- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
-
- Konu Sahibi Strangerthings0
Sorunda bu zaten ben ondan başkasıyla birlikte olmadım ama o bana güvenmiyormuşBaska bir baba adayi yoksa ve dogurmayi düsünüyorsaniz konusmaniz lazim tabi. Sonuçta baba o. Korunurken olmussa babalik Testi de ister. Buna hazirlikli olun.
Benim anlamadığımda bu adam kendinden emin ben kimseyle ilişki yaşamadım nasıl olduYani adam kendinden emin korundum diyor çok yüzde bir ihtimal hamile kalmanız. Yeni hamileyseniz en fazla 1ay olmuştır ayrılalı 1 ayda nasıl bambaşka hayat yaşar oldunuz?
Testlerinizi buraya atabilir misiniz? Yanlış olma ihtimali var mı?Benim anlamadığımda bu adam kendinden emin ben kimseyle ilişki yaşamadım nasıl oldu
Eski konulara baktım da eski sevgiliyi geri döndürme çabası mı bu?Benim anlamadığımda bu adam kendinden emin ben kimseyle ilişki yaşamadım nasıl oldu
Bana orspu muamelesi yapan biri dönse ne olur?Eski konulara baktım da eski sevgiliyi geri döndürme çabası mı bu?
Bilmem? Onun cevabı sizde.Bana orspu muamelesi yapan biri dönse ne olur?
1 hafta sonra gebelik mi belli olur ?Kızlar biz 1.5 ay önce birlikte olduk ve benim ondan bir hafta sonra kanamam bulantılarım başladı test yaptım pozitifti böyle öğrendim.