- 1 Aralık 2020
- 4.406
- 50.081
-
- Konu Sahibi Strangerthings0
Yine benden önce davranmışsın dostum.Bu kızı tanıyan üyeler yine yalan söylediğini anlamıştır. Eski sevgilisi geri dönsün diye hamileyim yalanı atıyor sanki ortaya çıkmayacak hamile olmadığı. Daha birkaç hafta önce burun estetiği ameliyatı olmuş mesajlarında var. Sizce cidden hamile olabilir mi?
Benim için yalanlarının zirvesi burdaki üyelere gelip annesinin öldüğü yalanını atmasıdır. Bunun şakası bile olmaz ama bu kız bu yalanı bile söyledi. Her şey beklenir.
Kan testi ile çıkar.Yaa nelermiş tam kritik zamandayım bana da söyler misin?
Test yaptımKan testi ile çıkar.
Erken dönemde idrarda çıkmayabilir. Kan testini de evde kendiniz yapamazsınız, hastanede yapılıyor. Allah hayırlısını versin.Test yaptım
Kan testini tabiki evde yapamamErken dönemde idrarda çıkmayabilir. Kan testini de evde kendiniz yapamazsınız, hastanede yapılıyor. Allah hayırlısını versin.
Yalanını ilk ben farketmisim o konuda.Yine benden önce davranmışsın dostum.
Üyelikleri birleştirilmiş.
Bir derdim var
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.www.kadinlarkulubu.com
Resmen sürekli yalan söylüyor üye yahu. Bir de fake diyenlere kızmış—— boynu bükük gül armağan ediyorum
bu gazla haftayada doğurur gibi geliyo bana1 hafta sonra gebelik mi belli olur ?
Öyle demeyin ben hamile olduğumu bilmeden hareketleri hissetmiştim. Ayım bitince de hamile olduğumu anladım. Baya tekmelemeler falan.
Yok kız 3 aylık olduk. Hareket yok daha.Bir aylıkken mi tekmeledi?