Hamile olduğunu yeni öğrenenler gelin beraber bekleyelim

Bende 2 gün önce öğrendim kızlar 437 cıktı adetim 1 gün gecikmişti dün doktora gittim göremedi tabi çarşambaya çağırdı o zaman görebilir miyiz ki keseyi:anneadayı:

Merhaba kızlar. Son adet tarihim 12 ağustostu. 40 günde bir regl oluyorum. 21 eylül adet günümdü. Ben 19 eylülde idrarda gebelik testi yaptım, pozitif çıktı. Sonra b-hcg yaptırdım. 617,4 çıktı. Dün doktora gittim. Keseyi göremedi. İki ihtimal var dedi, ya geç döllenme ya da erken dönemde düşük dedi. Dün yine kan verdim, o da 1.180 çıktı. 48 saat arayla b-hcg istedi. Geç döllenmeden dolayı kese görememiştir inşallah. %90 geç döllenme dedi ama. Yine de insan üzülüyor. :KK43:
Can'ım üzme kendini geç döllenmedir inşallah

Bu ay klomen kullandım Son adet tarihim 15 ağustos beklenen adet tarihi 15 eylül 8 gün geçti bugün kan testi yaptım hamileyim haftaya cuma hastaneye gidicem ultrasonda görmek için benim gibi yeni hamileler heyecanımızı paylaşalım[/QUOTE

hayırlı olsun sımdıden hcgnız kac cıktı acabaa

Bu ay klomen kullandım Son adet tarihim 15 ağustos beklenen adet tarihi 15 eylül 8 gün geçti bugün kan testi yaptım hamileyim haftaya cuma hastaneye gidicem ultrasonda görmek için benim gibi yeni hamileler heyecanımızı paylaşalım
Canım hayırlı olsun inşallah bebeğin i kucağına almak nasip olsun inşallah bişey sorcam kaçıncı ay klomen kullandın doktor tavsiyesi üzerinedir tabi de ne için veriliyor klomen rica etsem cevaplar mısın bende beş ayı geride bıraktım bizde çok istiyoruz Bebişimi olsun yardımcı olursan sevinirim :KK200::anneadayı:

Tatlım ben ilk öğrendiğimde 34 idi üzülme Rabbimin izniyle artar iki bebeğimi kaybettim ben sen benim her kan testine gittiğim de yaşadığım korkuyu bir bilsen Allah hepimizin gönlünü ferahlatsin bol bol dua et
edıyorum ve korkuyorumda allahım nasıp etsın ınsallah bırbırımıze dua edelımm sagsalım bebeklerımızı alalım kucaklarımıza ınsallh :)

edıyorum ve korkuyorumda allahım nasıp etsın ınsallah bırbırımıze dua edelımm sagsalım bebeklerımızı alalım kucaklarımıza ınsallh :)
inan bana kardeşim öyle dualar ediyorum ki hepimize bütün isteyenlere nasip etsin Rabbim sağlıkla kucaklarimiza alabilelim Rabbim nasip etsin sende moralini bozma anne rahmine düştüğü andan itibaren sende ki herşey bebeğini etkiliyor sıkıntı stres üzüntü yapma Annesi daha küçücük meleklerimiz Rabbim evlatlarımızi esirgesin

Allah olmayanlara nasip etsin olanlarinkine sağlık versin hamilelere de saglikla bebislerini kucaklarina versin insallah. Ve hiç kimseyi evladiyla sinanmasin İnşaallah :dua:

Canım hayırlı olsun inşallah bebeğin i kucağına almak nasip olsun inşallah bişey sorcam kaçıncı ay klomen kullandın doktor tavsiyesi üzerinedir tabi de ne için veriliyor klomen rica etsem cevaplar mısın bende beş ayı geride bıraktım bizde çok istiyoruz Bebişimi olsun yardımcı olursan sevinirim :KK200::anneadayı:
Çok sağol Can'ım allah Allah sanada nasip etsin iki senedir istiyoruz biz geçen ay doktorum klomen yazdı , yumurtanın gelişmesini sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlıyor , sen gittinmi doktora

Çok sağol Can'ım allah Allah sanada nasip etsin iki senedir istiyoruz biz geçen ay doktorum klomen yazdı , yumurtanın gelişmesini sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlıyor , sen gittinmi doktora
EVET Can'ım gittim ama öylesine yani regl dönemi gitmedim normal zamanda gittim hiç bi sıkıntı Yok denildi kalabilirsin denildi bekliyorum beş ayı geride bıraktık Yen'i evliyim ben dokuz ay oldu ama beş ay korunmadım hala olmadı bugün bitti adetim bakalım ekim de olacak mı bilmiyorum dua et sen olur mu

EVET Can'ım gittim ama öylesine yani regl dönemi gitmedim normal zamanda gittim hiç bi sıkıntı Yok denildi kalabilirsin denildi bekliyorum beş ayı geride bıraktık Yen'i evliyim ben dokuz ay oldu ama beş ay korunmadım hala olmadı bugün bitti adetim bakalım ekim de olacak mı bilmiyorum dua et sen olur mu
Tabi ki ederim Can'ım daha yeni evlisiniz sıkma canını bana da ilk bi yıl bakmadı doktorlar yeni evliyim diye daha sonra Smear testi ve hormon testleri yapıldı

Tabi ki ederim Can'ım daha yeni evlisiniz sıkma canını bana da ilk bi yıl bakmadı doktorlar yeni evliyim diye daha sonra Smear testi ve hormon testleri yapıldı
Anladım canım bende önümüzde ki Nisa'n a kadar deneyelim olmazsa doktor a başvurunuz artık hayırlısıyla bebişine kavuş sen ve senin gibi anne adayları inş aminnnn:nazar:

X