Hamile olduğunu yeni öğrenenler gelin beraber bekleyelim

inan bana kardeşim öyle dualar ediyorum ki hepimize bütün isteyenlere nasip etsin Rabbim sağlıkla kucaklarimiza alabilelim Rabbim nasip etsin sende moralini bozma anne rahmine düştüğü andan itibaren sende ki herşey bebeğini etkiliyor sıkıntı stres üzüntü yapma Annesi daha küçücük meleklerimiz Rabbim evlatlarımızi esirgesin
canım aldım bugun sonucu 144.5 ten 2658 e yukselmıss sukur doktor cok ıyı dedıı :) allahım herkese nasıp etsın ınsallah :)

Kızlar benim transferin 12. Günü değerim 11.93, 13. Gün 26, 14. Gün 12, 16. Gün 27, 18. Gün 82,2, 20. Gün 200 şeklinde. Dış gebelik olabilir mi, doktorum en baştaki tutarsızlık sağlıklı olmadığını gösteriyor dedi çok korkuyorum kimyasal yada dış gebelik olabilir mi en çok da dış gebelikten korkuyorum

İnternetten de araştırıyorum genelde düzensiz artış olursa dış gebelik olurmuş ama benim başta bi düşüş oldu sonra düzenli olarak arttı yalnız gününe göre değerler de düşük gibi offff çok stresliyim

İnternetten de araştırıyorum genelde düzensiz artış olursa dış gebelik olurmuş ama benim başta bi düşüş oldu sonra düzenli olarak arttı yalnız gününe göre değerler de düşük gibi offff çok stresliyim
Canım dua et bol bol ... Sıkma canını ... Sen iyi rahat ol ki bebiste öyle olsun ... İnşaallah sağlıkla artacaktır inan ...

Stres yapma Can'ım inşallah vardır gebelik bol bol dua et rabbim nasip eder inşallah

Merhaba hamişler , bebekleriniz hayırlı olsun sağlıklı olsunlar inşallah çok güzel haberler var burada . Bana da dua edin nolur bende böyle sonuçlar almak istiyorum artık -,-

Bugün hastaneye gittim kızlar doktor alttan baktı 6 haftalık ,gelişimi 5 haftalık dedi yumurtanda geç büyümüştü o yüzden sorun yok dedi :anne::emir_bebek:haftaya tekrar gidicem inşallah kalp atışlarını duymak için sizde durumlar Nasıl kızlar

Hamile kalinca onu hissediyo musunuz ? Hani derler ya bebek rahme dustugu amda anneye bir his dogarmis gercekten de hissettiniz mi? Bende hic o duygu yok demekki bu ay da hamile kalamicam :KK43:

Hamile kalinca onu hissediyo musunuz ? Hani derler ya bebek rahme dustugu amda anneye bir his dogarmis gercekten de hissettiniz mi? Bende hic o duygu yok demekki bu ay da hamile kalamicam :KK43:
Yok Can'ım ya ben bi haftadır ara ara karnımda ağrı oluyor diye hissediyorum öyle düşünme inşallah hamilesindir

Yok Can'ım ya ben bi haftadır ara ara karnımda ağrı oluyor diye hissediyorum öyle düşünme inşallah hamilesindir
Ne bileyim her hamile kalan nerdeyse bunu soyluyor. Rahmine dustugu an onu hissedeceksin o duygu bambaska ben kesin hamileyim vs.vs.annelik ic gudusu doguyomus insanin icine. Boyle seyler okudukca her ay umutsuzluga kapiliyorum cunku ben hic birşey hissetmiyorum bu ay da :KK43: karin agrin mi oldu canim sadece ? Yani hic bir belirti yasamadin bunun disinda ve hamilelik hisside dogmadi içine oyle mi?

Bende bilmiyorum Can'ım cuma günü gidicem bende görmeye inşallah

canım rica etsem sürecini anlatabilri misin ? ne kadar klomen kullandın ? 2 yıl olmamasının sebebi neydi? ve belirtilerin ne oldu benımde ıgnemden sonraki 13.günüm ve kasık ağrılarım çok fazla devamlı iğne batlamaları ve su gibi akıntım mevcut

X