- Konu Sahibi Strangerthings0
Öyle bişey olamazKızlar biz 1.5 ay önce birlikte olduk ve benim ondan bir hafta sonra kanamam bulantılarım başladı test yaptım pozitifti böyle öğrendim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bişey olamazKızlar biz 1.5 ay önce birlikte olduk ve benim ondan bir hafta sonra kanamam bulantılarım başladı test yaptım pozitifti böyle öğrendim.
OluyorÖyle bişey olamaz
Ne desin 'e hadi madem evlenelim' mi? Bilerek yaptıysa bile kabullenmeyecek. Onu ikna etmeye çalışarak zaman kaybetme. Bu ülkede kürtaj olmak kolay bir iş değil, süresi de kısıtlı. Tek başına büyütmeyeceksen çaresine bak.Sorunda bu zaten ben ondan başkasıyla birlikte olmadım ama o bana güvenmiyormuş
Kız ciddi ciddi sormuş neden bilgilerinizi paylaşmak yerine tersledinizDalga geçeceğine elinin altında kocaman bilgilerin olduğu internet var..burada insanları rencide edeceğinize araştırıp bakarsanız öğrenmiş olursunuz..
Birliktelikten bir hafta sonra kanamam oldu diyorOluyor
Erken gebelik testlerinde çıkıyor galiba ama kanama başlasa düşer, bulantı da başlamaz. Konu fake anlaşılan. Boşuna yazmışım tüh1 hafta sonra gebelik mi belli olur ?
Bazı insanlar üstüne görebiliyorlar yani adet olabiliyorlar bende senin gibi düşünürdüm taaaki duyduğumda anladım olanlar varBirliktelikten bir hafta sonra kanamam oldu diyor
Ne diye test yapmış ki o zaman
Regl oldum diye düşünmesi lazımdı
Garip bi konu cidden 1 hafta sonra çıktığını bu konuda öğrenmiş oldum demek ki olabiliyormuşErken gebelik testlerinde çıkıyor galiba ama kanama başlasa düşer, bulantı da başlamaz. Konu fake anlaşılan. Boşuna yazmışım tüh
Ciddi ciddi sormadı dalga geçerek sordu sonra lafı döndürdü ben bu şekilde anladım..Kız ciddi ciddi sormuş neden bilgilerinizi paylaşmak yerine terslediniz
Kendisini tanıyorum bu konulara merakı varCiddi ciddi sormadı dalga geçerek sordu sonra lafı döndürdü ben bu şekilde anladım..
Bazı yerlerde gülmek olur ama böyle ciddi bir konuda asla böyle birşey olmaz diyip rencide edilmez karşı taraf hanımefendi..o yaşamamış olabilir bilmiyorda olabilir ama başkaları yaşadı yaşıyor diye hemen asla olamaz denmez..ve evet ilişkimden 1 hafta sonra başladı benim belirtilerim istifra etmelerim baş dönmelerim bunuda kendini bedenini iyi tanıyan insanlar doktorumun demesiyle nadir insanlar anlarlarmış bende anladımKendisini tanıyorum bu konulara merakı var
Gülmeyelim mi ya tebessüm etmeyelim mi soru sorarken
Erken gebelik testler bir haftada çıkarıyor diye biliyorum.Garip bi konu cidden 1 hafta sonra çıktığını bu konuda öğrenmiş oldum demek ki olabiliyormuş
Hepsinin üzerinde neredeyse beklenen adet tarihinden 6 gün önce yazıyor kafam karıştı şuanErken gebelik testler bir haftada çıkarıyor diye biliyorum.
9. günden itibaren erken gebelik testi yapmıştım ve hemen şak diye ikinci çizgi oluşmuştuHepsinin üzerinde neredeyse beklenen adet tarihinden 6 gün önce yazıyor kafam karıştı şuan
Ciddi ciddi sordum gebelik topiğime göz atabilirsiniz dilerseniz. Her neyse teşekkürler yine de.Ciddi ciddi sormadı dalga geçerek sordu sonra lafı döndürdü ben bu şekilde anladım..
O zaman yazayım eğer gerçekten ciddi ciddi sorduysanızCiddi ciddi sordum gebelik topiğime göz atabilirsiniz dilerseniz. Her neyse teşekkürler yine de.
O zaman yazayım eğer gerçekten ciddi ciddi sorduysanız
İlişkimden bir hafta sonra
Bulantı istifra etme
Baş dönmesi
Göz kararması
Aşermek(evet daha tam belli bile değildi zeytinyağlı kuru patlıcan dolması canım çekmişti)
Rimel sürerken kirpiklerim çapraz çapraz olması
Göğüs uçlarımın koyulaşması(çok erken ama koyulaşmıştı)
Ve benim çok ayaklarım ağırdı
Arabaya benzin almaya gittiğimizde benzinlikle istifra etmem koku hassasiyetim çok olmuştu
Teşekkür ederim. Bu belirtilerin sadece ikisi var bende umutlanmayım yine de.O zaman yazayım eğer gerçekten ciddi ciddi sorduysanız
İlişkimden bir hafta sonra
Bulantı istifra etme
Baş dönmesi
Göz kararması
Aşermek(evet daha tam belli bile değildi zeytinyağlı kuru patlıcan dolması canım çekmişti)
Rimel sürerken kirpiklerim çapraz çapraz olması
Göğüs uçlarımın koyulaşması(çok erken ama koyulaşmıştı)
Ve benim çok ayaklarım ağırdı
Arabaya benzin almaya gittiğimizde benzinlikle istifra etmem koku hassasiyetim çok olmuştu
adetine kaç gün var?erken gebelik testinde hemen çıkarTeşekkür ederim. Bu belirtilerin sadece ikisi var bende umutlanmayım yine de.
6 gün var aslında yaptım ama markası artımed yalancı pozitif çok çıkarıyormuş öyle okudum forumda o yüzden bekliyorum net bi pozitif de görmedim zaten varla yok arasıydıadetine kaç gün var?erken gebelik testinde hemen çıkar