?

B-hcg değerleri sırasıyla 617-1.180-1.177 çıktı. 48 saatte ilerlemeyip düşme olmuş. Doktorum şehirdışında inşallah dış gebelik değildir dedi. Şuam hastanede kadın doğumcu yok. En başından beri olan bugün artan kasıkta ve sol karında ağrı ve bacağıma kramp girer gibi ağrı vuruyo. Dış gebelik geçiren var mı aranızda ya da bilgisi olan

Merhaba hanımlar yıllardır bu forumu takip etsem de yeni üye oldum :anneadayı: 2 aydır gebelik istiyorum ve geçen ayda periyod öncesi kahverengi lekelenmelerim oldu 3 gün sürdü regl oldum. Bu ayda ise adet günümden 2 gün önce lekelenmelerim oldu 4 bucuk gün gibi sürdü ve kesildi reglde olmadım. Şuan adet günüm çok net olmasa da 2 gün gibi geçti sayılır. Bugün duramadım test aldım çok çok silik ikinci çizgi çıktı. :110:Sizinde görüşlerinizi almak istiyorum bu hafta sonu randevu alıp gideceğim.:KK49:

Eklentiler

• IMG-20160924-WA0001.jpg
    IMG-20160924-WA0001.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 130
Bu ay klomen kullandım Son adet tarihim 15 ağustos beklenen adet tarihi 15 eylül 8 gün geçti bugün kan testi yaptım hamileyim haftaya cuma hastaneye gidicem ultrasonda görmek için benim gibi yeni hamileler heyecanımızı paylaşalım
Canim hayirli olsun bebişin sag salim kucagna almayi nasip etsin rabbim.bende adetimin gelmesi gereken 2.gun acilde kan testi yaptrdm 259.1 cikti bir gun snra kadin doguma gttim 548e yukselmis kesem görundu ama bebiş daha kucuk oldugu icin goremedk. Bu persembe bida cagrdi doktr gormemz yuksek ihtmal dedi bkalm ins goruruz :))

Kızlar benim kan değerlerim düştü. 1. 617.
2. 1.180. 3. 1.177. Doktorumu aradım, düşük ya da dış gebelik. Kan değerlerine bakmaya devam edelim dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Dış gebelik olmasından daha çok korkuyorum. Gebeliğe elveda. :KK43:

Kızlar benim kan değerlerim düştü. 1. 617.
2. 1.180. 3. 1.177. Doktorumu aradım, düşük ya da dış gebelik. Kan değerlerine bakmaya devam edelim dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Dış gebelik olmasından daha çok korkuyorum. Gebeliğe elveda. :KK43:
Allah korusun yaa bu dış gebelik niye olur ki inşallah yükselir değerleri tüh

inan bana kardeşim öyle dualar ediyorum ki hepimize bütün isteyenlere nasip etsin Rabbim sağlıkla kucaklarimiza alabilelim Rabbim nasip etsin sende moralini bozma anne rahmine düştüğü andan itibaren sende ki herşey bebeğini etkiliyor sıkıntı stres üzüntü yapma Annesi daha küçücük meleklerimiz Rabbim evlatlarımızi esirgesin
cok tesekkur ederımm inşallah sagsalım ılerler hersey ve sagsalım alırız kucagımızaaa allahımmm yardım etsınnnn :)

X