-
- Konu Sahibi Strangerthings0
Aldırmak ya da doğurmak sizin kararınız.Ben bu konu netleştiğinde ne yapacağım peki gerçekten varsa? Bana böyle muamele yapan bi insana gururumu yeterince ezdirdim daha yazamam korkuyorum
Calisiyor musun?Ben bu konu netleştiğinde ne yapacağım peki gerçekten varsa? Bana böyle muamele yapan bi insana gururumu yeterince ezdirdim daha yazamam korkuyorum
Ne ara başka başkanhayatlara geçtiniz aradan üç yıl gecmiş gibi. Adam kendinden emin kabul etmeyecek belli. Doguracaksanız babalık davası açarsınız..başka türlü inanmaz zaten dediğine bakılıncaEski sevgilimden hamile kaldım.Daha doğrusu 3 kez test yaptım ve pozitifti.Kendisiyle artık görüşmüyoruz ve birbirmizin hayatı artık bambaşka.Sabah böyle böyle bir durum olabilir diye mesaj atmıştım fakat ben korundum benden sonra yaptıysan bilemem tarzı konuştu.Çok ağırıma gitti ama bu konuyu onunla konuşmalı mıyım tekrar test yaptım ve pozitifti korunmaya rağmen.
Denedim diyorsunuz yani. Bence böyle küçük oyunlara hiç bulaşmayın. Kalitenizle kenara çekilin. Ağlamayı da durdurun, b.kum gibi bir adam çünkü karşınızdaki.Hamile olsam bile gerçekten yanımda olmasını isterdim kızlar çünkü 1 saattir ağlıyorum sanırım sonucu söylememe gerek yok engelleyeceğim
Şimdi gercekten hamile olsan aldırıcakmısîn yoksa doğuracakmısın?Hamile olsam bile gerçekten yanımda olmasını isterdim kızlar çünkü 1 saattir ağlıyorum sanırım sonucu söylememe gerek yok engelleyeceğim
ya sen gerçekten hamile değilsin adamın dikkatini çekmek için yapıyorsun bunu değil mi? Ben öyle hissediyorum pek çok kişi öyle hissediyor çünkü bekar bir kadının hamile olması oldukça stresli bir şey, ailen ve çevren desteklese bile stresli tek başına doğum yapabilir miyim kaygısı ve ya aldırabilir miyim üzülür müyüm gibi kaygıların hiç geçmedi konuda, tek sorun bu adamın sana olan tavrı gibiHamile olsam bile gerçekten yanımda olmasını isterdim kızlar çünkü 1 saattir ağlıyorum sanırım sonucu söylememe gerek yok engelleyeceğim
Evet olur konu sahibini bilemem ama benimde ilişkiden bir hafta sonra başlamıştı belirtilerim..çok nadir insan anlarmış erken hamileliğini..her 3 ayda bir ödül alan doktorum söylemişti..1 hafta sonra gebelik mi belli olur ?
Yaa nelermiş tam kritik zamandayım bana da söyler misin?Evet olur konu sahibini bilemem ama benimde ilişkiden bir hafta sonra başlamıştı belirtilerim..çok nadir insan anlarmış erken hamileliğini..her 3 ayda bir ödül alan doktorum söylemişti..
Dalga geçeceğine elinin altında kocaman bilgilerin olduğu internet var..burada insanları rencide edeceğinize araştırıp bakarsanız öğrenmiş olursunuz..Yaa nelermiş tam kritik zamandayım bana da söyler misin?
Yoo ben çok ciddi sormuştum cidden yanlış anladınız sanırım.Dalga geçeceğine elinin altında kocaman bilgilerin olduğu internet var..burada insanları rencide edeceğinize araştırıp bakarsanız öğrenmiş olursunuz..