Hamile olduğunu yeni öğrenenler gelin beraber bekleyelim

canım çok sağol yazın için bu aralar kafamdan atmıştım hastalıklar falan girdi araya ama sabah acıyı hissedince ne oluyor acaba mı demeden edemedim.bakalım olmazsa bugün bir test alıp sabah yaparım ne olacak.elime de vuruyor ara ara sancı sağ koluma.göğüslerim acıyor
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız günleri görürüz canm

Bu ay klomen kullandım Son adet tarihim 15 ağustos beklenen adet tarihi 15 eylül 8 gün geçti bugün kan testi yaptım hamileyim haftaya cuma hastaneye gidicem ultrasonda görmek için benim gibi yeni hamileler heyecanımızı paylaşalım
Merhaba, klomenden sonra catlatma iğnesi kullandıniz mi? Kendiliğinden mi çatladı? Bende ilk kez klomen kullandım adetim gecikti kan değerim 29 çıktı ama 2 gün sonra düştü kimyasal gebelik olmuş. Adet ile attım o pıhtıyi.sizin maşallah süper Ötesi bir değer..keşke sizin gibi olabilseydim olmadı ama

Merhaba, klomenden sonra catlatma iğnesi kullandıniz mi? Kendiliğinden mi çatladı? Bende ilk kez klomen kullandım adetim gecikti kan değerim 29 çıktı ama 2 gün sonra düştü kimyasal gebelik olmuş. Adet ile attım o pıhtıyi.sizin maşallah süper Ötesi bir değer..keşke sizin gibi olabilseydim olmadı ama
Çatlatma iğnesi kullanmadım kendiliğinden çatladı , rabbim sana da isteyen herkese de nasip eder inşallah , Allah tan hayırlısını iste stres yapmamaya çalış emin ol rabbim doğru zaman da verecektir .

Yaaaa bende bugün hamile oldgumu öğrendim. Degerim 37.6 çıktı. 2 gün sonra tekrar gidicem. Umarım deger düşmez.bata 4 gün var bu arada 🙆 🙏

X